Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ρε παιδια πηγα στο media mark το σαββατο κ ειδα εκει την pz70 μου φανηκε κατωτερη απο την px70 κανω λαθος η τα ματια μου βλεπουν αλαντι αλλων?

Αν την ειδες με τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ πιθανο να ειδες σωστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν,
μέχρι τώρα έχω για κεντρικό μέσο ένα HTpc με κάρτα γραφικών ATI 2600 pro με 2 εξόδους DVI και την χρησιμοποιούσα με 37 LG με είσοδο HDmi χωρίς κανένα πρόβλημα. τώρα ένω έκανα την ενέργειες για να το στρώσω, μείωση φωτεινότητα, Zoom και τα λοιπά....Όλα καλά...πάω να το συνδέσω και να δοκιμάσω τις εισόδους ... τίποτα καμία απο τις 2 εισόδους HDMI δεν έπερνε σήμα. Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc...

Λοιπόν,
πριν απο λίγο το δοκίμασα......λειτουργούν τέλεια οι εισόδοι τις τηλεόρασης....αυτά είναι τα καλά νέα......

Τα άσχημα είναι ότι δεν δίνει εικόνα με το HTpc...άρα το πρόβλημα είναι λογικά με την συμβατότητα μεταξύ τους....

Καμία ιδέα;
Το πρόβλημα είναι στις ΑΤΙ της σειράς 2ΧΧΧ. Άμα ψάξεις στο τμήμα HTPC του forum αλλά και στο internet θα βρεις πολλούς μετανιωμένους που τις αγόρασαν κι έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Πάντως αν έχεις XP δοκίμασε να βάλεις τους catalyst 7.2 και το Powerstrip και δώσε τη σωστή ανάλυση και refresh μέσα από το Powerstrip και μπορεί να είσαι τυχερός και να δουλέψει. Εμένα έτσι δούλεψε η 1950pro που μου έκανε πολλά νερά με την 46Χ3500 που πήρα. Κάτι παίζει με το EDID της τηλεόρασης και δεν καταλάβαινε σωστά η κάρτα αναλύσεις και ανανεώσεις με αποτέλεσμα να μου δίνει συνέχεια μαύρη οθόνη με την ένδειξη λάθος σήμα - ελέγξτε την πηγή σήματός σας. Μόνο όταν έβαλα το Powerstrip λύθηκε το πρόβλημα.
Όλα τα παραπάνω φυσικά ισχύουν εφόσον η κάρτα δίνει σήμα στην TV κατά την εκκίνηση. Δηλαδή αν ανοίξεις την τηλεόραση την γυρίσεις στο HDMI και πατήσεις το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή να σου βγάλει το boot post. Αν συμβαίνει αυτό και χάνεται το σήμα μετά προσπαθώντας να μπει στα windows δοκίμασε όσα σου έγραψα πιο πάνω. Αν δεν δίνει σήμα καθόλου ούτε κατά την εκκίνηση δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να αλλάξεις κάρτα.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.....

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Φαίνεται αρκετά χαζό....αλλά το προβλημα λύθηκε μέ ένα φθηνό καλώδιο (5 ) HDMI σε HDMI αλλά και ένα adaptor από DVI σε HDMI ... τότε μπόρεσαν να επικοινωνήσουν αλλά και να κλειδώσουν σε 1080p....:ernaehrung004:

Λογικά (αλλά μην με ρωτάτε γιατί) δεν επικοινωνούσαν όταν είχα επάνω τους το καλώδιο απο DVI σε HDMI........

Τέλος πάντων τέλος καλά όλα καλά.....

ναι στο media τησ βουλιαγμενης πηγα κ μαλιστα διπλα ηταν μια sharp k εμεινα με το στομα ανοιχτο....δεν ξερω τι γινεται αλλα η πανα φαινοταν τελειως χαλια κ ξεχιλωματα ειχε κ χαλια εικονα...

επειδη κ εγω στο pc εχω μια αsus eax 2600 θα μου κανει κ εμενα τα ιδια προβληματα?κ μπορει καποιος να μου πει τη στρωσιμο χρειαζετε τελικα?τι πρεπει να κανω?μαλλον αυριο θα την παρω.

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.....
αλλά και αν αντιμετωπίσεις και κάποια δυσκολία...γι' αυτό είμαστε και εμείς εδώ για να βοηθήσουμε...και εννοώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και εμένα .....ήταν όλοι τέλειοι....

βρε παιδια θα μου πει κανεις για το στρωσιμο τελικα ? τι ακριβως πρεπει να κανω?

βρε παιδια θα μου πει κανεις για το στρωσιμο τελικα ? τι ακριβως πρεπει να κανω?
κατέβασε το DVD image από εδώ http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=52
ή από εδώ http://www.eaprogramming.com/
και διάβασε από εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153&page=9 και μετά

Ναι, ο θόρυβος μοιάζει με ρελέ όπως το είπες, αλλά:

Την ρύθμισα στα 50hz και εδώ και 5 ώρες δεν κάνει θόρυβο.

Υποψιάζομαι ότι ο ήχος αυτός έχει να κάνει με τις συχνότητες λειτουργίας.

Μήπως κατά το στρώσιμο δεν πρέπει να την έχω στα 100hz;

:grinning-smiley-043

Υπάρχει κάτι νεώτερο με το "θόρυβο" αυτό. Γιατί και εμένα τα ίδια μου κάνει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Υπάρχει κάτι νεώτερο με το "θόρυβο" αυτό. Γιατί και εμένα τα ίδια μου κάνει....

Λοιπόν, μίλησα με το service και μου είπαν ότι τέτοιο θέμα δεν τους έχει τύχει. Σιγουρα δεν είναι από τα 100hz. Τους ρώτησα μήπως φταίει που την δουλεύω πολλές ώρες και μου είπαν όχι.

Μετά έκατσα για καμιά ώρα και την παρακολούθησα και οι θόρυβοι ακούγονται από διάφορα σημεία (αλλά περίπου γύρω από τα σημεία που μπαίνουν οι βίδες για να κρεμαστεί στον τοίχο)

Παρατήρησα επίσης ότι οι θόρυβοι εξακολουθούν να ακούγονται και όταν την κλείνω (off) και μετά.

Αρα πρέπει να είναι κάποια πλαστικά της μέρη που ακούγονται, κατά σύμπτωση σαν ρελέ, όταν ζεσταίνεται ή όταν κρυώνει.

Θα δοκιμάσω να ξεβιδώσω τη βάση της μήπως δεν έχει μπει σωστά και θα δούμε.

Εσύ τι ακριβώς ακούς; Κάθε πόσα λεπτά ακούγεται;

Και κάτι άλλο: Μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την στρώσω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν, μίλησα με το service και μου είπαν ότι τέτοιο θέμα δεν τους έχει τύχει. Σιγουρα δεν είναι από τα 100hz. Τους ρώτησα μήπως φταίει που την δουλεύω πολλές ώρες και μου είπαν όχι.

Μετά έκατσα για καμιά ώρα και την παρακολούθησα και οι θόρυβοι ακούγονται από διάφορα σημεία (αλλά περίπου γύρω από τα σημεία που μπαίνουν οι βίδες για να κρεμαστεί στον τοίχο)

Παρατήρησα επίσης ότι οι θόρυβοι εξακολουθούν να ακούγονται και όταν την κλείνω (off) και μετά.

Αρα πρέπει να είναι κάποια πλαστικά της μέρη που ακούγονται, κατά σύμπτωση σαν ρελέ, όταν ζεσταίνεται ή όταν κρυώνει.

.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μολις παρελαωα την νεα μου πανα κ ετοιμαζομαι για στρωσιμο....εχω ομως την εξης απορια κ αν ξερει καποιος ας μου πει..υπαρχει διαφορα μεταξυ της 42pz70ea με την 42pz70e?

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

παιδια καλημερα.
χτες την πηρα τελικα και πραγματι εμεινα πολυ ευχαριστημενος
τις ρυθμσεις τις εβαλα ολες κατω απο τη μεση και διαφορα αλλα τα εκανα off.
το απογευματακι θα σας γραψω ακριβως τις ρυθμισεις που εκανα.
τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις:

1.το dvd που κατεβασα το εβαλα και επαιζε ολο το βραδυ.δε πιστευω να εχω προβλημα διοτι διαβαζω απο ορισμενους οτι χρειαζεται μονο για καμια ωρα στο τελος της ημερα και αφου εχουν προβληθει στατικες εικονες..τι να κανω τελικα?

2.τα αναλογικα καναλια τα εχω εως και zoom 3 σε ορισμενα για να φυγουν τελειως οι στατικες εικονες.ειδικα στις ειδησεις που γραφουν στο κατω μερος σχετικα με τις συζητησεις που κανουν.ομοιως στα εργα χανω τη δευτερη γραμη υποτιτλων αν και εχω ζουμ 1!!!!
πως μπορω να δω τους υποτιτλους αλλα με ζουμ?
καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα smart zoom αλλα δε το βρηκα.υποψιν εχω βαλει ελληνικα.

αν σκεφτω κατι αλλο θα γραψω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε theom,

περίπου τα ίδια που περιγράφεις συμβαίνουν και στη δική μου.
Πάντως κάποια στιγμή που την έκλεισα τελείως, για τουλάχιστον 2h, νομίζω δεν ακούστηκε τίποτα.
Συμπτωματικά και εγώ σκέφτηκα το θέμα της στήριξης (την έχω βάλει πάνω σε ένα τραπεζάκι). Αν την κουνήσω ελαφρά μπρος-πίσω, σχεδόν αναπαράγω το θόρυβο που συζητάμε..
Η συχνότητα των θορύβων δεν είναι σταθερή. Μπορεί για μια ώρα να μην ακουστεί τίποτα και μετά 2-3 φορές ανά 5λεπτο.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

1. διαβαζω απο ορισμενους οτι χρειαζεται μονο για καμια ωρα στο τελος της ημερα και αφου εχουν προβληθει στατικες εικονες..τι να κανω τελικα?

2.τα αναλογικα καναλια τα εχω εως και zoom 3 σε ορισμενα για να φυγουν τελειως οι στατικες εικονες.ειδικα στις ειδησεις που γραφουν στο κατω μερος σχετικα με τις συζητησεις που κανουν.ομοιως στα εργα χανω τη δευτερη γραμη υποτιτλων αν και εχω ζουμ 1!!!!
πως μπορω να δω τους υποτιτλους αλλα με ζουμ?
καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα smart zoom αλλα δε το βρηκα.υποψιν εχω βαλει ελληνικα.

αν σκεφτω κατι αλλο θα γραψω.

1. μηπως λενε για την μετα-περιοδο στρωσιματος και εφ'εσον εχει παρουσιαστει το προβλημα?
2.για το smart zoom δεν εχω διαβασει-ακουσει τιποτα
προσωπικα δεν εχω βρει ακρη με τις ταινιες και τις βλεπω οπως ειναι.
εχω προσπαθησει και μεσω του dv-600 αλλα παλι τιποτα.