Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ευχαριστώ

dbokos και στα δικά σου

takisds πότε θεωρείται πλήρως στρωμένη? Μετά απο 150-200 ώρες ή παραπάνω?....Ερώτηση: Μετα τις 150 ώρες μπορώ να βλέπω κανονικά μαυρες μπάρες (είτε οριζόντιες, είτε κάθετες) λογότυπα καναλιών κλπ ή θέλει πάλι προσοχή? Οι υπόλοιποι κάτοχοι τι κάνετε?
στις 200 είναι ok, καλά θα ήταν μετά το πέρας του στρωσίματος να την καλιμπράρεις για μέγιστη απόδοση

σχετικά τώρα με τις μπάρες όσο είσαι σε περίοδο στρωσίματος καλά θα ήταν να τις αποφεύγεις αν και δεν έχει παρατηρηθεί σφάλμα του panel από αυτές, άλλαξε τες από μαύρες σε γκρι ανοιχτό από το menu.

Στην δικιά μου είναι γκρι εξ'αρχης χωρίς να αλλάξω κάτι. Μάλλον το έχουν κάνει για μεγαλύτερη προστασία.

Οι μαύρες πανω κάτω γιατί δεν επηρεάζουν αντίστοιχα? Αυτό δεν το έχω καταλάβει.

πριν τις 200 ώρες λειτουργίας και εάν βλέπεις σε με μπάρες πάνω κάτω ενεργοποίησε τα zoom 1,2 ή και 3 για να τις πετάξεις έξω από το panel όπως επίσης και τα λογότυπα των καναλιών.

αν μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες ,αν εκανες κατι
Χρησιμοποιώνταςτο Video Essentials καλιμπράραμε "ερασιτεχνικά πάντα" την 42PX70 ενός φίλου και αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σειρά η δικιά μου. Περιττό να πω ότι πραγματικά θα δεις διαφορά μετά το καλιμπράρισμα. Μην ξεχνάμε δε ότι το καλιμπράρισμα διαφέρει από panel σε panel λόγο του χώρου και του φωτισμού του.

καλησπερα σε ολους. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δυστυχως δεν ειναι για καλο...
Αγορασα προσφατα και γω την καταπληκτικη px70 αλλα πριν λιγο μου εμφανισε μια καθετη γραμμη παχους ενος pixel στη μεση της οθονης (απο πανω μεχρι κατω)....

να ανησυχω ή ειναι περαστικο?
με λιγα λογια ασπιρινη ή χειρουργειο?

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σου το εμφανιζει παντου? Και σε τηλεοπτικο σημα και σε ταινια απο DVD??

καλησπέρα στο forum

Βρίσκομαι στο σταδιο του στρωσίματος της panny me break in dvd :helmet:και όλες τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ και σε ξένα site!!

Ο δράκος του burn in:behead: πανω απο το κεφάλι μου και αναρωτιέμαι ? δεν θα πρεπε να διαβάζαμε άτομα που το εχουν πάθει! Που ειναι αυτοι?
στα ξένα forum ελάχιστα εδώ τίποτα ? μόνο αναφορές τι να προσέχουμε και τίποτα αλλο!!!!!!
Αν βαλω στο google για το μόνιτορ του pc μου την dell 2407 :BDBDG54:ακριβοπληρωμένη 24" είναι γεμάτο από βλάβες η διάφορες ανωμαλίες !!!!

Λεω τώρα τι γίνεται? κανείς δεν την ξέχασε ανοιχτή? κανείς δεν παίζει παιχνίδια!!!
συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα σκέφτομαι φωναχτα:furious3:

Αν ήταν να παίζω παιχνίδια, θα έπαιρνα LCD για να είμαι σίγουρος.

Re: Απάντηση: TH-42PX70E ΠριπλαρΞϴΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ ΣκοραρΞϴΞΉ!!

Σου το Ξϴμφανι΢ΞϴΞΉ παντου? Και ΟƒΞϴ τηλΞϴοπτικο σημα ΞΊΞ±ΞΉ ΟƒΞϴ ταινια απο DVD??

ναι δυστυχως

Last edited:
Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

καλησπέρα στο forum

Βρίσκομαι στο σταδιο του στρωσίματος της panny me break in dvd :helmet:και όλες τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ και σε ξένα site!!

Ο δράκος του burn in:behead: πανω απο το κεφάλι μου και αναρωτιέμαι ? δεν θα πρεπε να διαβάζαμε άτομα που το εχουν πάθει! Που ειναι αυτοι?
στα ξένα forum ελάχιστα εδώ τίποτα ? μόνο αναφορές τι να προσέχουμε και τίποτα αλλο!!!!!!
Αν βαλω στο google για το μόνιτορ του pc μου την dell 2407 :BDBDG54:ακριβοπληρωμένη 24" είναι γεμάτο από βλάβες η διάφορες ανωμαλίες !!!!

Λεω τώρα τι γίνεται? κανείς δεν την ξέχασε ανοιχτή? κανείς δεν παίζει παιχνίδια!!!
συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα σκέφτομαι φωναχτα:furious3:

Προφανώς οι «αδαείς» Έλληνες φοβούνται περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην τους παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα...! :HTEHETH63:

Για κατεβασε το "DVD Break-In". Θα το βρεις στο θεμα "Burn in" στην κορυφη που ειναι sticky. Εκει εχει ενα link, απο οπου μπορεις να κατεβασεις ελευθερα αυτο το δισκακι. Κατεβασε το, καψε το σε ενα DVD και βαλτο να παιξει για καμια ωρα και μετα δες εαν εχει μειωθει καθολου το φαινομενο.
Θα περιμενουμε να μας ενημερωσεις -bye-

http://www.eaprogramming.com/

για να μην ψαχνεις -bye-

Για κατεβασε το "DVD Break-In". Θα το βρεις στο θεμα "Burn in" στην κορυφη που ειναι sticky. Εκει εχει ενα link, απο οπου μπορεις να κατεβασεις ελευθερα αυτο το δισκακι. Κατεβασε το, καψε το σε ενα DVD και βαλτο να παιξει για καμια ωρα και μετα δες εαν εχει μειωθει καθολου το φαινομενο.

Burn in πάχους ενός πίξελ στην μέση της οθόνης και από πάνω μέχρι κάτω ?

Μάλλον χειρουργείο θέλει γιατρέ -bye-

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Burn in πάχους ενός πίξελ στην μέση της οθόνης και από πάνω μέχρι κάτω ?

Μάλλον χειρουργείο θέλει γιατρέ -bye-

δηλαδη πιστευετε οτι ειναι burn in?
μπαινοντας στο hidden menu και επιλεγοντας το pattern τεστ (αυτο που γεμιζει την εικονα με ενα χρωμα) παρατηρω τα εξής:

στο κοκκινο φοντο η γραμμη φαινεται ολη μαυρη
στο πρασινο φαινεται η μιση και δειχνει σαν μπλε
στο λευκο δεν φαινεται καθολου
στο μαυρο δεν φαινεται καθολου

πηρα τηλεφωνο το service (κερκυρα ), ηρθαν αμεσως και μου ειπαν δεν το εχουμε ξαναδει...μαλλον παει για αθηνα....
ουτε μηνα δεν εκλεισε και θα κανω ποιος ξερει ποσους μηνες για να την ξαναδω
Αυτο που με νευριαζει πολυ ειναι οτι μου ειπαν οτι δεν θα μου στειλουν καινουργια αλλα θα αλλαξουν το πανελ της...και που ξερω εγω τι πανελ θα βαλουν και αν θα εχει την ιδια αποδοση κλπ....
Παντως το δικαιο πιστευω ειναι να μου την αντικαταστησουν (λιγοτερο απο μηνα την εχω)...αλλα δικαιοσυνη που να τη βρεις...
υποψιν οτι την ειχα στρωσει κανονικα.... 200+ ωρες
δευτερα θα εχω νεοτερα και θα σας πω...
παρακαλω οποιος εχει ακουσει κατι παρομοιο ή πιστευει οτι μπορει να με βοηθησει (εψαξα πολυ τα ξενα φορουμς και δεν βρηκα τιποτα) να ποσταρει
ευχαριστω πολυ

Last edited:

http://www.eaprogramming.com/

για να μην ψαχνεις -bye-

ευχαριστω, μαλλον θα τους το παω εκει...

α αλλα θα αλλαξουν το πανελ της...και που ξερω εγω τι πανελ θα βαλουν και αν θα εχει την ιδια αποδοση κλπ....

απο το service menu μπορεις να τσεκαρεις το πανελ

κριμα παντως......πρεπει να σου αλλαξουν τηλεοραση.

Πριν μισή ώρα στο AVforums:

"Though be warned, my mum's Pana has now developed a fault. JL have arranged an engineer to come and look at it (green vertical line down the centre of the screen!)"

Επιδημία έπεσε ?

Άρα λοιπον το burn-in είναι ακόμα ΟΡΑΤΗ απειλή.....

Καλυτερα LCD εκ του ασφαλους και με λιγοτερο μαυρο , παρα plasma και η ψυχη μας στην κούλουρη....:worshippy: