Τελικα, η s30 παιζει ματροσκες με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους; εστω και με καποια μετατροπη του αρχειου των υποτιτλων (οχι ομως ενσωματωση, παει μακρια η δουλεια....)
Ειμαι αναμεσα σ' αυτην και στη 43αρα samsung d450. ξερω πως δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας, θεωρητικα ειναι καλυτερη η πανυ αλλα και οι ευκολιες του player της d450 με δελεαζουν, μιας και δεν εχω με τι να παιζω αρχεια mkv. (και δε θελω να αγορασω media player)
Eιναι και στα 389 εναντι 450 της s30. στα μειον hdready vs fullhd
Αλλα απ' την αλλη λεω, δε θα παιζει bluray, hd καναλια, παιχνιδια. Θα βλεπω sd δορυφορικα (με εμφαση στο ποδοσφαιρο) και κατεβασμενες ταινιες mkv και divx. Αρα ισως με καλυπτει η hdready..... Τι λετε;
to θέμα είναι που να την βρείς να στους παίξει (εκτός αν δεν είσαι ελλάδα)
ελλαδα ειμαι.... δυστυχως!:furious3:
την εχω εντοπισει σε καταστημα, εδω στα βορεια που ζω. Εχει και στοκ απ' ο,τι μου ειπε. (τα καλα της επαρχιας....)
(θα 'χει πλακα να μπερδευτηκε και να ειναι καμια c3 τελικα, τους εχω ικανους για κατι τετοιο!)
σας ζαλιζω καιρο αλλα πλεον , μιας και χθες παρεδωσε το πνευμα η crt των γονιων μου :BDGBGDB55:, κανω πασα τη δικη μου και χτυπαω ενα πλασματακι για μενα........
ελλαδα ειμαι.... δυστυχως!:furious3:
την εχω εντοπισει σε καταστημα, εδω στα βορεια που ζω. Εχει και στοκ απ' ο,τι μου ειπε. (τα καλα της επαρχιας....)
(θα 'χει πλακα να μπερδευτηκε και να ειναι καμια c3 τελικα, τους εχω ικανους για κατι τετοιο!)
σας ζαλιζω καιρο αλλα πλεον , μιας και χθες παρεδωσε το πνευμα η crt των γονιων μου :BDGBGDB55:, κανω πασα τη δικη μου και χτυπαω ενα πλασματακι για μενα........
Δε με έχεις ξεχάσει, ε? :ciao:
Φίλε μου, πού βρήκες την S30 με 450 ? Με ενδιαφέρει άμεσα!
την τσιμπησα χθες το βραδυ τελικα. (φορτωναν και τη δικια σου την ιδια ωρα spyrako
πρωτες (ισως και βιαστικες) εντυπωσεις:
sd δορυφορικο: μια χαρα. Τα αθλητικα του skyit που ανησυχουσα πως θα παιζουν, ειναι καλυτερα απ οτι περιμενα. και η νοβα οκ.
dvd: κι αυτα οκ, τα βλεπεις ανετα χωρις να σ' ενοχλει κατι
hd: σε samples ταινιων που παιξα απο στικακι δειχνει τα προσοντα της! διαβασε καλο ποσοστο απο αρχεια mkv
Η κινηση τις πρωτες ωρες μου φανηκε περιεργη (δοκιμασα καθε πιθανη ρυθμιση) Δε λεω για σπασιματα ή κολληματα, απλα μια αισθηση μη ρεαλστικης κινησης. Αλλα τωρα σα να τα πηγαινει καλυτερα. (ιδεα μου;...)
Εσεις τι ρυθμισεις εχετε σε IFC κτλ;
αντανακλασεις: εχει συννεφια σημερα, οποτε αυτο το αφηνω για καποια αλλη στιγμη
παντως και με φωτα το βραδυ δε με ενοχλησε κατι ιδιαιτερα.
να θυμισω πως ειχα κανει παλιοτερα μια αποπειρα με πλασμα της lg και ειμαι ακομα πολυ επιφυλακτικος.
μακαρι να με κερδισει, δειχνει να χει δυνατοτητες.
τα υπολοιπα σιγα σιγα. για να δουμε.............
την τσιμπησα χθες το βραδυ τελικα. (φορτωναν και τη δικια σου την ιδια ωρα spyrako![]()
Θυμάται κανείς κόστος της 50s30?
δεν ξέρω που τα παίζει η s30 τα 24p mkv από τον εσωτερικό player της. αν τις δώσεις σήμα από εξωτερικό player 24p τότε το ifc γίνεται 24p smooth και έχει τις ίδιες επιλογές. από τον εσωτερικό παραμάνει ifc. γενικά σε κάποιες αναπαραγωγές 24p που έχω κάνει έχει σπασίματα η εικόνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.