Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είναι προφανές κάποιες αλυσίδες (γερμανοί - άγγλοι) το έχουν ρίξει στην κορέα για προφανείς λόγους.

Εμένα δεν μου είναι καθόλου προφανείς οι λόγοι.
Βλέπω ότι σε άλλες χώρες (τσέκαρα Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία) μια χαρά έχουν πανασόνικ (τουλάχιστον τα mediamrkt που κοίταξα), και μοντέλα περσινά και φετινά. Κάτι συμβαίνει ειδικά για την Ελλάδα και την συγκεκριμένη μάρκα. Εγώ υποθέτω ότι κάποιο χατήρι δεν τους έχει κάνει η αντιπροσωπία, και έχουν αρχίσει το "εμπάργκο".

Εσύ για ποιους λόγους θεωρείς ότι έχει γίνει αυτό;

όπως το λές και εσύ μάλλον περί χατηριού πρόκειται. θεωρώ ότι λαμβάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις από άλλες αντιπροσωπείες και πληρώνουν αργότερα. επισης από ισπανία και βέλγιο που γνωρίζω η πανασόνικ έχει πολύ επιθετική πολιτική στις τιμές. φίλος βρήκε στο mm στις βρυξέλλες την 50vt30 στα 1650 ευρώ.

όπως το λές και εσύ μάλλον περί χατηριού πρόκειται. θεωρώ ότι λαμβάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις από άλλες αντιπροσωπείες και πληρώνουν αργότερα. επισης από ισπανία και βέλγιο που γνωρίζω η πανασόνικ έχει πολύ επιθετική πολιτική στις τιμές. φίλος βρήκε στο mm στις βρυξέλλες την 50vt30 στα 1650 ευρώ.

Επειδη βρισκομαι Ισπανια μπορω να σου πω οτι υπαρχει σημαντικη διαφορα στις τιμες.

Παραδειγμα η 50G30 ξεκιναει απο 999 Ευρω. Εδω σχετικα απο ενα ισπανικο "skroutz".

κ οχι μονο Ισπανια,σχεδον ολη η Ευρωπη http://geizhals.at/eu/a629910.html
βλεπεις ομως ακουσε η Panasonic-Intertech 'ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ' κ λεει ας τους χτυπησουμε σαν μαλακια(χταποδια)
α ρε Ελλαδαρα:fahne90:

θεωρώ πάντως ότι ενώ εδώ οι street τιμές ξεκίνησαν ψηλότερα από την υπόλοιπη ευρώπη εντούτοις έχουν πτωτικές τάσεις. ενδεκτικά να αναφέρω ότι η 50vt30 ενώ ξεκίνησε από 2099 πλέον έχει κάτω από 2000 και βαδίζει προς τα 1900, η 46g30 ξεκίνησε από 1099 και είναι θέμα χρόνου πότε θα πέσει κάτω από 1000,η 46gt30 έχει χάσει 2 κατοστάρικα (1650-1450), η 50u30 από 945 σε 820 κλπ.

Άντε αυτή η 46g30 να πέσει κάτω από χιλιάρικο.
Πάντως οι panasonic στην Ελλάδα είναι υπερτιμολογημένες.

Εδω βλεπουμε edge LED 46" στα 2,000+ ευρω και οι Panasonic ειναι υπερτιμολογημενες?:damnyou:

Ορισμενα μοντελα παντως θα μπορουσαν να ειναι λιγο χαμηλοτερα.

Καλησπέρα παίδες, αφού τη Παρασκευή ξεμπέρδεψα με την ιντερτέκ (μου επέστρεψαν με καθυστέρηση τα χρήματα για την u20),είμαι πλέον κι εγώ ευτυχής κάτοχος μιας 46G30E.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παίδες, αφού τη Παρασκευή ξεμπέρδεψα με την ιντερτέκ (μου επέστρεψαν με καθυστέρηση τα χρήματα για την u20),είμαι πλέον κι εγώ ευτυχής κάτοχος μιας 46G30E.

Να φανταστώ ότι οι διαφορά από την U20 είναι σημαντική όσον αφορά την εικόνα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να φανταστώ ότι οι διαφορά από την U20 είναι σημαντική όσον αφορά την εικόνα;

Να σου πω την αλήθεια,πέρα απο το IFC που έτσι κι αλλιώς στις ματρόσκες δε θα το βάζω,δε μπορώ ακόμα να δω μεγάλη διαφορά.Υπ όψιν όμως ότι η u20 είχε δουλέψει καμιά 500 ώρες ενώ η g30 τώρα βγήκε απ το κουτί.Αν καταλαβαίνω καλά, το μαύρο αποδίδεται καλύτερα πάντως...

Τελικά το αποφάσισα.Βουρρρ για την αγορά.42G30 και ο θεός βοηθός .

Καλησπέρα σας! Είμαι νέος κάτοχος μιας G30 στις 42' και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες! Έχω, όμως, ένα κολλημένο pixel κάτω δεξιά στην οθόνη (οράτο για αποστάσεις κάτω του μέτρου). Υπάρχει καμμιά ελπίδα -ίσως με κάποιο προγραμμα ή άλλο τρόπο- να το ξεκολλήσω; Η Panasonic τί πολιτική έχει για τα pixels;:bigcry:

Kαλημέρα και καλώς ήρθες!

Στις plasma δεν υφίσταται ο όρος pixel όπως αυτός ορίζεται στις LCD. Πρόκειται για κάποιο "προβληματικό" υποεικονοστοιχείο. Αν είναι μόνο ένα και φαίνεται μόνο από πολύ κοντινή απόσταση (10 - 20 cm) δεν αναγνωρίζεται ως πρόβλημα, και δεν θα στην αντικαταστήσουν.

Tα εξηγεί κι εδώ ο Γιάννης:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=848277&postcount=2038

Κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα σε τηλεοράσεις plasma και μάλιστα με περισσότερα από ένα κολλημένα υποεικονοστοιχεία. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να διορθωθεί. Το πιο πιθανό είναι να λειτουργήσει πάλι σωστά από μόνο του μετά από κάποιες ώρες. Πάντως αν δεν φαίνεται από την θέση θέασης μην ασχολείσαι.

Kαλημέρα και καλώς ήρθες!

Στις plasma δεν υφίσταται ο όρος pixel όπως αυτός ορίζεται στις LCD. Πρόκειται για κάποιο "προβληματικό" υποεικονοστοιχείο. Αν είναι μόνο ένα και φαίνεται μόνο από πολύ κοντινή απόσταση (10 - 20 cm) δεν αναγνωρίζεται ως πρόβλημα, και δεν θα στην αντικαταστήσουν.

Tα εξηγεί κι εδώ ο Γιάννης:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=848277&postcount=2038

Κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα σε τηλεοράσεις plasma και μάλιστα με περισσότερα από ένα κολλημένα υποεικονοστοιχεία. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να διορθωθεί. Το πιο πιθανό είναι να λειτουργήσει πάλι σωστά από μόνο του μετά από κάποιες ώρες. Πάντως αν δεν φαίνεται από την θέση θέασης μην ασχολείσαι.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Πρόκειται για το πράσινο υποεικονοστοιχείο που δεν ανταποκρίνεται στην κάτω δεξιά γωνία (10Χ15 εκατ. από το πλαίσιο της τηλεόρασης). Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φτιάξει ή υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει το πρόβλημα; Σκέφτομαι να τη γυρίσω πίσω για να πάρω μια άλλη (δεν έχει περάσει μέρα από την αγορά). Επίσης, παρατήρησα ότι οι υποδοχές της τελεόρασης (όπου μπαίνει η βάση στήριξής της) ήταν γρατζουνισμένες (σαν να είχε ξαναμπεί η βάση στην υποδοχή της τηλεόρασης). Έχει κάποιος παρατηρήσει το ίδιο;:antlers:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την απάντηση! Πρόκειται για το πράσινο υποεικονοστοιχείο που δεν ανταποκρίνεται στην κάτω δεξιά γωνία (10Χ15 εκατ. από το πλαίσιο της τηλεόρασης). Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φτιάξει ή υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει το πρόβλημα; Σκέφτομαι να τη γυρίσω πίσω για να πάρω μια άλλη (δεν έχει περάσει μέρα από την αγορά). Επίσης, παρατήρησα ότι οι υποδοχές της τελεόρασης (όπου μπαίνει η βάση στήριξής της) ήταν γρατζουνισμένες (σαν να είχε ξαναμπεί η βάση στην υποδοχή της τηλεόρασης). Έχει κάποιος παρατηρήσει το ίδιο;:antlers:

Κανονικά θα έπρεπε να έχει γρατσουνιστεί στα σημεία που αναφέρεις.

Έλεγξε τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης και μετά επικοινώνησε με το κατάστημα που την πήρες.

Οι βίδες για την βάση στήριξης ήταν σε σακουλάκι;

Ναι! Το ίδιο και η μεταλλική βάση. Αυτά όμως είναι αναλώσιμα και μπορεί ο οποιοδήποτε να τα αντικαταστήσει με καινούρια!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κανονικά θα έπρεπε να έχει γρατσουνιστεί στα σημεία που αναφέρεις.

Έλεγξε τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης και μετά επικοινώνησε με το κατάστημα που την πήρες.

Συγγνώμη για την ερώτηση, αλλά πώς ελέγχουν τις ώρες της τηλεόρασης;