Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα :)

Δευτερη μερα, γυρω στις 15 ωρες λειτουργιας και συνεχιζουμε! :) :)

- Γιατι μωρε τα αναλογικα καναλια φαινονται ΤΟΣΟ πλαστικα, ψευτικα, "βιντεακα"..?! Κακη ποιοτητα ληψης? Κακη κι αναποδη η τεχνολογια τους γενικοτερα?

- Εχει χρησιμοποιησει κανεις Windows Media Player ή και Windows Media center?

- Αν και καθαρα υποκειμενικο-προσωπικο, μια απαντηση σε εκεινους που θεωρουν οτι η 46αρα μου, μου πεφτει μικρη: παιδια, σε ενα υπνοδωματιακι την εχω, το οποιο ηδη εχει αλλες 2 οθονες για τον Η/Υ μου: μια 23" και μια 19"... Καταλαβαινετε λοιπον οτι αυτο δεν ειναι πια υπνοδωματιο, αλλα το "δωματιο των οθονων" , lol... Anyway, ειλικρινα δεν νομιζω να μου φανει ποτε "λιγη"!

Παιδια, σορυ που επανερχομαι με post αλλα τους φεριτες που δινονται, εσεις τους χρησιμοποιειτε??

Εγω χθες ξεχασα να τους βαλω και συνδεσα την τηλεοραση με το router μου, απλα με το καλωδιο δικτυου! Δουλεψε κανονικα η συνδεση και ειδα Utube κλπ, ενω η TV εκανε και ελεγχο λογισμικου χωρις κανενα προβλημα!

Εσεις τους βαλατε τους φεριτες? Κανουν δουλεια ή γινεται και χωρις αυτους?

Παιδια, σορυ που επανερχομαι με post αλλα τους φεριτες που δινονται, εσεις τους χρησιμοποιειτε??

Εγω χθες ξεχασα να τους βαλω και συνδεσα την τηλεοραση με το router μου, απλα με το καλωδιο δικτυου! Δουλεψε κανονικα η συνδεση και ειδα Utube κλπ, ενω η TV εκανε και ελεγχο λογισμικου χωρις κανενα προβλημα!

Εσεις τους βαλατε τους φεριτες? Κανουν δουλεια ή γινεται και χωρις αυτους?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79026

Τελικα υποτιτλους μεσω dlna/usb-hdd καταφερα να δω κανοντας Encoding in UTF-8 without BOM με το notepad++ http://notepad-plus-plus.org/release/5.9 και επιλεγοντας unicode στο menu υποτιτλων της τηλεορασης.
Εξαιρεση αποτελουν τα mkv μεσω dlna μιας και το mezzmo δεν το υποστηριζει.

Πώς πας στο μενου υποτίτλων;

Δευτερη μερα, γυρω στις 15 ωρες λειτουργιας και συνεχιζουμε! :) :)

- Γιατι μωρε τα αναλογικα καναλια φαινονται ΤΟΣΟ πλαστικα, ψευτικα, "βιντεακα"..?! Κακη ποιοτητα ληψης? Κακη κι αναποδη η τεχνολογια τους γενικοτερα?

- Αν και καθαρα υποκειμενικο-προσωπικο, μια απαντηση σε εκεινους που θεωρουν οτι η 46αρα μου, μου πεφτει μικρη: παιδια, σε ενα υπνοδωματιακι την εχω, το οποιο ηδη εχει αλλες 2 οθονες για τον Η/Υ μου: μια 23" και μια 19"... Καταλαβαινετε λοιπον οτι αυτο δεν ειναι πια υπνοδωματιο, αλλα το "δωματιο των οθονων" , lol... Anyway, ειλικρινα δεν νομιζω να μου φανει ποτε "λιγη"!

Καλορίζικη-καλοθέατη.
Από IR πως τα πάει ??

Καλορίζικη-καλοθέατη.
Από IR πως τα πάει ??

Ευχαριστω, να εισαι καλα :)

Μεχρι τωρα (20 ωρες λειτουργιας) δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με image retention! Η τηλεοραση παιζει μονο slideshows και αναλογικα καναλια σε Χ2 ή Χ3 zoom.

Πώς πας στο μενου υποτίτλων;
Ξεκινας την ταινια πατας options και στην 'ρυθμιση βιντεο' πας πρωτα στο 'υποτιτλοι' για να τους επιλεξεις και μετα στο 'κειμενο υποτιτλων' επιλεγεις unicode.

.......

......
!

Καλό το Media Center, ειδικά αν θες να το χρησιμοποιήσεις για να παιζει ο Η/Υ τεληεοπτικα κανάλια αλλα δες και το XBMC

Ξεκινας την ταινια πατας options και στην 'ρυθμιση βιντεο' πας πρωτα στο 'υποτιτλοι' για να τους επιλεξεις και μετα στο 'κειμενο υποτιτλων' επιλεγεις unicode.

Επιτέλους... :SFGSFGSF:

Σε ευχαριστώ zpaf :ernaehrung004:

Προς την Ιωαννα (απο εναν Ιωαννη)....

Χ2 και Χ3 ειναι λογικο τα Ελληνικα αναλογικα καναλια να φαινονται αθλια.

Εδω στο Χ1 και υπαρχει προβλημα.

Καλες θεασεις σε ολους.

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι η πρώτη εικόνα που πήρα από την τηλεόραση αυτή, ήταν από αναλογικό σήμα. Η απογοήτευσή μου ήταν τέτοια που αν έγραφα τότε εντυπώσεις πιθανώς να απέτρεπα πολλούς από την αγορά της g30.

Πριν έβλεπα από 25αρα crt, οπότε οι ατέλειες των καναλιών κρύβονταν. Η 42 τα μεγέθυνε και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό (ακόμη και στο x1). Βέβαια, η άποψή μου άλλαξε όταν είδα ταινία από DVD... :award:

Καλό το Media Center, ειδικά αν θες να το χρησιμοποιήσεις για να παιζει ο Η/Υ τεληεοπτικα κανάλια αλλα δες και το XBMC

Ευχαριστω για το link, το ειχα στα υπ'οψιν το XBMC, θα το κοιταξω με πρωτη ευκαιρια! (Btw, τι ακριβως εννοεις "για να παιζει ο Η/Υ τηλεοπτικα καναλια?! On line τηλεοπτικα καναλια? Or what?)

Δυο ερωτησεις, αν μπορει καποιος να μου απαντησει απλα, σορυ για το off topic:

1) Γιατι η ιδια ταινια φαινεται (πολυ) καλυτερα απο τον VLC player(*) σε συγκριση με τον Windows Media player? Ειναι θεμα codecs?

2) Εκανα τελικα αυτη τη διαδικασια για να παιξω μια ταινια μεσω Windows Media player. Επρεπε ομως να δωσω windows live id για να μπορεσω λεει να μοιραζομαι τα δεδομενα μου σε δικτυο... Ποσο ασφαλες ειναι αυτο? Τι παιζεται?

Sorry για το off topic, αν μπορειτε παρακαλω απαντηστε.

@Yperion--> εχεις δικιο, γι'αυτο περιμενω κι εγω τωρα τα "Cars" και "The Dark Knight" σε 1080p, να δουμε τι θα δουμε...

*(τον VLC τον τρεχω οταν κανω την τηλεοραση μου, extended desktop)

Last edited:
@Yperion--> εχεις δικιο, γι'αυτο περιμενω κι εγω τωρα τα "Cars" και "The Dark Knight" σε 1080p, να δουμε τι θα δουμε...

δέσε κανένα κασκόλ γύρω από το κεφάλι σου γιατί θα φύγει το σαγόνι στο πάτωμα.

είδα παραπάνω στο ποστ σου για τα dvdrip και είπα να ποστάρω αλλά λέω τσακάλι είναι θα το βρεί μόνη της το φώς το αληθινό.

δέσε κανένα κασκόλ γύρω από το κεφάλι σου γιατί θα φύγει το σαγόνι στο πάτωμα.

είδα παραπάνω στο ποστ σου για τα dvdrip και είπα να ποστάρω αλλά λέω τσακάλι είναι θα το βρεί μόνη της το φώς το αληθινό.

Χε-χε, να 'σαι καλα, βεβαιως-βεβαιως, ψαχνουμε και βρισκουμε!

Γιατι ομως το ενα αρχειο ειναι 4,κατι GB (Cars) ενω το αλλο ειναι...10GB ?! Για το "The Dark Knight" λεω!

Επισης, θα ξαναρωτησω:

- Γιατι ο VLC φαινεται να παιζει καλυτερα απο τον Windows Media player?
- Τι παιζεται με το windows live id που ζηταει ο WMP για να δουλεψει η συνδεση μεταξυ PC και TV? Ειναι ασφαλες??

Τελος, κατι σημαντικο--> ΠΩΣ γινεται ρε παιδια ασφαλης καταργηση USB stick?! Παιζω slideshow απο USB-stick αλλα επιλογη για ασφαλη του καταργηση δεν μπορω να βρω πουθενα! Μονο για USB Hard disk drive εχει?

ρε παιδιά η G30 εχει και Free air δορυφορικό δέκτη πάνω?
γιατι οταν την ανοιξα μου ζήτησε να ψάξει για δορυφορικά αλλά απο πίσω δεν είδα βύσμα για άλλη κεραία!

ρε παιδιά η G30 εχει και Free air δορυφορικό δέκτη πάνω?
γιατι οταν την ανοιξα μου ζήτησε να ψάξει για δορυφορικά αλλά απο πίσω δεν είδα βύσμα για άλλη κεραία!

οχι μονο οι gt και vt.

....

Τελος, κατι σημαντικο--> ΠΩΣ γινεται ρε παιδια ασφαλης καταργηση USB stick?! Παιζω slideshow απο USB-stick αλλα επιλογη για ασφαλη του καταργηση δεν μπορω να βρω πουθενα! Μονο για USB Hard disk drive εχει?

Από το OPTION στο τηλεκοντρόλ πας μενου επιλογών και επιλέγεις "ασφαλής αφαίρεση USB". Βγάζει ένα πινακάκι όπου λογικά θα περιέχεται ότι έχεις συνδεδεμένο μέσω USB.

Εμένα μου το βγάζει κενό αυτό το πινακάκι παρότι έχω πάνω και HDD και stick. Δεν καταλαβαίνω γιατί.

Καμιά ιδέα για το πώς θα συνδέσω το laptop που έχει VGA έξοδο με τη G30;

Επίσης οι δύο αυτές συσκευές είναι στο ίδιο δίκτυο και η TV βλέπει το σκληρό του laptop και μπορεί να διαβάσει αρχεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μόνιτορ του laptop;