Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

...και όταν ρωτάει...ο Mr. Spinnington (post # 1532)....

'how do you like it? i'm seriously considering a purchase for gaming purposes, which is a pretty good deal for a 42" tv at $900'

....o Fox, του απαντά (post # 1552)...

'i absolutely love it. great performances in high and standard definitions. the only problem is that is a sort of dust-magnet. i clean the tv everyday but it's always fully covered of dust'

...μάλλον δεν τoυς απασχολεί το burn in....αλλά είπαμε ....άλλο Ελλάδα...και άλλο οι άλλοι.

Υ.Γ.:Πάντως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις φωτο αυτού νήματος....έχει σαβούρηδες....αλλά και μερακλήδες...

Στην Ελλάδα έχουμε το φαινόμενο , τηλεόραση όλη μέρα στο ίδιο κανάλι ... εκεί είναι το πρόβλημα του burn in ...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

όπως το είπες είναι .... αφού φτάσει θερμοκρασία σωστής λειτουργίας ο φώσφορος, μετά χρειάζεται να κρυώσει για να μπορέσει να έρθει πάλι σε κανονικές συνθήκες αναμονής.
Εαν καταλαβα σωστα,ο χρονος αποφορτισης του φωσφορου δεν αποτελει προβλημα λειτουργιας αλλα φυσιολογικη,λειτουργικη, συμπεριφορα του πανελ.Το I.R ειναι ενδειξη κακης λειτουργιας του πανελ;

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδιά γειά σας. Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους γιατι με βοηθήσατε να διαμορφώσω γνώμη για αγορά TV. Σήμερα "έκλεισα" την 42PX80 στο νέο Multirama Καλαμαριάς στα 934 Ευρώ (λόγω εγκαινίων -15%). Την Τρίτη θα παραλάβω. Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις. Ευχαριστώ και πάλι.

Παιδιά γειά σας. Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους γιατι με βοηθήσατε να διαμορφώσω γνώμη για αγορά TV. Σήμερα "έκλεισα" την 42PX80 στο νέο Multirama Καλαμαριάς στα 934 Ευρώ (λόγω εγκαινίων -15%). Την Τρίτη θα παραλάβω. Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις. Ευχαριστώ και πάλι.
Φιλε jimp καλως να σου ερθει το καινουριο πλασμα,οσο για την τιμη εξαιρετικη, ειδικα εαν την ειχε και με 24μηνο διακανονισμο χωρις επιβαρυνση:award:.

Δημήτρη...-bye-

.....καλώς ήρθες στο club των φτωχών καο σκοτεινών θολούρων...

...εξαιρετική τιμή....εξαιρετικός διακανονισμός....

...αναμένουμε εντυπώσεις....και ελπίζουμε να μη το μετανοιώσεις...

...όπως οι περισσότεροι μέχρι τώρα....:BDGBGDB55:

Υ.Γ.: Καλορίζικο και το προβόλι...;)

Σας ευχαριστώ.
Επειδή η Τρίτη μου φαίνεται μακριά, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω το manual απο κάπου να μη χάνω χρόνο;
(το ελληνικό site δεν έχει τίποτα).

Σας ευχαριστώ.
Επειδή η Τρίτη μου φαίνεται μακριά, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω το manual απο κάπου να μη χάνω χρόνο;
(το ελληνικό site δεν έχει τίποτα).

Δοκίμασε εδώ:

http://techdocs.panasonic.co.uk/doc...n2/data/EU/TH37PX80E/OI/786420/TQB0E0580S.pdf

Αν δεν κατεβαίνει απευθείας πήγαινε εδώ και επέλεξε την PX80 από την λίστα:

http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/220239/index.html#anker_220239

Last edited:

Φίλε καλορίζικη, πήρα κι εγώμια W...τώρα να βρούμε πως θα τις ρυθμίσουμε σωστά...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα μέσα στη μέση; γιατί μόλις την άνοιξα και το είδα και δεν είμαι καλά παιδιά... μου'ρχεται...τι μπορώ να κάνω τώρα;

dsc00280jj3.jpg

dsc00281wc0.jpg

Last edited:

Πόσες μέρες την έχεις ? Αύριο πρωί πρωί τηλέφωνο στο μαγαζί που την πήρες για αντικατάσταση. Αν σου κάνουν νερά και σε παραπέμψουν στο service για αλλαγή πάνελ πες πως δεν δέχεσαι service σε καινούρια τηλεόραση.

Είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στην τηλεόραση που πήγε να κάνει review το Cnet.co.uk:

broken_panasonic_th_42px80.jpg

http://crave.cnet.co.uk/televisions/0,39029474,49295956,00.htm

Μου την έφεραν χθες, χθες μιλάμε, μόλις την άνοιξα γιατί χθες είχα δουλειά και δεν προλάβαινα...σ'ευχαριστώ, δεν πρόκειται για κάτι λάθος σε συνδέσεις δηλαδή, έτσι, έβαλα και DVD να παίξει τα ίδια...πραγματικά έχω κουραστεί πάρα πολύ από τις ατυχίες, αν μου φέρουν και την ελάχιστη αντίρρηση θα πάω κατευθείαν στο συνήγορο του καταναλωτή. Κοιταξα και τις ώρες, είναι μηδενικές...πόση γκαντεμιά ρε παιδιά...ευχαριστώ πάντως

Σου την βγάζει τη γραμμή και σε άλλες πηγές εισόδου? Δηλ. π.χ. στο DVD έχεις πάλι αυτή την κόκκινη γραμμή?

edit: Μου απαντήσες πριν προλάβω να ρωτήσω. Επιστροφή και αλλαγή αμέσως τότε, χωρίς αναμονές. Κράτα μας ενήμερους.

Ναι τη βγάζει, βέβαια έχω συνδέσει το DVD-R με την κεραία αλλά δε νομίζω να είναι θέμα κεραίας γιατί τα κανάλια δείχνουν μια χαρά, απλά υπάρχει αυτό μέσα στη μέση...ουφ θα σκάσω...και την περίμενα και μια βδομάδα...πώς και πώς...εννοείται θα σας πω...αν ακούσετε τίποτε τσιρίδες εκεί που θα 'στε εγώ θα 'μαι...

δηλαδή αυτό μπορεί να το πάθει και στα ξαφνικά όσο καιρό και να την έχεις;

Μου την έφεραν χθες, χθες μιλάμε, μόλις την άνοιξα γιατί χθες είχα δουλειά και δεν προλάβαινα...σ'ευχαριστώ, δεν πρόκειται για κάτι λάθος σε συνδέσεις δηλαδή, έτσι, έβαλα και DVD να παίξει τα ίδια...πραγματικά έχω κουραστεί πάρα πολύ από τις ατυχίες, αν μου φέρουν και την ελάχιστη αντίρρηση θα πάω κατευθείαν στο συνήγορο του καταναλωτή. Κοιταξα και τις ώρες, είναι μηδενικές...πόση γκαντεμιά ρε παιδιά...ευχαριστώ πάντως

Άρα μιλάμε για εντελώς καινούριο κομμάτι. Είμαι σίγουρος πως θα έχουν την στοιχειώδη λογική να στην αλλάξουν άμεσα με καινούρια και να μην έχεις μπερδέματα. Δεν είμαι σίγουρος για την διαδικασία, αλλά ίσως να χρειαστεί να έρθει και κάποιος τεχνικός για να πιστοποιήσει την βλάβη.

Καλά ξεμπερδέματα και κράτα μας ενήμερους.

δηλαδή αυτό μπορεί να το πάθει και στα ξαφνικά όσο καιρό και να την έχεις;

Δύσκολο να απαντήσουμε σε αυτό. Από όσα νήματα έχω διαβάσει εδώ και στο εξωτερικό μόνο εσύ και το cnet είχατε αυτό το πρόβλημα. Και στις δύο περιπτώσεις η βλάβη υπήρχε από το εργοστάσιο και δεν εμφανίστηκε μετά.

Last edited:

Ασυζητητί αντικατάσταση.
(Δεν το γλυτώνω το εγκεφαλικό !!!)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Από όσα νήματα έχω διαβάσει εδώ και στο εξωτερικό μόνο εσύ και το cnet είχατε αυτό το πρόβλημα.

Έτσι έτσι...τώρα θα το ρίξω στον κλαυσίγελο....εγώ και το cnet :firstprize::SFGSFGSF: ...έτσι είναι οι μεγάλες επιτυχίες, γίνονται μόνο μια φορά...άντε δυο...ε;
δεν θα κοιμηθώ το βράδυ πάντως...θα τρώγομαι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Έτσι έτσι...τώρα θα το ρίξω στον κλαυσίγελο....εγώ και το cnet :firstprize::SFGSFGSF: ...έτσι είναι οι μεγάλες επιτυχίες, γίνονται μόνο μια φορά...άντε δυο...ε;
δεν θα κοιμηθώ το βράδυ πάντως...θα τρώγομαι...

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες μην μασάς ...

Από Fnac την αγόρασες ?