Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Όχι το έχω ήδη το nero απλά δεν έχω δει που έχει το nero image

Όχι το έχω ήδη το nero απλά δεν έχω δει που έχει το nero image
Λοιπόν, με βάση το Nero 7.5 που έχω εγώ κάνεις τα ακόλουθα: Ανοίγεις το Nero start smart και πας εκεί που λέει Αντίγραφο Ασφαλείας (στα αγγλικά μάλλον safety copy ή backup copy) και μετά πας εκεί που λέει εγγραφή εικονικού αρχείου στο δίσκο (burn virtual image), έπειτα εισάγες το file σε μορφή iso που μόλις κατέβασες και επιλέγεις εγγραφή σε cd ή dvd ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου.

Περασαν 7 μηνες που απεκτησα την εν λογω τηλεοραση,και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα!!
Εως τωρα ολα ΟΚ!!

Στο σαλονι μου απο τις 19-04-2007!!

Καλημέρα παιδιά

Μόλις την παρέλαβα τελικά κι εγώ, στα 1099+34 από το shop21.

Καλά, τι γίνεται ρε παιδιά; Σήμερα το Shop 21 την έχει 1249 ευρώ!!! Μέσα σε μία μέρα τέτοια αύξηση;

Καλά, τι γίνεται ρε παιδιά; Σήμερα το Shop 21 την έχει 1249 ευρώ!!! Μέσα σε μία μέρα τέτοια αύξηση;

…παρακολουθώ την πορεία της PX70E που λογικά είναι ένα από τα ποιο επιτυχημένα μοντέλα στην αγορά…(λόγο τιμής-απόδοσης…) εεε αυτό που γίνεται με τη τιμή της δεν το έχω καταλάβει… όσο περνά ο καιρός η τιμή ανεβαίνει… ούτε συλλεκτική να ήταν ;)

Καλημέρα και από εμένα. Διάβαζα ψες τις πρώτες σελίδες του thread αυτού και με παραξένεψε που όλοι ρωτούσατε το vezouvio για κάτι ΦΙΔΑΚΙΑ που παρουσιάζονται μόνο στις Panasonic. Τι ακριβώς είναι αυτά;

Καλημέρα και από εμένα. Διάβαζα ψες τις πρώτες σελίδες του thread αυτού και με παραξένεψε που όλοι ρωτούσατε το vezouvio για κάτι ΦΙΔΑΚΙΑ που παρουσιάζονται μόνο στις Panasonic. Τι ακριβώς είναι αυτά;

αυτα ειναι τα περιφημα μωβ φιδια ......μακρυα απο εμας..... φτου φτου φτου

Attachments

• Γβ€ ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    Γβ€ ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    122.1 KB · Views: 86
  • Γβ€ ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ± 1.jpg
    Γβ€ ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ± 1.jpg
    107.4 KB · Views: 101
  • Γβ€ ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ± 2.jpg
    Γβ€ ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ± 2.jpg
    77.2 KB · Views: 88
Last edited:

Μάλιστα. Και από που προέρχονται αυτά και πώς αντιμετωπίζονται;

δεν ειμαι σιγουρος διοτι ειπαμε μακρυα απο εμας,αλλα νομιζω για την pv60 η pv45,οπως αναφερουν οι κατοχοι της, με filmware upgrade

τουλαχιστον ελαχοστοποιειται το φαινομενο

Δηλαδή,(και από τα λίγα που διάβασα εχτές) δεν έχει εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα στην TH-42PX70E;

Αν δεν κάνω λάθος, τα "φίδια" οφείλονται σε ελαττώματα του πάνελ της προηγούμενης γενιάς της Panasonic (π.χ. στην PX 60, που ήταν πολύ πετυχημένο μοντέλο εμπορικά). Για την PX-70 δεν έχω ακούσει τέτοια παράπονα από τους κατόχους της, αν και ο reviewer του hdtvtest τα αναφέρει ως video artifacts της συγκεκριμένης τηλεόρασης(http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/Picture-Quality.php). Όσο για την αντιμετώπισή τους, ο χρήστης νομίζω πως δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Απλώς η τηλεόραση επιστρέφεται (αν τα "φίδια" καλύπτονται από την εγγύηση) και αντικαθίσταται.

Αυτό που έγραψε ο akren για την αντιμετώπιση των "φιδιών" δεν το ήξερα. Οπότε, αν αυτό ισχύει, επιφυλάσσομαι και αναθεωρώ.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

στο media market υπαρχει ενα μοντελο της panasonic th-42px7 sta 999 ευρω αυτη ειναι διαφορετικη απο το px70?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

στο media market υπαρχει ενα μοντελο της panasonic th-42px7 sta 999 ευρω αυτη ειναι διαφορετικη απο το px70?
Νομίζω πως ναι. Αν δεις και το πλαίσιο τις έχει και τις 2 μαζί στην ίδια σελίδα οπότε μπορείς να τις συγκρίνεις άμα θες.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

εχεις δικαιοι..το ειδα τωρα.τοτε αν θυμαμαι καλα την px70 την εχουν στα 1200 κοντα. πηγα σημερα το πρωι και με την ησυχια μου τις ειδα. εβαλα διπλα διπλα το ιδιο αναλογικο καναλι με μια lcd, σαφως και δειχνει πιο φυσικη εικονα η px70 αλλα υστερουσε σε ζωντανια χρωματων και φωτεινοτητα...οταν εβαζα το bluray που επαιζε εκει απογειωνοτανε και ειναι πιο ξεκουραστη στα ματια...με μια lcd 42αρα απο την ιδια αποσταση.

Αυτό που έγραψε ο akren για την αντιμετώπιση των "φιδιών" δεν το ήξερα. Οπότε, αν αυτό ισχύει, επιφυλάσσομαι και αναθεωρώ.

Εχω νεότερα.Παρέλαβα την τηλεόραση.Εγινε μόνο software update μία διαδικασία δηλαδή που διαρκεί μερικά λεπτά και το καινούριο panel pdrom είναι έκδοση 41.03.
Στα σημεία που παλαιότερα βλέπαμε φιδάκια να χοροπηδούν και ειδικότερα στο panic room ή στο superman τώρα βλέπω ένα ανεπαίσθητο μωβ πέπλο που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να το εντοπίσεις.Δεν παρατήρησα
διαφορές στο τηλεοπτικό σήμα(εξαιρετικό όπως ήταν) η κίνηση ομαλή χωρίς clay faces ή άλλα προβλήματα.
Το service της astra εξυπηρετικότατο και πλέον χωρίς να χρειάζεται αλλαγή dboard νομίζω ότι όσοι βλέπετε ακόμα φίδια αξίζει τον κόπο να μείνετε 2 ημέρες χωρίς tv αλλα να μπορείται να απολαμβάνεται τις ταινίες
παρατηρώντας την υπόθεση και όχι τους τοίχους για μωβ φιδάκια.
Οσο αφορά τις αιτίες του κακού σύμφωνα με την πανασόνικ Ιαπωνίας είναι η κακή κωδικοποίηση ορισμένων ποσών φωτεινότητας που πέφτουν στο πράσινο της οθόνης κυρίως από εισόδους hdmi και κωδικοποιισης mpeg2.
Σκοτώστε τα επιτέλους τα φίδια.(Ευχαριστώ και τον πρωτοπαθόντα nektar που με συμβούλεψε να απευθυνθώ στην astra-bye-)

για την px70 δεν ξερω τι γινεται σε τετοια περιπτωση....και ξανα φτου!!!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=4874&page=142

Last edited:

Να στε καλά. Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.