Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαι κάτοχος της V10 αλλά δεν έχω δεί την G20.

Aπ' όσα διαβάζω όμως (λιγότερες αντανακλάσεις, όχι πια διπλά είδωλα και καλύτερη αντίθεση)... G20 δαγκωτό.

-bye-

τελικα πηρα την v-10 1200 euro καινουρια και δεν το μετανιωνω η g-20 υστερει σε ευκρινεια ακομα και hd ready lcd εχουν καλυτερη αναλυση . μην μετανιωνεις ! επισης θα ηθελα αν γινετε να μου πεις πως να κανω σωστο στρωσιμο !

Συνονόματε και γείτονα δεν μετανοιώνω, το παρεξήγησες...
Απλά είναι φυσιολογικό τα νέα μοντέλα να είναι έστω και λίγο καλύτερα...

Όπως και να έχει κρίνοντας από τη δική μου θα μείνεις και εσύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή τιμή παρεπιτόντως! Εγώ την πήρα αρχές Ιανουαρίου 1340 (μιλάω για την 42"...)

Για το στρώσιμο σου προτείνω τα εξής:
Τηλεοπτικό σήμα 4:3-zoom1, 16:9-zoom2, mode cinema ή κανονικό, αντίθεση 28-30, φωτεινότητα και οξύτητα κοντά στο 0.

Απέφυγε ταινίες με μπάρες και στατικές εικόνες από παιχνιδομηχανές και media players (ειδικά όσες περιέχουν λευκά αντικείμενα και γράμματα...)

Όλα αυτά για 200 ώρες (οι περισσότεροι το θεωρούν υπερβολικό και προτείνουν 100-150 ώρες, εμένα δε με χάλασε καθόλου!)

Τις στατικές εικόνες από το media player τις αποφεύγω ακόμα αφού δημιουργούν image retention αλλά πολύ λιγότερο από τις πρώτες 100 ώρες.

Επίπρόσθετα δεν την άφηνα ανοιχτή πάνω από 5-6 ώρες τουλάχιστον τις 2-3 πρώτες χρήσεις, δεν την αναβόσβηνα (παρέμενε κλειστή δηλαδή για πάνω από 1-2 ώρες) ενώ πριν την κλέισω την άφηνα και 10-15 λεπτά σε "χιόνι"...

Τα παραπάνω τα έκρινα προσωπικά δεν είναι γενικώς αποδεκτά αλλά αφού δεν με ενοχλούσαν και δεν βλάπτουν την τηλεόραση θεώρησα καλό να τα κάνω...

Καλορίζικη, καλοθέατη και νοίκιασε το Avatar για την πρώτη συγκέντρωση φίλων... (πάρε και μια σφουγγαρίστρα να μαζεύεις τα σάλια τους...;):D)

:ernaehrung004:

Last edited:
να εισαι καλα φιλε νικο αν και το δικο μου νικος βγαινει απο το ανδρεας ! χαχαχα .:captain:
ευχαριστω για τις συμβουλες σου ειναι πραγματικα πολυτιμες στην παρουσα φαση !
οσον αφορα τα καινουρια μοντελα οντως εχει βελτιωσεις η g-20 apo thn g-10 μεγαλη διαφορα αλλα εχει ενα πολυ σημαντικο μειονεκτιμα την χαμηλη ευκρινεια . τι να το κανεισ να παρεις τν με τετοιο μαυρο και αντιθεση αλλα να βλεπεις τα μισα πραγματα? λεω τωρα .

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οσον αφορα τα καινουρια μοντελα οντως εχει βελτιωσεις η g-20 apo thn g-10 μεγαλη διαφορα αλλα εχει ενα πολυ σημαντικο μειονεκτιμα την χαμηλη ευκρινεια . τι να το κανεισ να παρεις τν με τετοιο μαυρο και αντιθεση αλλα να βλεπεις τα μισα πραγματα? λεω τωρα .

Πιθανόν να είμαστε off topic αλλά πως έκρινες ότι η G20 έχει τόσο κακή ευκρίνεια και μαύρο? Δεν την έχω ψάξει, πως άλλωστε να το κάνω αφού από την εμπειρία μου στα μαγαζιά δεν μπορείς να κρίνεις οποιαδήποτε plasma..., αλλά τόσο τα reviews όσο και οι κάτοχοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια!

να εισαι καλα φιλε νικο αν και το δικο μου νικος βγαινει απο το ανδρεας ! χαχαχα .:captain:

:flipout::flipout:

:ernaehrung004:

το μαυρο της ειναι κορηφαιο , η ευκρινεια της υστερει . την εχω δει σε πολλα καταστηματα και σε ενα μαλιστα στο πλαισιο του συνταγματος εχει ακριβως απο κατω της την u-10 , oso kai na soυ φενετε περιεργο η δευτερη εχει περισσοτερες λεπτομερειες στα προσωπα π.χ. .εγω παντος ειμαι απο αυτους που εμπιστεβονται μονο αυτο που βλεπουν οι ιδιοι εστω και σε καταστηματα που ενδεχομενως να τις εχουν πειραξει .αυτα και ας το αφηνουμε εδω μην μας κανουν καμια παρατηρηση !:shakehands:

καλορίζικη φίλε την έχω 9 μήνες κοντά και θα σου πω μόνο ένα....αυτό που θα δεις στην αρχή δεν έχει καμία σχέση με το τι σε περιμένει στην συνέχεια...Η τηλεόραση μετά τις 300-400 ώρες απογειώνετε!!!οσο για το αβαταρ τα λογία είναι περιττά. βάλε ΤΗΧ την αντίθεση στο 54 (μετά το στρώσιμο)και τα υπόλοιπα άστα στην πριγκιπέσα!!!για οτι απορία έχεις εννοείται ότι εδώ είμαστε!!

το μαυρο της ειναι κορηφαιο , η ευκρινεια της υστερει . την εχω δει σε πολλα καταστηματα και σε ενα μαλιστα στο πλαισιο του συνταγματος εχει ακριβως απο κατω της την u-10 , oso kai na soυ φενετε περιεργο η δευτερη εχει περισσοτερες λεπτομερειες στα προσωπα π.χ. .εγω παντος ειμαι απο αυτους που εμπιστεβονται μονο αυτο που βλεπουν οι ιδιοι εστω και σε καταστηματα που ενδεχομενως να τις εχουν πειραξει .αυτα και ας το αφηνουμε εδω μην μας κανουν καμια παρατηρηση !:shakehands:

Καλορίζικη και από εμένα,
Το ίδιο είχα δει και εγώ στο plaisio στο σύνταγμα. Η U10 μου φαινόταν να παίζει καλύτερα. Δεν είχα κοιτάξει για ρυθμίσεις.

εμενα να δειτε κατι φιλοι πως χαζεψαν με το μωρο μου ......πραγματι μετα της 350 ωρες την πιανει τρελα.....και μενα στο avatar τρελαθηκαν..........

ευχαριστο πολυ παιδια ! δεν την εχω ανοιξει ακομα περιμενω τα επιπλα στο καινουριο σπιτι για να την στησω . υπομονη μια βδομαδα ακομη :HTEHETH63:

ευχαριστο πολυ παιδια ! δεν την εχω ανοιξει ακομα περιμενω τα επιπλα στο καινουριο σπιτι για να την στησω . υπομονη μια βδομαδα ακομη :HTEHETH63:

Και γιατί περιμένεις, δεν έχεις πάτωμα? Ευκαιρία και για στρώσιμο και όταν έρθουν τα έπιπλα θα είναι έτοιμη.
Καλορίζικη

Μωρε πατωμα εχει αλλα εκτος του οτι δεν μενω ακομα εκει δεν θελω να την βγαλω απο το κουτι της εωσ οτου εχουν γινει ολες οι εργασιεσ για να μεινω , ελπιζω απο βδομαδα με το καλο ! οχι τιποτε αλλο αλλα εχω φαει φρικη εκανα τοσο καιρο μεχρι να την επιλεξω εκανα ολοκληρη ιστορια για να την αγορασω καινουρια 1200 ευρο και τωρα περιμενω σαν ...........

αυτα ! :twoguns:

διάβασε αυτήν την παρουσίαση για να καταλάβεις τι μηχάνημα πήρες...Είδα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι τώρα,πως το ΤΗΧ κρατα τα 600 sub ενεργά!!! απλά δεν παρεμβάλει το IFC!!Με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις που έχει συμφωνώ απόλυτα...μετά από το στρώσιμο. http://hdtelevizija.com/2009/06/29/recenzija-plazma-panasonic-tx-p50v10-127-cm/ εννοείτε πως καλό είναι να την μεταφράσεις στα αγγλικά για να βγάλεις νόημα!!

αν μπορουσα να τα μεταφρασω καλα θα ηταν .
σημερα θα παω να την βγαλω επιτελου απο το κουτι της , ελπιζω να μην εχει κανενα ελατωμα. αυτα .............

η εικονα δεν πεζεται! ακομα και dvd να βαλεις εεχει φοβερη εικονα φαντασου να στρωσει ? μια ερωτηση προς τους παλιοτερους το μαυρο δεν ειναι αντιστοιχο ενος διαδοχου της kuro θελει το στρωσιμο της ετσι ?

Παιδιά εχει κανεις από εσας που έχετε συνδέσει το δορυφορικό δέκτη, εντοπίσει καποιο free ΗD δορυφορικό κανάλι;

Τα ελεύθερα HD κανάλια του Astra 19,2E:

Astra HD Promo 10832.25 H - Txp: 57 - Δέσμη: Astra 1M DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Anixe HD 10832.25 H - Txp: 57 - Δέσμη: Astra 1M DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Servus TV HD 11302.75 H - Txp: 7 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Das Erste HD 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
ZDF HD 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Arte HD 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Eins Festival HD 12421.50 H - Txp: 101 - Δέσμη: Astra 1H DVB-S (QPSK) - 27500 3/4

Στον Hotbird 13E δεν υπάρχουν FTA κανάλια HD......