Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μάγκες sos.
Μέχρι χθες έβλεπα ταινίες στην τηλεόραση συνδέοντας την στο laptop με hdmi σε hdmi.
Σήμερα όταν βάζω το καλώδιο στο laptop,αν και ακούγεται το μπιπ που κάνει κάθε φορά που συνδέεται εξωτερική συσκευή,η τηλεόραση δεν εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δοκιμασε με ενα αλλο καλωδιο hdmi φιλε μου εχει συμβει και εμενα και τελικα εφταιγε το καλωδιο...

Δοκιμασε με ενα αλλο καλωδιο hdmi φιλε μου εχει συμβει και εμενα και τελικα εφταιγε το καλωδιο...

Τώρα έχω ένα από αυτά των 10 ευρώ.
Επειδή σε λίγο θα πάω στο Mall έχετε να προτείνεται κάποιο καλώδιο HDMI ή να πάρω όποιο να'ναι;

βασικά, κάνε κι ένα ρεστάρτ το λαπτοπ μπάς και....και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.
απο την στιγμή που πρίν σου δούλευε με το καλώδιο.....μόνο αν το κουτσούρεψες να μήν δουλεύει....α, δοκίμασε και το καλώδιο σε καμία άλλη συσκευή αν έχεις!

Εγω για να καταλαβεις εχω ενα καλωδιο hdmi της hama που το ειχα παρει 50 E οταν ειχε βγει το ps3 και απο ποιοτητα κατασκευης ειναι αθλιο και πλεον δεν δουλευει...αντιθετα ενα No name καλωδιο των 10 Ε που εχω δουλευει αψογα και εχει και πολυ συμπαγη κατασκευη...Οποτε θα σου ελεγα να παρεις ενα φτηνο ωστε αμα χρειαστει να το αλλαξεις να μην κλαις τα λεφτα σου:ernaehrung004: :ernaehrung004:...

Last edited:
Kαλησπερα παιδια.
Ενδιαφερομαι για TV μεχρι 600ευρω, 42 ιντσες για να βλεπω αθλητικα,καναλια,ταινιες...Απ'οτι καταλαβα ειναι πολυ καλη περιπτωση η U10 αλλα σημερα ειδα οτι μπορω να παρω και την U20 με αυτα τα λεφτα.

Δεν εχω βρει ομως πουθενα κριτικη για την U20???????

..αλλα σημερα ειδα οτι μπορω να παρω και την U20 με αυτα τα λεφτα.

Δεν εχω βρει ομως πουθενα κριτικη για την U20???????

μα η U20 είναι υπεράνω κριτικής! :worshippy:

βασικά, κάνε κι ένα ρεστάρτ το λαπτοπ μπάς και....και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.
απο την στιγμή που πρίν σου δούλευε με το καλώδιο.....μόνο αν το κουτσούρεψες να μήν δουλεύει....α, δοκίμασε και το καλώδιο σε καμία άλλη συσκευή αν έχεις!
Τελικά αγόρασα ένα άλλο καλώδιο και παίζει και πάλι κανονικά.:2thumb22sup:

Υπόψην, πως βάσει οδηγιών χρήσης, η U20 δεν διαθέτει πλέον Intelligent Frame Creation, οπότε η κίνησή της θα είναι λίγο χειρότερη από της U10...

Λογικά βέβαια, θα έχει όμως καλύτερο μαύρο και υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα...

Last edited:
είσαι σίγουρος?εγώ γιατί βλέπω οτι το έχει? και στα 600Hz κιολας έναντι 400 της U10.....?

edit

άλλα site δίνουν 600 κι άλλα 400....αλλά οτι υπάρχει σίγουρα ακόμα και τα μαμά λινκς το επιβεβαιώνουν.

http://www.panasonic.dk/html/da_DK/...e&pageType=products.detail.tab.specifications

Ναι, αυτά είχα δει κι εγώ αρχικά, αλλά για ρίξε μια ματιά και εδώ (από σελ.25 κι έπειτα γίνεται αναλυτική αναφορά στις επιλογές του μενού):

http://tda.panasonic-europe-service...n2/data/EU/TXP42U20E/OI/838017/TQB0E0940S.pdf

μήπως είναι παράλειψη του ελληνικού manual?

γιατί δε βρίσκω λόγο σε επόμενης γενιάς πάνελ να αρχίζεις να κόβεις......ειδικά ένα χαρακτηριστικό όπως αυτά για κίνηση κλπ που οι εταιρίες βάζουν μέχρι και στικεράκια στα πλαίσια για να τα διαφημίσουν.....it just doesnt make sense....

Και στις άλλες γλώσσες δεν υπάρχει. Στη θέση του Intelligent Frame Creation, υπάρχει η επιλογή 50/100Hz, που είχαμε να την δούμε από τις ΡΖ/Χ80/8, που επίσης δεν διέθεταν Intelligent Frame Creation.

Στη σειρά του 2009, οι U/S/G10 ήταν βασισμένες στο ίδιο hardware, με τις όποιες διαφορές να εντοπίζονται στον εξοπλισμό και σε software κλειδώματα. Φέτος, οι U/S/G20 φαίνονται εκ πρώτης όψεως να έχουν μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ τους (έλλειψη frame interpolation στην U, πιο εξελιγμένο frame interpolation από πέρισυ στην S, εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης, δικτυακά και εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό στην G). Πάντως, έχουν όλες ενεργοποιημένα και τα 6 drive modes, χωρίς ανεμιστήρες και με μικρότερη κατανάλωση...

σττη θέση μου τι θα έκανες?

είδα την U10 και μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ομαλότητα στην εικόνα......λες η U20 να μου ξινίσει?
Τα επίπεδα απεικόνισης στη 12γενιά πάνελ με καλύπτουν σαν ανάγκες οπότε το πιο μαύρο και τη μεγαλύτερη φωτεινότητα της 13ης γενιάς δε ξέρω αν μου χρειάζονται......και το έξτρα 100άρικο στη τιμή δε θα με χάλαγε να το ρίξω σε μια καλύτερη βάση τοίχου......

τώρα θα μου πεις...γιατί δε περιμένεις λίγες μέρες να βγει κάνα demo σε κατάστημα να την δεις από κοντά......βασικά το πρόβλημά μου είναι οτι έχω 1βδομάδα χωρις τηλεόραση και έρχεται και μουντιάλ και δε ξέρω αν θα γουστάρω να στρώνω τις 200ώρες αντί να βλέπω το μουντιάλ με την plasma πλήρως λειτουργική.

σττη θέση μου τι θα έκανες?

είδα την U10 και μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ομαλότητα στην εικόνα......λες η U20 να μου ξινίσει?
Τα επίπεδα απεικόνισης στη 12γενιά πάνελ με καλύπτουν σαν ανάγκες οπότε το πιο μαύρο και τη μεγαλύτερη φωτεινότητα της 13ης γενιάς δε ξέρω αν μου χρειάζονται......και το έξτρα 100άρικο στη τιμή δε θα με χάλαγε να το ρίξω σε μια καλύτερη βάση τοίχου......

τώρα θα μου πεις...γιατί δε περιμένεις λίγες μέρες να βγει κάνα demo σε κατάστημα να την δεις από κοντά......βασικά το πρόβλημά μου είναι οτι έχω 1βδομάδα χωρις τηλεόραση και έρχεται και μουντιάλ και δε ξέρω αν θα γουστάρω να στρώνω τις 200ώρες αντί να βλέπω το μουντιάλ με την plasma πλήρως λειτουργική.

Mη φανταστείς πως η διαφορά θα είναι μεγάλη, θα είναι λογικά όπως η κίνηση της U10 με απενεργοποιημένο το IFC. Βέβαια, μέχρι να τη δούμε από κοντά, δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για τίποτα.

Το στρώσιμο μη σε αγχώνει τόσο, η τηλεόραση στρώνει βλέποντας τηλεόραση... :D

Aν έχεις κατασταλάξει σε 42άρα Panasonic Plasma και βιάζεσαι, εξέτασε και αυτήν την περίπτωση από τις φετινές...

Παιδιά μια ερώτηση.Έχοντας κάνει το hack στην u10 εφανίστηκε και η επιλογή eco mode.Εχω την αντίθεση στο 45 με eco mode off και βάζω αντίθεση 0 και eco mode On και η εικόνα είναι ακριβώς ίδια.Ουσιαστικά τι κάνει το eco mode και σε τι βοηθάει?

To Eco mode αφορά τον αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού που διαθέτουν οι S/G10, αλλά απουσιάζει από την U10.