Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σήμερα είδα την τηλεόραση στο Media Markt και μου φανήκε η καλύτερη με μεγάλη διαφορά στο τηλεοπτικό σήμα. Πολυ φυσική εικόνα με σωστά χρώματα και φοβερή κίνηση. Μια ερώτηση για όσους το έχουν συνδέσει σε BluRay, κλειδώνει κανονικά στα 24p και παίζει χωρίς σπασίματα; Οταν της δίνεις 24p τα 100Hz είναι απενεργοποιημένα; Ισχύει οτι στα 24p δεν δουλεύει ο ήχος;
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μια ερώτηση για όσους το έχουν συνδέσει σε BluRay, κλειδώνει κανονικά στα 24p και παίζει χωρίς σπασίματα; Οταν της δίνεις 24p τα 100Hz είναι απενεργοποιημένα; Ισχύει οτι στα 24p δεν δουλεύει ο ήχος;
Ευχαριστώ.

εαν μορεις να μας δωσεις περισοτερες πληροφοριες για αυτα,καποιο link ισως
ο φιλος vadergr εχει αναφερει οτι δεν παρατηρησε τιποτα το υποπτο απο ps3.

Κάπου το είχα διαβάσει αλλα δεν θυμάμαι πού... Απο την στιγμή που δεν παίζει στα 72Hz (πράγμα που π.χ. κάνει η pioneer) δεν είναι δεδομένο οτι θα κάνει σπασίματα στα 24p;

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

οχι,και εαν κανει καποιοι ανθρωποι δεν το παρατηρουν καθολου,αλλοι παλι δεν τους πειραζει.
μην φανταστεις τρομερα πραγματα και σπασιματα,ισως εμφανιστει στις πολυ γρηγορες σκηνες κατι.
παντως επειδη το εψαχα το θεμα(αλλα δεν θυμαμαι λινκ) καπου σε γερμανικο φορουμ περιοδικου την εχουν βαλει σε λιστα τηλεορασεων που δεν εχουν προβλημα.

προσωπικα αφου λεει ο φιλος vadergr οτι δεν ειδε τιποτα,τον πιστευω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857&page=157

Last edited:

Καλα και εγώ δεν είχα διαβάσει για κανένα τρελό σπάσιμο. Το άλλο που ρώτησα με τον ήχο ισχύει;

Ηρθε και η δικη μου απο χθες το απογευμα.

Αγορασμενη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 1099ε, ενα απο τα τελευταια 10 κομματια, κλειστα, οπως μου ειπαν. Κατασκευη DEC2007, oπως γραφει πισω.

Καλη εικονα, αλλα εχω μια απορια. Πως κινειται η εικονα πανω-κατω οταν βλεπεις σε ρυθμιση 14/9 η σε ΖΟΟΜ. Με τα βελακια στο τηλεκοντρολ παντως δε γινεται.

Υπαρχει αλλος τροπος ή απλως δε γινεται καθολου???

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Πως κινειται η εικονα πανω-κατω οταν βλεπεις σε ρυθμιση 14/9 η σε ΖΟΟΜ. Με τα βελακια στο τηλεκοντρολ παντως δε γινεται.

Υπαρχει αλλος τροπος ή απλως δε γινεται καθολου???

δεν γινεται σε zoom,τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει τροπο,αν και δεν ξερω τι εξυπηρετει αυτο για μετα το στρωσιμο διοτι αν ανεβασουμε τους υποτιτλους ανεβαινει και η εικονα μαζι.(ισως εαν εkανε λιγο...λιγοτερο zoom)
αρα δωρον..... αδωρον(το εχουμε αναφερει σε αυτο το thread)
εχω δοκιμασει σε dvd απο το dv-600 αλλα χανω εικονα.(αν και σε καποιες ταινιες οι υποτιλοι ειναι πιο ψηλα)
σε 14/9 στο ΣΚΑΙ που παιζει τωρα ειναι καλα οι υποτιτλοι.

βαλτην σε πληρη καλυψη οθονης+cinema mode+μειωσε φωτεινοτητα,αντιθεση κατω απο το μισο (και ασε το 14/9 τωρα την αρχη τουλαχιστον) και βαλε τα βραδια το break-in dvd να παιζει.

τελος καλοριζικη και καλες θεασεις:fahne90::fahne90:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δεν γινεται σε zoom,τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει τροπο,αν και δεν ξερω τι εξυπηρετει αυτο για μετα το στρωσιμο διοτι αν ανεβασουμε τους υποτιτλους ανεβαινει και η εικονα μαζι.(ισως εαν εkανε λιγο...λιγοτερο zoom)
αρα δωρον..... αδωρον(το εχουμε αναφερει σε αυτο το thread)
εχω δοκιμασει σε dvd απο το dv-600 αλλα χανω εικονα.(αν και σε καποιες ταινιες οι υποτιλοι ειναι πιο ψηλα)
σε 14/9 στο ΣΚΑΙ που παιζει τωρα ειναι καλα οι υποτιτλοι.

βαλτην σε πληρη καλυψη οθονης+cinema mode+μειωσε φωτεινοτητα,αντιθεση κατω απο το μισο (και ασε το 14/9 τωρα την αρχη τουλαχιστον) και βαλε τα βραδια το break-in dvd να παιζει.

τελος καλοριζικη και καλες θεασεις:fahne90::fahne90:

Εξυπηρετει στο να βλεπεις προγραμμα με υποτιτλους χωρις παραμορφωση σε 14/9 ας πουμε. (το εκανα με τη SONY μου).
Ρυθμιζεις το υψος της εικονας ωστε οι υποτιτλοι να ειναι ακριβως στο κατω οριο.

Αν βλεπεις ΣΚΑΙ γιατι να μη το δεις σε 16/9 κανονικα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αν βλεπεις ΣΚΑΙ γιατι να μη το δεις σε 16/9 κανονικα???

στα τηλεοπτικα το εχω παντα σε πληρη καλυψη οθονης απλα τωρα που το ανεφερες το αλλαξα για να δω τους υποτιτλους.

δεν νομιζω οτι το ΣΚΑΙ εκμπεμπει "καθαρα" 16/9.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

στα τηλεοπτικα το εχω παντα σε πληρη καλυψη οθονης απλα τωρα που το ανεφερες το αλλαξα για να δω τους υποτιτλους.

δεν νομιζω οτι το ΣΚΑΙ εκμπεμπει "καθαρα" 16/9.

Μου φαινεται πως ειναι κανονικο 16/9, γιατι δεν βλεπω τα προσωπα παραμορφωμενα.

Σε πληρη καλυψη, φαινονται τα προσωπα παραμορφωμενα και δεν εχω συνηθισει καθολου να βλεπω ετσι. Το αυτοματο πως ακριβως δουλευει? Καταλαβαινει μονο του τους υποτιτλους ας πουμε??

Παιδιά γεια σας. Είμαι νέος χρήστης του Site και νέος κάτοχος της συγκεκριμένης
τηλεόρασης. Μια βοήθεια αν μπορείτε γιατί μου είναι αδύνατον να διαβάσω 168 σελίδες και η αναζήτηση δεν με βοήθησε. Η βάση της περιστρέφεται; Είδα ότι είναι βιδωμένη με δύο βίδες αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τις αφαιρέσω.

Εξ' όσων γνωρίζω δεν περιστρέφεται. Στη θέση σου δε θα ξεβίδωνα τίποτα.

Φαντάζομαι ότι έχεις κι εσύ την ίδια τηλεόραση. Κρίμα πάντως, γιατί είναι ένα μείον που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το εξαλείψουν.

H βάση της ΔΕΝ είναι περιστρεφόμενη
Υπάρχει άλλη βάση σαν έξτρα της Panasonic που είναι περιστρεφόμενη!

Φαντάζομαι ότι έχεις κι εσύ την ίδια τηλεόραση. Κρίμα πάντως, γιατί είναι ένα μείον που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το εξαλείψουν.

Ναι, την έχω. Ακόμη και αν είναι μειονέκτημα, είναι πιστεύω ασήμαντο και δεν μπορεί να χαλάσει την πολύ καλή σχέση τιμής προς απόδοση. Άλλωστε και άλλα μοντέλα πολύ ακριβότερα έχουν σταθερή βάση στα στάνταρ. Αυτό που προσωπικά με ενδιαφέρει είναι η εικόνα και σε αυτό σκίζει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μου φαινεται πως το σημα του ΣΚΑΙ ειναι κανονικο 16/9, γιατι δεν βλεπω τα προσωπα παραμορφωμενα.

Ακυρον, εχει μια μαυρη μπαρα δεξια και αριστερα.
Κατι σαν 15/9 πρεπει να ειναι.

Παντως υπαρχει προβλημα με την θεση της εικονας, με τη SONY εβλεπα τα υποτιτλισμενα σε 14/9 και εφερνα την εικονα πανω-κατω ωστε οι υποτιτλοι να ειναι ακριβως στο κατω μερος της οθονης.
Τωρα ειμαστε στο στρωσιμο, οποτε το 14/9 αποκλειεται, αλλα στο μελλον μονο κατα τυχη θα ταιριαξουν οι υποτιτλοι, που σημαινει οτι προγραμμα με υποτιτλους θα μπορω να δω μονο παραμορφωμενο σε 16/9 ή στο αυτοματο.
Προβλημα αυτο...

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλησπερα,ειμαι νεο μελος στην μεγαλη παρεα σας.Εχω στην κατοχη μου την συγκεκριμενη τηλεοραση απο τον Αυγουστο του 2007 και σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Την χρησιμοποιω περισσοτερο για τηλεοπτικο σημα (που στην περιοχη μου στα περισσοτερα καναλια ειναι αθλιο) και για δορυφορικα.Την εχω συνεχως στην ρυθμιση 16/9.Τωρα για το καναλι του ΣΚΑΙ που υπαρχει κουβεντα πιο πανω εχω κι 'εγω μια παρατηρηση.Το "πιανω" μεσω HELLASAT και εκπεμπει σε 16/9 χωρις καμια παραμορφωση,σε καποιες εκπομπες εμφανιζει μια μωβ καθετη γραμμη στην δεξια ακρη της οθονης παχους περιπου ενος εκατοστου.Σε ορισμενες σκηνες μπορει να γινει πρασινη.Εαν καποιος εχει δει κατι αναλογο στη δικη του PX70E και ξερει το λογο που γινεται να ενημερωσει. Ευχαριστω πολυ.

Ηρθε και η δικη μου απο χθες το απογευμα.

Αγορασμενη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 1099ε, ενα απο τα τελευταια 10 κομματια, κλειστα, οπως μου ειπαν. Κατασκευη DEC2007, oπως γραφει πισω.

Τι εννοείς τελευταία 10 κομμάτια; Δεν θα φέρουν άλλα;
Αγχώθηκα τώρα γιατί σκεφτόμουν να την αγοράσω σε κανα μήνα...