Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τηλεοραση αγορασαμε η σαμπανια? :grandpa:
Ειναι καλο παντως να βλεπεις πως αυτο που αγορασες κραταει ακομα την αξια του.

Εγώ πάντως την πήρα από το πλαίσιο με 1091 ευρώ (λόγω μειωμένου ΦΠΑ 13% αντί 19% από 1149 που την είχε κανονικά) με δωρεάν μεταφορικά αποστολής στην επαρχία και με 12 άτοκες δόσεις! :worshippy:

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ με το ΠΛΑΙΣΙΟ, είτε καταλήξω στην PX70 είτε σε άλλη.

Παιδιά, τελικά για την εν λόγω τηλεόραση, θεωρείτε μάλλον την αγορά από Πλαίσιο την καλύτερη επιλογή, με δεδομένο και το θέμα των 12 άτοκων δόσεων; Είμαι πολύ κοντά στην αγορά της εν λόγω, καθώς σε αυτά τα λεφτά και στοιχειωδώς χορταστικές ίντσες μάλλον δεν υπάρχει αξιοπρεπέστερο μοντέλο (τα λέω καλά;:award:)...

ΥΓ: Είναι και η πρώτη μου δημοσίευση -bye- στο αξιόλογο και πολύ χρήσιμο Forum μας...

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μια ερωτηση προς κατοχους......θελω να αφαιρεσω τα αυτοκολητα..τα αφαιρεσε κανενας??αφηνει η κολλα που εχουν σημαδια??να το κανω η να τα αφησω??υποψιν θα με χαλαγε πολυ αν τα εβγαζα και εμεναν σημαδια απο την κολλα..

αυτά τα λεφτά και στοιχειωδώς χορταστικές ίντσες μάλλον δεν υπάρχει αξιοπρεπέστερο μοντέλο (τα λέω καλά;:award:)...

ΥΓ: Είναι και η πρώτη μου δημοσίευση -bye- στο αξιόλογο και πολύ χρήσιμο Forum μας...

καλως ηλθες και μια χαρα τα λες

εχω τριπλαρει τη μιση ομαδα και μου μενει μοναχα ο τερματοφυλακας πριν σκοραρω και εγω...

τι συμβαινει με τις plasma και την διαρκεια τους στο χρονο? εχουμε καποια πτωση στην αποδοση οσο περνανε τα χρονια, ακουσα κατι οτι τα χρωματα ξεθωριαζουν κατα καποιο τροπο...

εχω τριπλαρει τη μιση ομαδα και μου μενει μοναχα ο τερματοφυλακας πριν σκοραρω και εγω...

τι συμβαινει με τις plasma και την διαρκεια τους στο χρονο? εχουμε καποια πτωση στην αποδοση οσο περνανε τα χρονια, ακουσα κατι οτι τα χρωματα ξεθωριαζουν κατα καποιο τροπο...

με αυτα και αυτα εχασες χθες τον αγωνα,αντε και εσυ να εισαι παρων στον επομενο αγωνα

συμφωνα παντα με την panasonic τα panel G10 HD READY εχουν 60.000 ωρες ζωης διατηρωντας τα χαρακτηριστικα τους κατα 90%(δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο,καπου το εχω ποσταρει αλλα δεν θυμαμαι που).

με αυτα και αυτα εχασες χθες τον αγωνα,αντε και εσυ να εισαι παρων στον επομενο αγωνα

συμφωνα παντα με την panasonic τα panel G10 HD READY εχουν 60.000 ωρες ζωης διατηρωντας τα χαρακτηριστικα τους κατα 90%(δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο,καπου το εχω ποσταρει αλλα δεν θυμαμαι που).
Ο επόμενος είναι το γκραν πρι της Βραζιλίας, να δω, θα είμαι εκεί?! (ή θα τριπλάρω και θα σκοράρω στην 46D3000E απο Γερμανία? το μόνο που με διστάζει πριν το τέρμα..)

60.000 ώρες = 7 χρόνια ζωής... Oi LCD τι αντίστοιχο νούμερο έχουν?

Last edited:

60.000 με 8 ωρες την ημερα ειναι 21 χρονια εκτος και βλεπεις 24 ωρες το 24ωρο

τηλεοραση :2thumb22sup:

Καλά άκουσες αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει.

Η απόδοση του φωσφόρου πέφτει με την χρήση. Όταν λένε πως μια plasma έχει 60000 ώρες ζωής εννοούν πως μετά από τόση χρήση η φωτεινότητα του φωσφόρου πέφτει στο μισό από το αρχικό.

Μάλιστα η πτώση δεν είναι γραμμική αλλά στις πρώτες ώρες γίνεται με γρηγορότερο ρυθμό. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είναι κάποιος αρκετά προσεκτικός για screen burning στις πρώτες 150-200 ώρες και να μην έχει για πολύ ώρα στατικές εικόνες. Το screen burning δεν είναι τίποτα παραπάνω από ανομοιογενής γήρανση του φωσφόρου. Για αυτό θέλει τις πρώτες ώρες προσοχή ώστε η γήρανση να είναι ομοιογενής σε όλη την επιφάνεια του πάνελ. Μετά τις 200 ώρες η γήρανση συνεχίζεται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς και δεν θα καταλάβεις κάποιο ξεθώριασμα για εύλογο χρονικό διάστημα. Αν πάλι καταφέρεις και γράψεις 30-40000+ ώρες ε τότε θα τα έχει βγάλει τα λεφτά της και χλωμό να σε πειράξει κάποιο ξεθώριασμα.

Ελπίζω να είσαι καλύτερος από τον Τοροσίδη στα τετ-α-τετ :D

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μια ερωτηση προς κατοχους......θελω να αφαιρεσω τα αυτοκολητα..τα αφαιρεσε κανενας??αφηνει η κολλα που εχουν σημαδια??να το κανω η να τα αφησω??υποψιν θα με χαλαγε πολυ αν τα εβγαζα και εμεναν σημαδια απο την κολλα..

Εννοείτε ότι τα έβγαλα από την πρώτη μέρα κιόλας. Δεν μένει κανένα ιχνος κόλλας. Είναι ειδικά φτιαγμένα για να τα ξοκολλάς χωρίς πρόβλημα. Σιγά μην άφηνα τα πολύχρωμα χαρτάκια φάτσα κάρτα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εννοείτε ότι τα έβγαλα από την πρώτη μέρα κιόλας. Δεν μένει κανένα ιχνος κόλλας. Είναι ειδικά φτιαγμένα για να τα ξοκολλάς χωρίς πρόβλημα. Σιγά μην άφηνα τα πολύχρωμα χαρτάκια φάτσα κάρτα...

σωστά.

εγώ τα κόλλησα από πίσω. :ernaehrung004:

εγω τα εβαλα στο ψυγειο αλλα μου λειπουν τα 100hz και θα βρω απο καποια αλλη να το κανω turbo:p

Επιτέλους την παρέλαβα χτες το βράδυ ! :aktion033::aktion033::aktion033:

Δυστυχώς το έπιπλο για το οποίο προοριζόταν μάλλον δεν θα σηκώσει τα κιλά της ! :bang::bang::bang:

Που μπορώ να βρω βάση τοίχου για την συγκεκριμένη τηλεόραση ?

Θέλω μία απλή σταθερή βάση τοίχου.

Bart

Ρε παιδια παρακαλώ βοήθεια!!!Κάποιος κάτοχος TH-42PX70E ας πάρει ένα μέτράκι και ας μετρήσει λίγο το συνολικό πλάτος της τηλεόρασης... Είναι 102 ή 121 cm, γιατί πήγα σήμερα στο πλαίσιο στην Πάτρα να την δω και είχε μόνο την TH-42PX7 η οποία ήταν 102 cm , αλλά ο πωλητής μου είπε ότι η 70 είναι πιο μεγάλη(έτσι νομίζει-το είδε και στo site). Είναι δυνατόν να μάθουμε ακριβώσ από κάποιον που την έχει??(και στο site της Panasonic δεν βγάζεις άκρη)..Ευχαριστώ...