Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Και το Golf του 2000 εχει σταματησει να παραγεται αλλα ανταλλακτικα υπαρχουν αφθονα...-bye-

Ευτυχώς, γιατί τους χρειάζονται σίγουρα τα ανταλλακτικά (των GOLF)

Ερώτηση προς παν αρμόδιο εκ της Συντακτικής Ομάδας: Υπήρχε/θα υπάρξει τοποθέτηση της συντακτικής ομάδας του Forum σχετικά με το πρόβλημα αφενός με τις τηλεοράσεις μας και, κυρίως με την έκταση που μέχρι τώρα έχει λάβει αυτό, καθώς και με την αντιμετώπιση των παθόντων από την αντιπροσωπεία;

Ερώτηση προς παν αρμόδιο εκ της Συντακτικής Ομάδας: Υπήρχε/θα υπάρξει τοποθέτηση της συντακτικής ομάδας του Forum σχετικά με το πρόβλημα αφενός με τις τηλεοράσεις μας και, κυρίως με την έκταση που μέχρι τώρα έχει λάβει αυτό, καθώς και με την αντιμετώπιση των παθόντων από την αντιπροσωπεία;

Η συντακτική ομάδα σίγουρα δεν έχει καμία σχετική αρμοδιότητα, απλά επιμελείται θεμάτων που θεωρεί ενδιαφέροντα ανά κατηγορία. Δεν ξέρω αν το AVclub έχει σκοπό να κάνει κάτι, αλλά προσωπικά αυτό που βλέπω είναι πολλούς κατόχους να θέλουν να αντιδράσουν, αλλά να μην γίνεται τίποτα. Γιατί δεν ανοίγεται ένα σχετικό νήμα να "μετρηθείτε" και να αποφασίσετε για τις όποιες κινήσεις (εντός και εκτός φόρουμ) ?

........ηδη εδω και 4 μερες στο σερβις με 2 γραμμες....κλαψ!!!!

-bye- ήρθε ο μάστορης και την πήρε στις 25 του μήνα Αυγούστου απ´την ASTRA του Βύρωνα και αύριο μου την παραδίδουν με νέο πάνελ... πήρε δηλαδή κάτι παραπάνω από βδομάδα.
οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ εξυπηρετικός και παρόλο που δεν είχα την απόδειξη αγοράς, επειδή λείπει ο λογιστής ακόμα διακοπές, με λίγο πίεση στο πλαίσιο του έστειλαν μια βεβαίωση ή κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος έκανε τη παραγγελία και την ετοίμασε πραγματικά γρήγορα.

:grinning-smiley-043

βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι χωρίς κανένα απολύτως λόγο έχω μια τηλεόραση μόλις 8 μηνών αγορά, τσαλεμένη και ανοιγμένη και με ανταλλακτικό μέσα που δεν είναι της μάνας του...

Μίλησα με κάποιον υπεύθυνο απο την ASTRA και μου είπε ότι η εγγύηση για όλη την τηλεόραση απο την Intertech είναι 2 χρόνια, ενώ νόμιζα ότι είναι για 1.
Επειδή δεν πήρα κάποιο χαρτί που να γράφει τί εργασία έγινε ώστε να το χρησιμοποιήσω σαν εγγύηση του πάνελ, μου είπε ότι αυτό ισχύει έτσι και αλλιώς, αλλά απο την στιγμή που η αλλαγή έγινε πρίν το πρώτο χρόνο της TV με καλύπτει έτσι και αλλιώς η διετής εγγύηση όλης της τηλεόρασης.

Ελπίζω όλα τα παραπάνω να ισχύουν.
Τα γράφω για να περιορίσω σε κάποιο βαθμό το άγχος σε προβληματισμένους κατόχους.

Μίλησα με κάποιον υπεύθυνο απο την ASTRA και μου είπε ότι η εγγύηση για όλη την τηλεόραση απο την Intertech είναι 2 χρόνια, ενώ νόμιζα ότι είναι για 1.
Επειδή δεν πήρα κάποιο χαρτί που να γράφει τί εργασία έγινε ώστε να το χρησιμοποιήσω σαν εγγύηση του πάνελ, μου είπε ότι αυτό ισχύει έτσι και αλλιώς, αλλά απο την στιγμή που η αλλαγή έγινε πρίν το πρώτο χρόνο της TV με καλύπτει έτσι και αλλιώς η διετής εγγύηση όλης της τηλεόρασης.

Ελπίζω όλα τα παραπάνω να ισχύουν.
Τα γράφω για να περιορίσω σε κάποιο βαθμό το άγχος σε προβληματισμένους κατόχους.
Φίλε μου, συγνώμη που θα το πω αλλά αυτό που γράφεις δεν κατοχυρώνει τους κατόχους προβληματικών συσκευών για τον εξής απλό λόγο: Σύμφωνοι, η συσκευή καλύπτεται από 2 έτη εγγύηση και στους περισσότερους το πρόβλημα εμφανίστηκε μεταξύ 6 και 10 μηνών κατοχής, οπότε έχουν τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο. Σύμφωνα όμως με την κείμενη νομοθεσία, το εξάρτημα που αντικαθίσταται εντός εγγύησης, πρέπει να συνοδεύεται από εγγύηση ίση με την αρχική εγγύηση της συσκευής, ήτοι τα 2 έτη. Κατά συνέπεια, με το να μη μας παρέχουν κάποιο έγγραφο αναφορικά με το τι επισκευές έγιναν και ποια εξαρτήματα (πάνελ εν προκειμένω) αντικαταστάθηκαν, μας στερούν τα 2 επιπλέον έτη για το αντικατασταθέν εξάρτημα, και μας κοροιδεύουν ουσιαστικά αναφέροντας τον υπολειπόμενο χρόνο της αρχικής εγγύησης ως κατοχύρωσή μας για το μέλλον...Φαντάζομαι ότι είμαι κατονοητός...
Κάτι άλλο προς κατόχους που έχουν παραλάβει τις συσκευές επισκευασμένες:
Διαπιστώσατε τυχόν ίχνη από ζημιές που προκλήθηκαν στις συσκευές κατά τη διαδικασία επισκευής; (γρατζουνιές και χτυπήματα βασικά αλλά ενδεχομένως και ίχνη από πλημμελές μοντάρισμα των σασί).

Κι εγώ όταν την αγόρασα-1/11/2007- είχα την εντύπωση ότι είχε εγγύηση ενός χρόνου.Το έγραφε στο site στο πλαίσιο από όπου έγινε η αγορά.Σε επικοινωνία με την astra με διαβεβαίωσαν ότι η τηλεόραση έχει εγγύηση 2 χρόνια. Πάλι καλά γιατί μόλις την παρέλαβα με καινούργιο display-ξέρετε λόγω εκείνων των παλλιογραμμών ρε παιδάκι μου!!

Για να μιλάμε με στοιχεία, ιδού η σχετική διάταξη περί επέκτασης εγγύησης στο ελαττωματικό αντικατασταθέν εξάρτημα:

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N3043-2002.pdf

Ειδικότερα το εξής σημείο του νόμου:

Άρθρο 3, εδάφιο 4:

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προιόν ή ανταλλακτικό.

Last edited:

μην το συζητάτε καν. Η εγγύηση ισχύει και για τα ανταλλακτικά! Ο νόμος έγινε λόγω των αυτοκινητοβιομηχανίων!

δεν γίνεται να μην ισχύει για την τηλεόραση!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Για να μιλάμε με στοιχεία, ιδού η σχετική διάταξη περί επέκτασης εγγύησης στο ελαττωματικό αντικατασταθέν εξάρτημα:

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N3043-2002.pdf

Ειδικότερα το εξής σημείο του νόμου:

Άρθρο 3, εδάφιο 4:

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προιόν ή ανταλλακτικό.

Το εχουμε πει και παλαιοτερα οτι αυτο ισχυει.
Το θεμα ειναι οτι το service της Panasonic αρνειται να δωσει χαρτι μηπως και γλυτωσει καμια επισκευη στο μελλον. (40% αστοχια ειναι αυτη)

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτο που ειναι παντως αποριας αξιο ειναι η θεση του avclub (η μη θεση για να ειμαι ακριβης)

Και απορια θα μεινει για παντα :huh2:

Μη κερδοσκοπική εταιρία είναι με θέμα της την επικοινωνία μεταξύ των μελών και την ανταλλαγή γνώμης κ γνώσης!

απο που και ως που να κάνει κάτι παραπάνω....κατάφερε το προφανές!!! Να συγκεντρώσει ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα και με ίδια προβλήματα κάτω απο μια στέγη! το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι το να συγκεντρωθείτε, να οργανωθείτε και να κινήσετε τις νομικές διαδικασίες που επιθυμείτε!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το avclub (πιστεύω) να λάβει νομικά μέτρα για λογαριασμό δικό σας. Δεν είναι λογικό....

Δεν ειπε καποιος για νομικα μετρα.

ο πληθυντικος στο "ζητατε" ειναι ευγενειας?

Εγω δεν εχω καν χαλασμενη TV (οχι ακομη τουλαχιστον).

Απλα εξεφρασα μια απορια (γενικης φυσης)