ρε παιδια πηγα στο media mark το σαββατο κ ειδα εκει την pz70 μου φανηκε κατωτερη απο την px70 κανω λαθος η τα ματια μου βλεπουν αλαντι αλλων?
Λοιπόν,
μέχρι τώρα έχω για κεντρικό μέσο ένα HTpc με κάρτα γραφικών ATI 2600 pro με 2 εξόδους DVI και την χρησιμοποιούσα με 37 LG με είσοδο HDmi χωρίς κανένα πρόβλημα. τώρα ένω έκανα την ενέργειες για να το στρώσω, μείωση φωτεινότητα, Zoom και τα λοιπά....Όλα καλά...πάω να το συνδέσω και να δοκιμάσω τις εισόδους ... τίποτα καμία απο τις 2 εισόδους HDMI δεν έπερνε σήμα. Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc...
Λοιπόν,
πριν απο λίγο το δοκίμασα......λειτουργούν τέλεια οι εισόδοι τις τηλεόρασης....αυτά είναι τα καλά νέα......
Το πρόβλημα είναι στις ΑΤΙ της σειράς 2ΧΧΧ. Άμα ψάξεις στο τμήμα HTPC του forum αλλά και στο internet θα βρεις πολλούς μετανιωμένους που τις αγόρασαν κι έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Πάντως αν έχεις XP δοκίμασε να βάλεις τους catalyst 7.2 και το Powerstrip και δώσε τη σωστή ανάλυση και refresh μέσα από το Powerstrip και μπορεί να είσαι τυχερός και να δουλέψει. Εμένα έτσι δούλεψε η 1950pro που μου έκανε πολλά νερά με την 46Χ3500 που πήρα. Κάτι παίζει με το EDID της τηλεόρασης και δεν καταλάβαινε σωστά η κάρτα αναλύσεις και ανανεώσεις με αποτέλεσμα να μου δίνει συνέχεια μαύρη οθόνη με την ένδειξη λάθος σήμα - ελέγξτε την πηγή σήματός σας. Μόνο όταν έβαλα το Powerstrip λύθηκε το πρόβλημα.Τα άσχημα είναι ότι δεν δίνει εικόνα με το HTpc...άρα το πρόβλημα είναι λογικά με την συμβατότητα μεταξύ τους....
Καμία ιδέα;
κατέβασε το DVD image από εδώ http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=52βρε παιδια θα μου πει κανεις για το στρωσιμο τελικα ? τι ακριβως πρεπει να κανω?
Ναι, ο θόρυβος μοιάζει με ρελέ όπως το είπες, αλλά:
Την ρύθμισα στα 50hz και εδώ και 5 ώρες δεν κάνει θόρυβο.
Υποψιάζομαι ότι ο ήχος αυτός έχει να κάνει με τις συχνότητες λειτουργίας.
Μήπως κατά το στρώσιμο δεν πρέπει να την έχω στα 100hz;
Υπάρχει κάτι νεώτερο με το "θόρυβο" αυτό. Γιατί και εμένα τα ίδια μου κάνει....
Λοιπόν, μίλησα με το service και μου είπαν ότι τέτοιο θέμα δεν τους έχει τύχει. Σιγουρα δεν είναι από τα 100hz. Τους ρώτησα μήπως φταίει που την δουλεύω πολλές ώρες και μου είπαν όχι.
Μετά έκατσα για καμιά ώρα και την παρακολούθησα και οι θόρυβοι ακούγονται από διάφορα σημεία (αλλά περίπου γύρω από τα σημεία που μπαίνουν οι βίδες για να κρεμαστεί στον τοίχο)
Παρατήρησα επίσης ότι οι θόρυβοι εξακολουθούν να ακούγονται και όταν την κλείνω (off) και μετά.
Αρα πρέπει να είναι κάποια πλαστικά της μέρη που ακούγονται, κατά σύμπτωση σαν ρελέ, όταν ζεσταίνεται ή όταν κρυώνει.
Θα δοκιμάσω να ξεβιδώσω τη βάση της μήπως δεν έχει μπει σωστά και θα δούμε.
Εσύ τι ακριβώς ακούς; Κάθε πόσα λεπτά ακούγεται;
Και κάτι άλλο: Μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την στρώσω...
Λοιπόν, μίλησα με το service και μου είπαν ότι τέτοιο θέμα δεν τους έχει τύχει. Σιγουρα δεν είναι από τα 100hz. Τους ρώτησα μήπως φταίει που την δουλεύω πολλές ώρες και μου είπαν όχι.
Μετά έκατσα για καμιά ώρα και την παρακολούθησα και οι θόρυβοι ακούγονται από διάφορα σημεία (αλλά περίπου γύρω από τα σημεία που μπαίνουν οι βίδες για να κρεμαστεί στον τοίχο)
Παρατήρησα επίσης ότι οι θόρυβοι εξακολουθούν να ακούγονται και όταν την κλείνω (off) και μετά.
Αρα πρέπει να είναι κάποια πλαστικά της μέρη που ακούγονται, κατά σύμπτωση σαν ρελέ, όταν ζεσταίνεται ή όταν κρυώνει.
Θα δοκιμάσω να ξεβιδώσω τη βάση της μήπως δεν έχει μπει σωστά και θα δούμε.
Εσύ τι ακριβώς ακούς; Κάθε πόσα λεπτά ακούγεται;
Και κάτι άλλο: Μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την στρώσω...
1. διαβαζω απο ορισμενους οτι χρειαζεται μονο για καμια ωρα στο τελος της ημερα και αφου εχουν προβληθει στατικες εικονες..τι να κανω τελικα?
2.τα αναλογικα καναλια τα εχω εως και zoom 3 σε ορισμενα για να φυγουν τελειως οι στατικες εικονες.ειδικα στις ειδησεις που γραφουν στο κατω μερος σχετικα με τις συζητησεις που κανουν.ομοιως στα εργα χανω τη δευτερη γραμη υποτιτλων αν και εχω ζουμ 1!!!!
πως μπορω να δω τους υποτιτλους αλλα με ζουμ?
καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα smart zoom αλλα δε το βρηκα.υποψιν εχω βαλει ελληνικα.
αν σκεφτω κατι αλλο θα γραψω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.