Ναι το δοκίμασα και στις δυο.Συμβαίνει και στις δύο HDMI αυτό;
Ναι το δοκίμασα και στις δυο.Συμβαίνει και στις δύο HDMI αυτό;
Μάγκες sos.
Μέχρι χθες έβλεπα ταινίες στην τηλεόραση συνδέοντας την στο laptop με hdmi σε hdmi.
Σήμερα όταν βάζω το καλώδιο στο laptop,αν και ακούγεται το μπιπ που κάνει κάθε φορά που συνδέεται εξωτερική συσκευή,η τηλεόραση δεν εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Δοκιμασε με ενα αλλο καλωδιο hdmi φιλε μου εχει συμβει και εμενα και τελικα εφταιγε το καλωδιο...
..αλλα σημερα ειδα οτι μπορω να παρω και την U20 με αυτα τα λεφτα.
Δεν εχω βρει ομως πουθενα κριτικη για την U20???????
Δοκιμασε με ενα αλλο καλωδιο hdmi φιλε μου εχει συμβει και εμενα και τελικα εφταιγε το καλωδιο...
Τελικά αγόρασα ένα άλλο καλώδιο και παίζει και πάλι κανονικά.:2thumb22sup:βασικά, κάνε κι ένα ρεστάρτ το λαπτοπ μπάς και....και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.
απο την στιγμή που πρίν σου δούλευε με το καλώδιο.....μόνο αν το κουτσούρεψες να μήν δουλεύει....α, δοκίμασε και το καλώδιο σε καμία άλλη συσκευή αν έχεις!
είσαι σίγουρος?εγώ γιατί βλέπω οτι το έχει? και στα 600Hz κιολας έναντι 400 της U10.....?
edit
άλλα site δίνουν 600 κι άλλα 400....αλλά οτι υπάρχει σίγουρα ακόμα και τα μαμά λινκς το επιβεβαιώνουν.
http://www.panasonic.dk/html/da_DK/...e&pageType=products.detail.tab.specifications
σττη θέση μου τι θα έκανες?
είδα την U10 και μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ομαλότητα στην εικόνα......λες η U20 να μου ξινίσει?
Τα επίπεδα απεικόνισης στη 12γενιά πάνελ με καλύπτουν σαν ανάγκες οπότε το πιο μαύρο και τη μεγαλύτερη φωτεινότητα της 13ης γενιάς δε ξέρω αν μου χρειάζονται......και το έξτρα 100άρικο στη τιμή δε θα με χάλαγε να το ρίξω σε μια καλύτερη βάση τοίχου......
τώρα θα μου πεις...γιατί δε περιμένεις λίγες μέρες να βγει κάνα demo σε κατάστημα να την δεις από κοντά......βασικά το πρόβλημά μου είναι οτι έχω 1βδομάδα χωρις τηλεόραση και έρχεται και μουντιάλ και δε ξέρω αν θα γουστάρω να στρώνω τις 200ώρες αντί να βλέπω το μουντιάλ με την plasma πλήρως λειτουργική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.