Σας ευχαριστώ για τις ευχές.
Όχι φίλε polakis. H ομοιομορφία της είναι καλή.
Μα μου έκαναν δώρο. Έναν media player της Philips :ernaehrung004:Όταν πήρες την τηλεόραση έπρεπε να τους πεις να σου κάνουν δώρο μία. Τόσα λεφτά έσκασες
Code:
polakis
Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Καλοριζικη φιλε! Τωρα αν βλεπεις ποδοσφαιρο εχεις κανενα θεμα με γραμμη καθετη δεξια στην κινηση;
Αναφέρομαι στο ¨ξέπλυμα¨ της εικόνας. Οι δύο LED τηλεοράσεις που χρησιμοποιούσα κρατούσαν καλύτερα την αντίθεσή τους σε ανάλογες συνθήκες. Οι αντανακλάσεις (που έχει) δε με ενοχλούν ιδιαίτερα.Carrion
Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Originally Posted by ttboy
Καλησπερα.
Από Παρασκευή είμαι κάτοχος της 50αρας.
...
Ένα σημαντικό αρνητικό σημείο για πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές είναι ότι η τηλεόραση υποφέρει αν τοποθετηθεί σε χώρο με έντονο φυσικό φωτισμό (πολύ περισσότερο από τις 2 LED που ανέφερα παραπάνω), τουλαχιστον στα mode εικόνας που βλέπονται (τα mode δυναμικό και κανονικό είναι αισχρά). Αντίθετα το φίλτρο κάνει πολύ καλή δουλειά όταν υπάρχει τεχνητός φωτισμός σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα.
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!
Μια ερώτηση σχετικά με το παραπάνω quote.
Τι εννοείς ακριβώς όταν λες ότι "υποφέρει"; Ρωτάω γιατί και εγώ την έχω σε πολύ φωτεινό χώρο (δίπλα σε 2 παράθυρα και απέναντι από μπαλκονόπορτα).
Αν αναφέρεσαι στις αντανακλάσεις πάω πάσο... αλλά πέρα από αυτό νομίζω τα χρώματά τις παραμένουν "καθαρά".