Καλησπέρα σε όλους...απέχω 2 μέρες μόνο από το να παραγγείλω plasma Panasonic. κάθομαι τόσες ώρες και διαβάζω όλα μα όλα τα μηνυματα σας. η αλήθεια είναι ότι έχω ζαλιστεί. Για αυτόν τον λόγο θα σας κάνω μια ερώτηση έτσι ώστε να μπορέσω να κατασταλαξω. Λόγω budget δεν πάω στην 50αρα Vseries της Panasonic.
Αρα λοιπόν έχουμε και λέμε....46" G10 ή 42"V10?...
Ευχαριστώ πολύ...
Eπειδή πρόσφατα πέρασα από αυτό το λούκι (λέμε τώρα, σιγά το σοβαρό ζήτημα...) θα σου κάνω μια απλή ερώτηση:
Μπορείς να "ζήσεις" με την εμφάνιση και το ανενεργό πλαίσιο εντός της οθόνης της G10?
Aν ναί, τρέχεις για την G10!!!
Προσωπικά δεν μπόρεσα να καταλάβω καμία διαφορά (και τις έψαξα αρκετά πίστεψέ με!). Με ένα καλό καλιμπράρισμα στα μάτια μας (των αδαών) δεν θα καταλάβεις και σύ διαφορά.
Αν η απόσταση θέασης είναι μεγαλύτερη από 3,00-3,20 μέτρα και δεν έχεις κάποιο χωροταξικό πρόβλημα αξίξει να δείς και την 50G10.
Αν όχι, η 46G10 θα σου κάτσει μια χαρά.
Καλή τύχη σε ότι και να πάρεις.
![]()
46 vs 42 ....ξανασημειώσατε άσσο
να πλησιασω τις ρυθμίσεις μόνος μου το βλέπω λίγο χλωμό. Θα είναι η πρώτη πλασμα που αγοράζω. το θέμα τιμής της 50" ειλικρινά δεν το ήξερα. θεωρούσα πως θα είναι ακριβή ο´πότε δεν το έψαξα. 'Αρα καταλήγουμε σε μεγάλη οθόνη αντί σε κατά τι καλύτερη τεχνολογία σωστά?Ευκολότατη επιλογή.
Το ΤΗΧ είναι ειδική εργοστασιακή προ-ρύθμιση της εικόνας.
Εκτός του ότι μπορεί να το πλησιάσεις με τις δικές σου ρυθμίσεις ή κάποιου ειδικού μπορεί και να μην σου αρέσει στην v10 και να μην το χρησιμοποιήσεις...
Ξέρεις το σωστό πολλές φορές δεν είναι και το πιο ωραίο στα μάτια μας.
Προσωπικά δίνω πολλές πιθανότητες να ανεβάσω την οξύτητα της τηλεόρασης όταν με το καλό στρώσει.
Για το budget δεν το κατάλαβα... 1350-1400Ε κοστίζουν και οι δύο...
http://www.skroutz.gr/s/80516/Panasonic-TX-P42V10E.html?keyphrase=Panasonic+Viera+TX-P42v10
http://www.skroutz.gr/s/72691/Panasonic-Viera-TX-P50G10.html?keyphrase=Panasonic+Viera+TX-P50G10
σε ευχαριστώ πολύ. νομίζω πως ο κύβος ερρίφθη. Τα Σάββατο το νεότερα. Ασχετο, να υποθέσω πως δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα αυτη την περίοδο στην Panasonic ετσι?Αν καταλάβεις διαφορά σφύρα μου...
Και μόλις μαζέψεις κάτι extra φωνάζεις και τον ειδικό (τα άλλα παιδιά μπορούν να σου προτείνουν κάποιον και να σου πούν και την τιμή). Απλό!
![]()
Άντε, καλοθέατη Νίκο !!! :ernaehrung004:
Μόλις την βάλεις στο ρεύμα, πες το μας να ξέρουμε, γιατί μετά μάλλον θα κάνεις καμμιά εβδομάδα να ξαναγράψεις...![]()
![]()
Επιτέλους, πήρες TV και μάλιστα της σωστής τεχνολογίας.
Σου εύχομαι να έχεις καλές θεάσεις!!!!!
Φιλικά, J.J. Abrams![]()
και λίγο από τα κακά
![]()
Από Δευτέρα περισσότερα για όποιον ενδιαφέρεται, αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι θα έχεται στραμένα τα βλέματα στα νέα μοντέλα (ξέρω ξέρω μου πέφτουν και μένα τα σάλια :drummer: )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.