Λοιπόν, με βάση το Nero 7.5 που έχω εγώ κάνεις τα ακόλουθα: Ανοίγεις το Nero start smart και πας εκεί που λέει Αντίγραφο Ασφαλείας (στα αγγλικά μάλλον safety copy ή backup copy) και μετά πας εκεί που λέει εγγραφή εικονικού αρχείου στο δίσκο (burn virtual image), έπειτα εισάγες το file σε μορφή iso που μόλις κατέβασες και επιλέγεις εγγραφή σε cd ή dvd ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου.Όχι το έχω ήδη το nero απλά δεν έχω δει που έχει το nero image
Καλημέρα παιδιά
Μόλις την παρέλαβα τελικά κι εγώ, στα 1099+34 από το shop21.
Καλά, τι γίνεται ρε παιδιά; Σήμερα το Shop 21 την έχει 1249 ευρώ!!! Μέσα σε μία μέρα τέτοια αύξηση;
Καλημέρα και από εμένα. Διάβαζα ψες τις πρώτες σελίδες του thread αυτού και με παραξένεψε που όλοι ρωτούσατε το vezouvio για κάτι ΦΙΔΑΚΙΑ που παρουσιάζονται μόνο στις Panasonic. Τι ακριβώς είναι αυτά;
Μάλιστα. Και από που προέρχονται αυτά και πώς αντιμετωπίζονται;
Μάλιστα. Και από που προέρχονται αυτά και πώς αντιμετωπίζονται;
Νομίζω πως ναι. Αν δεις και το πλαίσιο τις έχει και τις 2 μαζί στην ίδια σελίδα οπότε μπορείς να τις συγκρίνεις άμα θες.στο media market υπαρχει ενα μοντελο της panasonic th-42px7 sta 999 ευρω αυτη ειναι διαφορετικη απο το px70?
Αυτό που έγραψε ο akren για την αντιμετώπιση των "φιδιών" δεν το ήξερα. Οπότε, αν αυτό ισχύει, επιφυλάσσομαι και αναθεωρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.