Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
τοοοοοσα
Δηλαδή πόσο plus; 2-3 hertz;![]()
τοοοοοσα
Δηλαδή πόσο plus; 2-3 hertz;![]()
Μια ερώτηση για όσους το έχουν συνδέσει σε BluRay, κλειδώνει κανονικά στα 24p και παίζει χωρίς σπασίματα; Οταν της δίνεις 24p τα 100Hz είναι απενεργοποιημένα; Ισχύει οτι στα 24p δεν δουλεύει ο ήχος;
Ευχαριστώ.
Πως κινειται η εικονα πανω-κατω οταν βλεπεις σε ρυθμιση 14/9 η σε ΖΟΟΜ. Με τα βελακια στο τηλεκοντρολ παντως δε γινεται.
Υπαρχει αλλος τροπος ή απλως δε γινεται καθολου???
δεν γινεται σε zoom,τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει τροπο,αν και δεν ξερω τι εξυπηρετει αυτο για μετα το στρωσιμο διοτι αν ανεβασουμε τους υποτιτλους ανεβαινει και η εικονα μαζι.(ισως εαν εkανε λιγο...λιγοτερο zoom)
αρα δωρον..... αδωρον(το εχουμε αναφερει σε αυτο το thread)
εχω δοκιμασει σε dvd απο το dv-600 αλλα χανω εικονα.(αν και σε καποιες ταινιες οι υποτιλοι ειναι πιο ψηλα)
σε 14/9 στο ΣΚΑΙ που παιζει τωρα ειναι καλα οι υποτιτλοι.
βαλτην σε πληρη καλυψη οθονης+cinema mode+μειωσε φωτεινοτητα,αντιθεση κατω απο το μισο (και ασε το 14/9 τωρα την αρχη τουλαχιστον) και βαλε τα βραδια το break-in dvd να παιζει.
τελος καλοριζικη και καλες θεασεις:fahne90::fahne90:
Αν βλεπεις ΣΚΑΙ γιατι να μη το δεις σε 16/9 κανονικα???
στα τηλεοπτικα το εχω παντα σε πληρη καλυψη οθονης απλα τωρα που το ανεφερες το αλλαξα για να δω τους υποτιτλους.
δεν νομιζω οτι το ΣΚΑΙ εκμπεμπει "καθαρα" 16/9.
Φαντάζομαι ότι έχεις κι εσύ την ίδια τηλεόραση. Κρίμα πάντως, γιατί είναι ένα μείον που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το εξαλείψουν.
Μου φαινεται πως το σημα του ΣΚΑΙ ειναι κανονικο 16/9, γιατι δεν βλεπω τα προσωπα παραμορφωμενα.
Ηρθε και η δικη μου απο χθες το απογευμα.
Αγορασμενη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 1099ε, ενα απο τα τελευταια 10 κομματια, κλειστα, οπως μου ειπαν. Κατασκευη DEC2007, oπως γραφει πισω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.