Καλησπερα.
Από Παρασκευή είμαι κάτοχος της 50αρας.
H τηλεόραση προς το παρόν στρώνεται με το breakin αρχείο σε true cinema mode (χωρις να πειραχτούν άλλες ρυθμίσεις), και χρησιμοποιείται με προσοχή κατά τα άλλα (αποφυγή στατικών εικόνων κλπ).
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές.
Το τηλεοπτικό που το φοβόμουνα λόγω μεγάλης διάστασης σε συνδυασμό με 2.5 μέτρα απόστασης θέασης είναι ικανοποιητικό σε sd κανάλια και πάρα πολύ καλό σε ert hd. Προβλήματα ομοιομορφίας δεν έχω παρατηρήσει ούτε στις καρτέλες του breakin, ούτε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Image retention εμφανίζεται σχετικά εύκολα, αλλά ξεπλένεται εξίσου εύκολα. Η on/off αντίθεση δεν φτάνει αυτή μιας full array led με local dimming (δεν δείχνει το απόλυτο μαύρο), αλλά σε κανονική θέαση η αντίθεση είναι καλύτερη από αυτή μίας samsung 786R και μίας sony hx800 που είναι οι δύο LED με τις οποίες τη συγκρίνω (Δεν έχω εξοπλισμό για μετρήσεις,οπότε αύτό μπορεί να είναι απλά η εντύπωσή μου). Η κίνησή της είναι επίσης ένα ατού, χωρίς να χρησιμοποιώ το IFC παρά μόνο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που το βάζω στο ελάχιστο. Τα χρώματά της έχουν μία τάση να τονίζουν λίγο το πράσινο, αλλά υποθέτω οτί καθώς θα γράφει ώρες η τάση αυτή θα ελαττωθεί. DFC και phosphor trails δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής, ενώ για flickering παραπονέθηκε μόνο 1 από τους 6-7 ανθρώπους που την είδαν (δυστυχώς αυτός ο ένας ήταν η κοπέλα μου). Ένα σημαντικό αρνητικό σημείο για πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές είναι ότι η τηλεόραση υποφέρει αν τοποθετηθεί σε χώρο με έντονο φυσικό φωτισμό (πολύ περισσότερο από τις 2 LED που ανέφερα παραπάνω), τουλαχιστον στα mode εικόνας που βλέπονται (τα mode δυναμικό και κανονικό είναι αισχρά). Αντίθετα το φίλτρο κάνει πολύ καλή δουλειά όταν υπάρχει τεχνητός φωτισμός σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα.
Για να απαντήσω στην ερώτηση του panasonakia όταν ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις για προχωρημένους δε σου ξεκλειδώνει κάποιο καινούργιο mode εικόνας, απλα σου εμφανίζει στα modes cinema και true cinema, στις ρυθμίσεις για προχωρημένους τρεις νέες επιλογές:ισορροπία λευκού, διαχείριση χρώματος και gamma (λείπει η διαχείριση χρώματος στο κανονικό και στο δυναμικό).
Συγγνώμη για το μακροσκελές και θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις όταν η τηλεόραση γράψει κάποιες ώρες παραπάνω