Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια επειδη παω για αλλαγη της προβληματικης vt50 και σκεφτομαι να παω σε 55ST50 για πειτε. Εχετε δει οσοι την πηρατε προβλημα με δεξια αχνη γραμμη στο πανελ? Ειστε ευχαριστημενοι απο την ποιοτητα εικονας?

Αν ειναι να την παρω, θα παρω και 4 γυαλια επαναφορτιζομενα επισημα της panasonic, θα κοτσαρω και μια 5ετη εγγυηση και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Ειχα δωσει καπου 2500 για την vt50, λογικα θα τα παρω απο Δευτερα πισω, πιστευω οτι φτανουν και περισσευουν ετσι?

φιλοι μου καλημερα σας και...καλη ψηφο...
μια μονο ισως χαζη ερωτηση αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας.
εχω αρκετες μερες την ΥΠΕΡΟΧΗ τηλεοραση της αγαπημενης μας εταιρειαςκαι ειλικρινα η αποδοση της ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
στο cinema mode απλα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ....

παρ ολα αυτα ηθελα να σας ρωτησω με ποιον τροπο μπορει να γινει calibration.εχω τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω τροπο να τις προσαρμοσω γιατι δεν βρισκω το λεγομενο custom mode απο το μενου ετσι ωστε να κανω τις ρυθμισεις..μπορειτε να με βοηθησετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Σαμποτάζ των Κορεατών για να πάρουμε Samsung...

samsung δεν παιρνουμε ουτε νεκροι!

Επειδή ρώτησε ο φίλος που φτιάχνονται οι Panasonic είπα να του βάλω το video με το εργοστάσιο κατασκευής πάνελ στο Amagasaki.:D

το οποιο ειναι και το μεγαλυτερο του κοσμου!

Last edited by a moderator:
δεν βρισκω το λεγομενο custom mode απο το μενου ετσι ωστε να κανω τις ρυθμισεις..μπορειτε να με βοηθησετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Για προχωρημένους -> Ναι

Παιδια επειδη παω για αλλαγη της προβληματικης vt50 και σκεφτομαι να παω σε 55ST50 για πειτε. Εχετε δει οσοι την πηρατε προβλημα με δεξια αχνη γραμμη στο πανελ? Ειστε ευχαριστημενοι απο την ποιοτητα εικονας?

Αν ειναι να την παρω, θα παρω και 4 γυαλια επαναφορτιζομενα επισημα της panasonic, θα κοτσαρω και μια 5ετη εγγυηση και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Ειχα δωσει καπου 2500 για την vt50, λογικα θα τα παρω απο Δευτερα πισω, πιστευω οτι φτανουν και περισσευουν ετσι?

Οσον αφορα το θεμα των χρηματων
Εχω παραγγειλει την 55st50 στα 1600 ευρω οποτε με 2μιση χιλιαρικα παιρνεις επεκταση εγγυησης , 4 γιαλια , bluray και ενα σακο πασατεμπο για να ευχαριστηθεις την μπαλιτσα...

Last edited:
Ερώτηση.
Η st 50 δε βγάζει είσοδο για δορυφορικό σήμα, όπως η Gt και VT?

δεν έχει δορυφορικό δέκτη η st. μόνο οι gt, vt. δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό στις 50άρες

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν έχει δορυφορικό δέκτη η st. μόνο οι gt, vt. δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό στις 50άρες

Βασιλη ξεχασες να αναφερεις και τις παλιες V10 :ernaehrung004:

Οσον αφορα το θεμα των χρηματων
Εχω παραγγειλει την 55st50 στα 1600 ευρω οποτε με 2μιση χιλιαρικα παιρνεις επεκταση εγγυησης , 4 γιαλια , bluray και ενα σακο πασατεμπο για να ευχαριστηθεις την μπαλιτσα...

Απο που την πηρες 1600 ;

Σου εστειλα pm γιατι δεν θελω να κανω και διαφημιση στο μαγαζι.. Παιδια δυσκολοι καιροι με παζαρι και ειδικα αν πληρωνεις μετρητοις μπορεις να πετυχεις εξαιρετικα καλες τιμες.
Και αρκετα καλυτερες απο τα 1600 για την 55st50..
Την 50αρα την παιρνεις με χιλιαρικο και σου δινουνε και δωρο.. Δεν νομιζω οτι αξιζουν την διαφορα οι 5 ιντσες αλλα επηρεασμενος απο εδω μεσα πηγα στη μεγαλη! :music-smiley-005:
Ανυπομονω να παραλαβω και ελπιζω χωρις προβληματα...!

Καλησπερα.
Από Παρασκευή είμαι κάτοχος της 50αρας.
H τηλεόραση προς το παρόν στρώνεται με το breakin αρχείο σε true cinema mode (χωρις να πειραχτούν άλλες ρυθμίσεις), και χρησιμοποιείται με προσοχή κατά τα άλλα (αποφυγή στατικών εικόνων κλπ).
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές.
Το τηλεοπτικό που το φοβόμουνα λόγω μεγάλης διάστασης σε συνδυασμό με 2.5 μέτρα απόστασης θέασης είναι ικανοποιητικό σε sd κανάλια και πάρα πολύ καλό σε ert hd. Προβλήματα ομοιομορφίας δεν έχω παρατηρήσει ούτε στις καρτέλες του breakin, ούτε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Image retention εμφανίζεται σχετικά εύκολα, αλλά ξεπλένεται εξίσου εύκολα. Η on/off αντίθεση δεν φτάνει αυτή μιας full array led με local dimming (δεν δείχνει το απόλυτο μαύρο), αλλά σε κανονική θέαση η αντίθεση είναι καλύτερη από αυτή μίας samsung 786R και μίας sony hx800 που είναι οι δύο LED με τις οποίες τη συγκρίνω (Δεν έχω εξοπλισμό για μετρήσεις,οπότε αύτό μπορεί να είναι απλά η εντύπωσή μου). Η κίνησή της είναι επίσης ένα ατού, χωρίς να χρησιμοποιώ το IFC παρά μόνο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που το βάζω στο ελάχιστο. Τα χρώματά της έχουν μία τάση να τονίζουν λίγο το πράσινο, αλλά υποθέτω οτί καθώς θα γράφει ώρες η τάση αυτή θα ελαττωθεί. DFC και phosphor trails δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής, ενώ για flickering παραπονέθηκε μόνο 1 από τους 6-7 ανθρώπους που την είδαν (δυστυχώς αυτός ο ένας ήταν η κοπέλα μου). Ένα σημαντικό αρνητικό σημείο για πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές είναι ότι η τηλεόραση υποφέρει αν τοποθετηθεί σε χώρο με έντονο φυσικό φωτισμό (πολύ περισσότερο από τις 2 LED που ανέφερα παραπάνω), τουλαχιστον στα mode εικόνας που βλέπονται (τα mode δυναμικό και κανονικό είναι αισχρά). Αντίθετα το φίλτρο κάνει πολύ καλή δουλειά όταν υπάρχει τεχνητός φωτισμός σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα.
Για να απαντήσω στην ερώτηση του panasonakia όταν ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις για προχωρημένους δε σου ξεκλειδώνει κάποιο καινούργιο mode εικόνας, απλα σου εμφανίζει στα modes cinema και true cinema, στις ρυθμίσεις για προχωρημένους τρεις νέες επιλογές:ισορροπία λευκού, διαχείριση χρώματος και gamma (λείπει η διαχείριση χρώματος στο κανονικό και στο δυναμικό).
Συγγνώμη για το μακροσκελές και θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις όταν η τηλεόραση γράψει κάποιες ώρες παραπάνω

Καλησπερα.
.......
Συγγνώμη για το μακροσκελές και θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις όταν η τηλεόραση γράψει κάποιες ώρες παραπάνω

Μα τι λες τώρα; Τέτοιες μακροσκελείς και αναλυτικές παρουσιάσεις θέλουμε!
Αναμένουμε τη συνέχεια. -bye-

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και φώτος να βάλεις ακόμα καλύτερα.....!!! :grinning-smiley-043

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες το βράδυ.
Μην περιμένετε σπουδαία πράγματα γιατί είμαι εντελώς άσχετος με το σπορ και η μόνη φωτογραφική που έχω είναι του κινητού μου

Ποστάρω και δυο φωτογραφίες.
Την εκαψα την τηλεόραση:smile:

Attachments

• DSC00060.jpg
    DSC00060.jpg
    47.7 KB · Views: 324
  • DSC00059.jpg
    DSC00059.jpg
    56.4 KB · Views: 325
Καλοριζικη φιλε! Τωρα αν βλεπεις ποδοσφαιρο εχεις κανενα θεμα με γραμμη καθετη δεξια στην κινηση;

Καλησπερα.
...
Ένα σημαντικό αρνητικό σημείο για πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές είναι ότι η τηλεόραση υποφέρει αν τοποθετηθεί σε χώρο με έντονο φυσικό φωτισμό (πολύ περισσότερο από τις 2 LED που ανέφερα παραπάνω), τουλαχιστον στα mode εικόνας που βλέπονται (τα mode δυναμικό και κανονικό είναι αισχρά). Αντίθετα το φίλτρο κάνει πολύ καλή δουλειά όταν υπάρχει τεχνητός φωτισμός σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Μια ερώτηση σχετικά με το παραπάνω quote.
Τι εννοείς ακριβώς όταν λες ότι "υποφέρει"; Ρωτάω γιατί και εγώ την έχω σε πολύ φωτεινό χώρο (δίπλα σε 2 παράθυρα και απέναντι από μπαλκονόπορτα).
Αν αναφέρεσαι στις αντανακλάσεις πάω πάσο... αλλά πέρα από αυτό νομίζω τα χρώματά τις παραμένουν "καθαρά".