Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Για service menu

- Πας μπροστά στη TV και ανοίγεις καπάκι.
- Πρώτο αριστερά κουμπί είναι το "F" & ακριβώς δίπλα του το "TV-".
- Τα πατάς ταυτόχρονα και κρατώντας τα πατημένα, πατάς 3 μηδενικά (000) στο χειριστήριο. Μετά απο μία μικρή καθυστέρηση 2-3 δευτερολέπτων εμφανίζεται το Service Menu.
- Πλοήγηση κάνεις με τα πλήκτρα 1 & 2 του χειριστηρίου & επανέρχεσαι με το πλήκτρο "Exit".

Ευχαριστω. Θα το δοκιμασω και θα επανελθω -bye-

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Την τοποθέτησα και εγώ χθες το βράδυ και ξεκίνησε να παίζει.

Έβαλα όπως μου είχατε πει τη φωτεινότητα και την αντίθεση χαμηλά και επέλεξα "Κανονική" λειτουργία εικόνας, γιατί στο "Cinema" μου φάνηκε πολύ έντονη και φοβήθηκα.

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς για εντυπώσεις. Προς το παρόν τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο Browser.

Αυτό που δεν βρήκα στο μενού είναι η ρύθμιση "Ρυθμός Ανανέωσης" για τα 50ή 100Hz, που ναι μεν αναφέρεται στο βιβλίο οδηγιών (σελ.21) αλλά δεν εμφανίζεται στην πράξη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σκεφτομουν με σειρα προτιμισης. 428xd, οντως την Q96/97, και την px70e.

Η πρωτη απορρίφτηκε διοτι αποφασισα οτι δεν θελω τελικα να δωσω τοσα χρηματα για τηλεοραση και τηλεοπτικο σημα που θα δουλευει κατα 95%. Το θεωρω λαθος.
Η δευτερη δεν υπηρχε πουθενα. Η αντιπροσωπια ελεγε δεν την εφερα δεν την φερνω δεν ξερω ποτε θα ερθει κι αν θα ερθει αυτη η η q97. Οποτε δεν την πηρα διοτι δεν ειχα σκοπο να ασχολουμε καθε μερα να ψαχνω που θα την βρω. Να περιμενω την q97 χωρις να την εχω δει η να την εχει μετρησει ο Μανωλης και να ερθει μετα και να εχω κανα περιεργο , δεν το ρισκαρα.
Οποτε κατελληξα στην px70e που ηξερα περι τινος προκειται και υπηρχε και ετοιμοπαραδοτη.

Θεμα κοστους μεταξυ πανασονικ και σαμσουνγκ δεν υπηρχε για μενα. Η διαφορα τους αν θυμαμαι καλα ηταν περι τα 200ευρω.

:grinning-smiley-043 …για το σκεπτικό, γιατί εμείς οι αναποφάσιστοι με κάτι τέτοιες μαμακιες δεν ευχαριστιόμαστε ποτε και τίποτα ;) Chris, Καλές Θεάσεις και πάλι και όταν βάλεις και τα μπιχλιμπίδια να τη δούμε από κοντά ;)

Την τοποθέτησα και εγώ χθες το βράδυ και ξεκίνησε να παίζει.

Έβαλα όπως μου είχατε πει τη φωτεινότητα και την αντίθεση χαμηλά και επέλεξα "Κανονική" λειτουργία εικόνας, γιατί στο "Cinema" μου φάνηκε πολύ έντονη και φοβήθηκα.

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς για εντυπώσεις. Προς το παρόν τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο Browser.

Αυτό που δεν βρήκα στο μενού είναι η ρύθμιση "Ρυθμός Ανανέωσης" για τα 50ή 100Hz, που ναι μεν αναφέρεται στο βιβλίο οδηγιών (σελ.21) αλλά δεν εμφανίζεται στην πράξη.

Μαλλον εννοεις το dynamic πολυ εντονο -bye-.

Τα 50 / 100 hz ειναι στο setup , απλα πρεπει να κατεβεις κατω στη δευτερη σελιδα !

Και μιας που το ανεφερε ο φιλος, να πω οτι οταν αλλαζεις απο 100hz που ειναι default, σε 50hz , εχει flickering.

Καλοριζικη φιλε -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

:grinning-smiley-043 …για το σκεπτικό, γιατί εμείς οι αναποφάσιστοι με κάτι τέτοιες μαμακιες δεν ευχαριστιόμαστε ποτε και τίποτα ;) Chris, Καλές Θεάσεις και πάλι και όταν βάλεις και τα μπιχλιμπίδια να τη δούμε από κοντά ;)

Εννοειται -bye-

Μαλλον εννοεις το dynamic πολυ εντονο -bye-.

Τα 50 / 100 hz ειναι στο setup , απλα πρεπει να κατεβεις κατω στη δευτερη σελιδα !

Και μιας που το ανεφερε ο φιλος, να πω οτι οταν αλλαζεις απο 100hz που ειναι default, σε 50hz , εχει flickering.

Καλοριζικη φιλε -bye-

Brower ευχαριστώ και εύχομαι και εγώ καλές θεάσεις!

Για τη ρύθμιση "Dynamic" είχα διαβάσει ότι πρέπει να την αποφύγουμε, οπότε δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είχα διαβάσει κάπου στην αρχή του thread ότι καλό είναι να βάλουμε τη "Cinema", αλλά η "Κανονική" μου φάνηκε πιο νορμάλ.

Για τα 50/100 Hz πήγα και στη 2η σελίδα, αλλά δεν βρήκα τη ρύθμιση. Θα ξανακοιτάξω.

Brower ευχαριστώ και εύχομαι και εγώ καλές θεάσεις!

Για τη ρύθμιση "Dynamic" είχα διαβάσει ότι πρέπει να την αποφύγουμε, οπότε δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είχα διαβάσει κάπου στην αρχή του thread ότι καλό είναι να βάλουμε τη "Cinema", αλλά η "Κανονική" μου φάνηκε πιο νορμάλ.

Για τα 50/100 Hz πήγα και στη 2η σελίδα, αλλά δεν βρήκα τη ρύθμιση. Θα ξανακοιτάξω.

Δες εδω.....

attachment.php

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

τι γινεται ρε παιδια εδω?

καλοριζικη σε ολους και καλες θεασεις.

υ.γ μετα το στωσιμο τα χρωματα θα γινουν πιο πλουσια,η διαφορα θα ειναι
ορατη.
επισης βγαλτε το sharpness

σε ορισμενα dvd οπως π.χ SNAKE,γιατι εγω βλεπω καλυτερα στα 1080p αντι στα 720p που ειναι και το λογικο με dv-600?

επιμενω σε αυτο!!

Last edited:

το μηχάνημα είναι κρυφοfull-hd.

μη το ψάχνεις. -bye-

Υ.Γ. Τελικά βρήκες ηχεία?

ηχεια?...ποια ηχεια?.......τι ειναι αυτο?...........τρωγεται?

:2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:

αντε τηλεοραση πηραμε ευκολα σχετικα αλλα, ηχεια δεν με βλεπω να παιρνω.

μαλλον οταν καποια στιγμη ανεβουμε Αθηνα.

τι γινεται ρε παιδια εδω?

καλοριζικη σε ολους και καλες θεασεις.

υ.γ μετα το στωσιμο τα χρωματα θα γινουν πιο πλουσια,η διαφορα θα ειναι
ορατη.
επισης βγαλτε το sharpness

σε ορισμενα dvd οπως π.χ SNAKE,γιατι εγω βλεπω καλυτερα στα 1080p αντι στα 720p που ειναι και το λογικο με dv-600?

επιμενω σε αυτο!!

Ελπίζω να είναι πράγματι έτσι σχετικά με τα χρώματα μετά το στρώσιμο, γιατί η πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε. Έβαλα το Nemo για να πάρω μια γεύση και δεν τρελάθηκα κιόλας.

Η τηλεόραση πάντως νομίζω ότι είναι ο ορισμός του user friendly.

edit \\ γραψτε λαθος........

Last edited:

Ελπίζω να είναι πράγματι έτσι σχετικά με τα χρώματα μετά το στρώσιμο, γιατί η πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε. Έβαλα το Nemo για να πάρω μια γεύση και δεν τρελάθηκα κιόλας.

Η τηλεόραση πάντως νομίζω ότι είναι ο ορισμός του user friendly.

Αντιθετα εγω εβαλα τους "Απιθανους" και το "Gladiator" στα γρηγορα κι εντυπωσιαστηκα ( για να μην λεει κι ο Γιαννης-bye-)

αν μπορουσες να μας δωσεις περισοτερες πληροφοριες σχετικα με τις ρυθμισεις που εχεις στην τηλεοραση και το set-up που εχεις αν μπορουμε να βοηθησουμε?

στο madagascar που εχω δει ειναι απλα καταπληκτηκη.

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αντιθετα εγω εβαλα τους "Απιθανους" και το "Gladiator" στα γρηγορα κι εντυπωσιαστηκα ( για να μην λεει κι ο Γιαννης-bye-)

Παρακολουθω αυτο το thread γιατι καπου μεσα στο μυαλο μου υπαρχει η σκεψη να παρω (για δευτερη τηλεοραση) μια 50αρα πλασμα σε κανα εξαμηνο (50PX70 ?).-bye-

Βεβαια υπαρχει παντα η εκδοχη να παρω ενα προβολεα (Sony AW15). Μεχρι τοτε βλεπουμε.

Σε δουλεια να βρισκομαστε με αυτο το καταραμενο AVClub που εχω μπλεξει...:FSGSFGS4::flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παρακολουθω αυτο το thread γιατι καπου μεσα στο μυαλο μου υπαρχει η σκεψη να παρω μια 50αρα πλασμα σε κανα εξαμηνο (50PX70 ?).-bye-

Plasma; Τι ξεστόμισες τώρα; Θα ρίξει φωτιά ο Θεός και θα σε κάψει... :BDGBGDB55: