netagra
AVClub Enthusiast
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
Στο σήμα SD όμως, δεν την έσωζαν οι ρυθμίσεις της με τίποτα.
Στο σήμα SD όμως, δεν την έσωζαν οι ρυθμίσεις της με τίποτα.
καλα φιλε μου... εσυ νομιζεις οτι επιχειρηματολογια ειναι γραφομενα αλλων -της pioneer ας πουμε (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) - μεσα απο το ιντερνετ...και εγω λεω οτι ειμαι ο αινσταιν το θεμα ειναι ποιος με πιστευει χωρις σωστη επιχειρηματολογια ολα ειναι αερας![]()
Με λίγα λόγια παρατήρησες αυτό ακριβώς που λέει κι εδώ...
http://www.plasma-lcd-facts.eu/facts/sharpness/
Ρε συ ενέργειε σόρρυ κιόλας, αλλά μπήκες στο τόπικ της PX80 να θάψεις τις πλάσμα; Αφού δεν σου αρέσουν, και τέλος πάντων αν μπορούσες LCD θα έπαιρνες, τί θες και τρώγεσαι με τα ρούχα σου;
Τόσα τόπικ με υγρούς κρυστάλλους έχει εδώ μέσα. Άσε μας στο κάτω κάτω να ζούμε με ψευδαισθήσεις.
Μη παιρνεις σαν δεδομενο "αρθρα" που εχουν διαφημησεις κυριως κατασκευαστων plasma - panasonic - pioneer...
Απλα δες την εικονα/διαφημηση κατω του "αρθρου" σε καθε σελιδα και θα καταλαβεις...
Απλα ο τρεις-λαλων-και-δυο-χορευων και δε μπορει να καταλαβει οτι ειναι το μανιφεστο ενος καλου πλασματακια και ουδεμια σχεση εχει με τα σημερινα δεδομενα!!
Μη παιρνεις σαν δεδομενο "αρθρα" που εχουν διαφημησεις κυριως κατασκευαστων plasma - panasonic - pioneer...
Απλα δες την εικονα/διαφημηση κατω του "αρθρου" σε καθε σελιδα και θα καταλαβεις...
Απλα ο τρεις-λαλων-και-δυο-χορευων και δε μπορει να καταλαβει οτι ειναι το μανιφεστο ενος καλου πλασματακια και ουδεμια σχεση εχει με τα σημερινα δεδομενα!!
Προσωπικά έχω την τηλεόραση από την αρχή που την αγόρασα στο CINEMA και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της. Στο DYNAMIC προσυποφράφω αυτό που λέει κι ο Σωτήρης, ότι δηλαδή η εικόνα της βγάζει μάτια από το πολύ contrast. Το ιδανικό κατ' εμέ είναι το CINEMA, κι από εκεί και πέρα παίζει ο καθένας με τις ρυθμίσεις για να την φέρει στα μέτρα του.
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πιο σκοτεινό το CINEMA, αλλά προσωπικά δεν με κουράζει στα μάτια όταν είναι έτσι. Σε αντίθεση με μια Toshiba LCD που έχω στην κρεβατόκαμαρα, στην οποία μετά από κάποια ώρα, με κουράζει και με κοιμίζει.
Μπορεί να φταίει βέβαια και το κρεβάτι που είναι εκεί![]()
Μία παρατήρηση όσον αφορά τις ρυθμίσεις της PX80. Τα διαφορετικά modes δεν έχουν απλά διαφορετική φωτεινότητα/αντίθεση, αλλά και διαφορετικές τιμές σε gamma, θερμοκρασία χρωμάτων κλπ. στις οποίες δεν μπορεί να επέμβει ο χρήστης από το κανονικό μενού.
Θέλω να πω πως αν πάρετε το cinema mode και το normal mode και περάσετε ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, ΔΕΝ θα πάρετε το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.