Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εχω φτάσει στις 60 ώρες και τη δουλεύω περίπου 15-20 ώρες τη μέρα...

Νομιζω οτι 15-20 ωρες ειναι πολλες τωρα στην αρχη.
Καλυτερα να παιζεις το dvd λιγοτερες απο 10 ωρες την ημερα.
Μην βιαζεσαι να φθασεις τις 200 ωρες. Θα αποζημιωθεις στην συνεχεια με ακομη καλυτερη εικονα και χρωματα -bye-

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλώδιο χρησιμοποιώ το ίδιο που μου λειτουργούσε μια χαρά μέχρι εχθές στην LG (RZ-37LZ55), Συνδεσμολογία όλα καλά και στην θέση τους, ρυθμίσεις (επιλογή HDMI απο τηλεχειριστήριο, στις ρυθμίσεις του ήχο έχω επιλέξει HDMI αυτόματο).....Χρειάζεται κάτι άλλο;;;;

Απο που αγόρασες το PLASMA ????

Ευχαριστώ!

Και κάτι άλλο,

κατά διαστήματα ακούγεται ένας ήχος από πίσω από την οθόνη, ιδιαίτερα όταν παίζει το γνωστό dvd ο θόρυβος αυτός ακούγεται πιο συχνά (ένα "κλατς"). Αυτό είναι πρόβλημα;

Εχω φτάσει στις 60 ώρες και τη δουλεύω περίπου 15-20 ώρες τη μέρα...
Την δική μου (αγορά προ διμήνου περίπου) την είχα στρώσει "πυρετωδώς", δηλαδή δούλευε από 15 έως 24 ώρες την μέρα και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο!
Όσο αφορά το "κλατσ" τώρα, μοιάζει με ρελέ που ανοιγοκλείνει; (όπως ας πούμε όταν ανάβεις την τηλεόραση), ή με ήχο από διαστολή πλαστικών (πχ λόγω θέρμανσης).
Στην πρώτη περίπτωση κάνε μια ερώτηση στο service.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

επειδη σκεφτομαι να την αγορασω αυριο.ειδα στο πλαισιο και την PS42C96H.
ξερετε κατι για αυτην?απο οτι ειδα εχει 1500:1 κοντραστ
και κατι αλλο. μετα τις γιορτες λετε η πανυ να πεσει αισθητα?φοβαμαι μην ξεμεινουμε και την οπατησουμε.εκτος και αν πεσει εστω και στα 1500 η πζ70.

τι λετε να κανω?
Εγώ έχω την ΡΧ70Ε και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Προ διμήνου είχα παρόμοιο διλημμα!
Ανάμεσα στην ΡΧ70 και την C96 εμπιστέψου τα μάτια και το γούστο σου και αγόρασε ...για να έχεις να βλέπεις στις γιορτές!
Η ΡΧ70 δεν νομίζω να πέσει πιο κάτω από την στιγμή που υπάρχει η σχετικά φρέσκια ΡΧ7 στα 999! Από την άλλη μετά από λίγους μήνες μπορεί να είναι όλες 100 - 150 πιο κάτω, αλλά μέχρι τότε απλά δεν θα έχεις νέα τηλεόραση!

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδια εχω παθει πλακα μαζι της!!!!Απλα ΤΕΛΕΙΑ.......

Attachments

• tv 003.jpg
    tv 003.jpg
    60.6 KB · Views: 140

Δεν ξέρω από που πήρε ο Vadergr το δικό του, εγώ πάντως πήρα ένα ίδιο από το Multirama, δίπλα στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο...

IMG_0845.jpg

"ασημένια" πόδια και μαύρο τζάμι που παέι πολύ ωραία με την τηλεόραση. Και η τιμή, 179 ευρώ...

Last edited:

Την δική μου (αγορά προ διμήνου περίπου) την είχα στρώσει "πυρετωδώς", δηλαδή δούλευε από 15 έως 24 ώρες την μέρα και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο!
Όσο αφορά το "κλατσ" τώρα, μοιάζει με ρελέ που ανοιγοκλείνει; (όπως ας πούμε όταν ανάβεις την τηλεόραση), ή με ήχο από διαστολή πλαστικών (πχ λόγω θέρμανσης).
Στην πρώτη περίπτωση κάνε μια ερώτηση στο service.

Ναι, ο θόρυβος μοιάζει με ρελέ όπως το είπες, αλλά:

Την ρύθμισα στα 50hz και εδώ και 5 ώρες δεν κάνει θόρυβο.

Υποψιάζομαι ότι ο ήχος αυτός έχει να κάνει με τις συχνότητες λειτουργίας.

Μήπως κατά το στρώσιμο δεν πρέπει να την έχω στα 100hz;

:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδια εχω παθει πλακα μαζι της!!!!Απλα ΤΕΛΕΙΑ.......

Α ρε φίλε, με τρελαίνεις.

Τι θα δούνε τα ματάκια μου σε λίγο καιρό....

(70 and counting...)

-bye-

Aπο τον Κωτσοβολο του αεροδρομιου το ειχε προσφορα 165 ευρω..Πριν λιγες μερες που περασα ειχε μερικα ακομα. Για ριξε μια ματια...

059837 επιπλο tv video serano sb 1050 b. Τα εχει σε stand μπροστα απο τις τηλεορασεις και γραφει προσφορα...

Γεια σας...σαν υποψήφιος αγοραστής μπορώ να πω πως η συγκεκριμένη τηλεόραση με καλύπτει απόλυτα...εκτός απο την αντνάκλαση στο προστατευτικο γυαλί (Plasma γαρ....) Μπορεί κάποιος χρήστης να μας πει πόσο εντονο/ενοχλητικό μπορεί να γίνει αυτό? Όπου την έχω δει αντανακλά σαν σκούρος καθρέφτης....

ρε παιδια πηγα στο media mark το σαββατο κ ειδα εκει την pz70 μου φανηκε κατωτερη απο την px70 κανω λαθος η τα ματια μου βλεπουν αλαντι αλλων?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ρε παιδια πηγα στο media mark το σαββατο κ ειδα εκει την pz70 μου φανηκε κατωτερη απο την px70 κανω λαθος η τα ματια μου βλεπουν αλαντι αλλων?

Αν πήγες σε αυτό που άνοιξε στην Βουλιαγμένης το επισκέφθηκα πρόσφατα και μου έκανε και εμένα εντύπωση.

Λίγο δύσκολο να δεις το μαύρο που βγάζουν οι plasma σε υπερφωτισμένο περιβάλλον, όπως αυτό των μαγαζιών και με τις ρυθμίσεις στο "Dynamic". Χθες πέρασα από το νέο Media Markt και η χειρότερη τηλεόραση που έπαιζε ήταν η PZ700. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν αλλά ακόμα και η Sony U έδειχνε καλύτερα.

χι,χι,χι

:BDGBGDB55:

Last edited:

Ναι, ο θόρυβος μοιάζει με ρελέ όπως το είπες, αλλά:

Την ρύθμισα στα 50hz και εδώ και 5 ώρες δεν κάνει θόρυβο.

Υποψιάζομαι ότι ο ήχος αυτός έχει να κάνει με τις συχνότητες λειτουργίας.

Μήπως κατά το στρώσιμο δεν πρέπει να την έχω στα 100hz;

:grinning-smiley-043
Τα 100 Hz δεν παίζουν ρόλο στο στρώσιμο και δεν πρέπει να προκαλούν κάποιο θόρυβο (η δική μου δουλεύει στα 100 Hz από το 1ο άναμμα και επίσης δεν έχει αναφερθεί κάπου κάτι σχετικό).
Επομένως ξαναδοκίμασε και αν ο θόρυβος συνεχίζεται (οπότε δεν ήταν τυχαίο γεγονός) επικοινώνησε με το service.

Μπορώ να δεχθώ ότι αν τις δεις από τα 2~2,5 + μέτρα με παρόμοιες ρυθμίσεις και υλικό θα σου φανούν ίδιες, αλλά όχι ότι η ΡΧ είναι καλύτερη της ΡΖ! (αν και είμαι κάτοχος ΡΧ). Μόνη πιθανότητα να είναι η ΡΖ άστρωτη και γι' αυτό να υστερεί λίγο στα χρώματα.

Μόλις είδα πως έγραψα Multirama αντί για Κοτσώβολος για το τραπεζάκι...:blush:
Το σωστό βέβαια είναι Κωτσόβολος δίπλα στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο και είναι το ίδιο τραπεζάκι που λέει ο tsiamfire. Και η τιμή του ήταν - πριν από μια εβδομάδα ακριβώς - 179 ευρώ.