Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Για ένα pixel εγώ δεν θα έκανα τίποτα πάντως (και δεν έχω κάνει, γιατί εμφανίστηκε κάποια στιγμή κάπου χαμηλά στην μέση ένα που αναβόσβηνε κατά διαστήματα σε μαύρο φόντο, αλλά μετά από λίγο διάστημα δεν το βλέπω πλέον), τόση ταλαιπωρία με την Astra! Μπρρρρ...

Εν μέρει Σωτήρη θα συμφωνήσω μαζί σου..κι αυτό είναι η ταλαιπωρία με την Astra......

.... δεν ξέρω κατά πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το πρόβλημα στα μάτια της φίλης μας, αλλά ένα τηλεφωνάκι για μια ερώτηση δεν θα ήταν κακό...και όπως είπες ας περιμένει λίγο καιρό μήπως συνέλθει από μόνο του, αν και το βλέπω δύσκολο...-bye-

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Soto περιπου εκει ειναι και το δικο μου κοκκινο. Ειναι ομως καμμένο pixel?
Πως ειναι ενα καμμενο pixel .....αναρωτιεμαι. Στην περιπτωση σου μετα απο λιγο διαστημα εξαφανηστηκε. Αρα δεν μπορει να ηταν καμμενο.

Czoun ειμαι απο κυκλαδες. Θα πληρωσει η Astra τα εξοδα για να παει η tv Αθήνα? Θα παρω αυριο στο τηλεφωνο που μου δινεις ,ευχαριστω πολυ για αυτο.

Σοτο ποσο διαστημα εκανε να εξαφανιστει αυτο το κοκκινο? Αν κανει παλι καμια εμφανιση [και αν ειναι και .....υπερπαραγωγη?]

Η εγγυηση ειναι ενα χρονο? Να περιμενω λιγο καιρο μηπως φυγει?
Czoun αν τους πω ψεματα πως θα καταλαβουν το προβλημα. Αν την παραλαβουν ...την ανοιξουν και ψαχνουν να βρουν το κοκκινο σημαδι?

Βρε συ γυναίκα είσαι και θα σου λέει άντρας πως να πεις ψέμματα?...:flipout:

....εννοώ να τους πεις ότι η κόκκινη κουκκίδα φαίνεται πάντα, είτε παρακολουθείς DVD, είτε τηλεόραση, είτε έχεις μαύρη οθόνη και ότι είναι ενοχλητική...έτσι για να δώσεις μεγαλύτερη διάσταση στο πρόβλημά σου....όταν την παραλάβουν θα την βρουν την κουκκίδα μη σκας και στη χειρότερη να σε ρωτήσουν που είναι και να τους πεις τότε σε 'μαύρη οθόνη'.

Τώρα αφού είσαι επαρχία 100% θα σε παραπέμψουν σε κάποιο τοπικό ηλεκτρονικό, αντιπρόσωπο και συνεργάτη της Astra...αν υπάρχει τέτοιος στο νησί σου είσαι τυχερή μες στην ατυχία σου...αν δεν υπάρχει, είσαι δυο φορές άτυχη γιατί θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φτάσει η τηλεόραση σε αυτόν...κι αν είναι σε άλλο νησί από το δικό σου.... άστα να πάνε.

Η εγγύηση είναι δύο χρόνια, οπότε μπορείς να περιμένεις αν δεν σε ενοχλεί.... και όπως είπε ο Σωτήρης ίσως να επανέλθει μόνο του....αλλά ένα τηλέφωνο στην Astra πιστεύω ότι χρειάζεται λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης του νησιού, για να πάρεις μερικές πληροφορίες και μετά βλέπεις τι θα κάνεις..-bye-

θα παρω αυριο τηλεφωνο στην astra και θα σας πω.

.....αρνουμε ολα τα υπονοουμενα για τις γυναικες και τα ψεματα....ειμαι σιγουρη ποσο..... :award:υπερεχουν οι αντρες στο να λενε ψεματα:award:

czoun αυτο για σενα::aetsch::aetsch::aetsch:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

czoun αυτο για σενα::aetsch::aetsch::aetsch:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ??????.....μπαααα δεν το πιστεύω....δεν μπορεί....δεν μπορεί να είναι αλήθεια...:flipout::flipout::flipout:

Καλά ξεμπερδέματα....:vroam:

Soto περιπου εκει ειναι και το δικο μου κοκκινο. Ειναι ομως καμμένο pixel?
Πως ειναι ενα καμμενο pixel .....αναρωτιεμαι. Στην περιπτωση σου μετα απο λιγο διαστημα εξαφανηστηκε. Αρα δεν μπορει να ηταν καμμενο.

Czoun ειμαι απο κυκλαδες. Θα πληρωσει η Astra τα εξοδα για να παει η tv Αθήνα? Θα παρω αυριο στο τηλεφωνο που μου δινεις ,ευχαριστω πολυ για αυτο.

Σοτο ποσο διαστημα εκανε να εξαφανιστει αυτο το κοκκινο? Αν κανει παλι καμια εμφανιση [και αν ειναι και .....υπερπαραγωγη?]

Η εγγυηση ειναι ενα χρονο? Να περιμενω λιγο καιρο μηπως φυγει?
Czoun αν τους πω ψεματα πως θα καταλαβουν το προβλημα. Αν την παραλαβουν ...την ανοιξουν και ψαχνουν να βρουν το κοκκινο σημαδι?

εχω την εντυπωση οτι το pixel ειναι κολλημενο και οχι καμμενο.
περιμενε λιγο καιρο και ειναι πολυ πιθανο να φυγει.
δεν νομιζω ομως οτι αξιζει τον κοπο να μπεις σε τετοια διαδικασια εστω κι`αν το pixel παραμεινει κολλημενο..

μιλησα με εναν τεχνικο στην astra θα με παρει αυριο τηλεφωνο.:eviltongue:Θα μελετησει φαινεται το θεμα της κοκκινης κουκιδας.:eviltongue:

:viking:Czoun του ειπα οτι φαινεται και οταν βλεπω tv. Αλλα προσεξε δεν ειπα ψεματα!!! Γιατι χτες το βραδυ οταν εβλεπα ολα9 ενα βιντεακη που εδειξαν ειχε μαυρο απο την μεση και κατω. Εκει το ειδα.:viking:
Μετα χαμηλωσα αντιθεση-φωτεινοτητα-χρωμα και η κοκκινη κουκιδα ηταν φανερη!!!

Για χαμηλωστε φωτεινοτητα-αντιθεση-χρωμα [πολυ ομως ή και ενετελως] να δειτε αν η οθονη σας ειναι καθαρη

Όπως λέει κι ο Δημήτρης, κατά πάσα πιθανότητα το pixel που είχα εδώ δεν ήταν καμμένο, απλά κολλημένο. Εξάλλου αν ήταν καμμένο δεν θα αναβόσβηνε, αλλά θα ήταν ή συνεχώς αναμμένο ή συνεχώς σβηστό. Πρέπει να το έβλεπα κατά διαστήματα για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον. Όποτε του ερχόταν δηλαδή. Παρεμπιπτόντως, πιθανόν και το δικό σου Πηνελόπη να είναι απλά κολλημένο, μιας και αφορά subpixel (μόνο το κόκκινο δηλαδή) κι όχι ολόκληρο το pixel (θα έπρεπε να ήταν λευκό σ' αυτή την περίπτωση).

ENNOEITAI....!!!

Δεν έχει VGA είσοδο, έχει 2 HDMI αντί για 3 της PX80, έχει V-Real 2 αντί για V-Real 3 επεξεργαστή εικόνας, έχει 100Hz όπως και η PX80, και δεν έχει επίσης είσοδο SDHC που έχει η PX80!

Αλλά κοστίζει 149 ευρώ λιγότερα ....

Καλημέρα,

εγώ έχω την 8e , που δεν έχει vga είσοδο.
Επίσης το laptop μου δεν έχει HDMI.

Πως μπορώ να τα συνδέσω ?

Δοκίμασε με S video αν έχει το λαπτοπ.
Οχι βέβαια για να δουλέψεις υπολογιστή, Internet, κλπ αλλα για να παίξεις καμια ταινιούλα SD χωρίς πολλές απαιτήσεις θα δουλέψει.

καλησπέρα και πάλι σύντροφοι
πριν λίγες μέρες αγόρασα μια PX80E. κατά την περιήγηση μου στο forum διάβασα ότι θα πρέπει να τη στρώσω με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, όπως και να χρησιμοποιήσω και ένα dvd στρωσίματος. αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά είναι απαραίτητα. και στη συνέχεια αν μπορεί κάποιος να με βοήθήσει που έχει κατεβάσει το αρχείο που βάζουμε στο dvd στωσίματος, γιατί αυτό που κατεβάζω από το link που αναφέρεται στο forum είναι ένα αρχείο με μορφή .php το οποίο δεν μπορεί να μου το ανοίξει το winrar και δεν ξέρω πως να το αποσημπιέσω.

ελπίζω να μη ζητάω πολλά...

ευχαριστώ

καλησπέρα και πάλι σύντροφοι
πριν λίγες μέρες αγόρασα μια PX80E. κατά την περιήγηση μου στο forum διάβασα ότι θα πρέπει να τη στρώσω με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, όπως και να χρησιμοποιήσω και ένα dvd στρωσίματος. αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά είναι απαραίτητα. και στη συνέχεια αν μπορεί κάποιος να με βοήθήσει που έχει κατεβάσει το αρχείο που βάζουμε στο dvd στωσίματος, γιατί αυτό που κατεβάζω από το link που αναφέρεται στο forum είναι ένα αρχείο με μορφή .php το οποίο δεν μπορεί να μου το ανοίξει το winrar και δεν ξέρω πως να το αποσημπιέσω.

ελπίζω να μη ζητάω πολλά...

ευχαριστώ
kαλοριζικη και καλες θεασεις :a0210:, πληροφοριες για ολα στο POST 1 http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=430860&postcount=1

οκ το post είναι πολύ αναλυτικό...μπορεις να με βοηθήσεις και με το αρχείο που κατεβάζουμε για να φτιάξουμε το dvd στρωσίματος... γιατί κατεβάζω το αρχείο αλλά μετά δεν ξέρω τι να το κάνω αφου δεν κάνει extract με το win rar

Αν έχει dvi το laptop πάρε dvi->hdmi ...

Το laptop μου (που αγόρασα πριν 10 μήνες 800 ευρώ) δεν έχει ούτε DVI ούτε Svideo. (παρα μόνο 1 VGA, 2 usb, 1 δικτύου, 1 για κάρτα SD, μια PCMCIA)
Το DVD του δεν ειναι Bluray ή κατι προηγμένο.
Έχει μόνο VGA.

Άρα ποιος είνια ο κάλυτερος (ή εστω εφικτός) τρόπος για να τον συνδέσω με την 42PX8E μου?

Το αρχείο είναι .iso, αν έχεις NERO κάνεις διπλό κλικ και ξεκινάει η εγγραφή του, για να το ανοίξεις και να το αποσυμπιέσεις σε κάποιο folder και να το 'κάψεις' μετά, χρειάζεσαι το MagicISO ή το PowerISO (torrent it).

Υ.Γ.:Εγώ πάντως στην επόμενη plasma μου, δεν θα ασχοληθώ με στρώσιμο..θα στρώσει μόνη της ...-bye-

θα δοκιμάσω και με αυτά τα προγράμματα γιατί με το daemon tools που δοκίμασα, δε το αναγνωρίζει

...Έχει μόνο VGA....

VGA to HDMI... http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=374&productid=4761

attachment.php

Αν δουλεύει, τι και πως, ρυθμίσεις από PC κ.λ.π......:nounder:

Attachments

• vgahdmi1.jpg
    vgahdmi1.jpg
    8.4 KB · Views: 116

Κυκλοφορούν και κάτι καλώδια VGA to RCA component.... http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06c/A1-329290-64265-306938-306938-468092-424880.html

και ξεχωριστό καλώδιο ήχου από minijack σε LR RCA για τη μεταφορά ήχου από το PC...

attachment.php

*Νομίζω ότι κυκλοφορούν και αντίστοιχοι VGA to RCA Component adaptors + ξεχωριστό καλώδιο RCA Component

Επίσης συσκευή VGA to RCA component... http://www.ipshop.gr/product-id-32074.html

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Αν δουλεύει, τι και πως, ρυθμίσεις από PC κ.λ.π......:nounder:

Attachments

• svga-male-3rca-component-male-premium.jpg
    svga-male-3rca-component-male-premium.jpg
    10.6 KB · Views: 111
  • image1.jpg
    image1.jpg
    36.2 KB · Views: 113
  • image2.jpg