Συνονόματε και γείτονα δεν μετανοιώνω, το παρεξήγησες...
Απλά είναι φυσιολογικό τα νέα μοντέλα να είναι έστω και λίγο καλύτερα...
Όπως και να έχει κρίνοντας από τη δική μου θα μείνεις και εσύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή τιμή παρεπιτόντως! Εγώ την πήρα αρχές Ιανουαρίου 1340 (μιλάω για την 42"...)
Για το στρώσιμο σου προτείνω τα εξής:
Τηλεοπτικό σήμα 4:3-zoom1, 16:9-zoom2, mode cinema ή κανονικό, αντίθεση 28-30, φωτεινότητα και οξύτητα κοντά στο 0.
Απέφυγε ταινίες με μπάρες και στατικές εικόνες από παιχνιδομηχανές και media players (ειδικά όσες περιέχουν λευκά αντικείμενα και γράμματα...)
Όλα αυτά για 200 ώρες (οι περισσότεροι το θεωρούν υπερβολικό και προτείνουν 100-150 ώρες, εμένα δε με χάλασε καθόλου!)
Τις στατικές εικόνες από το media player τις αποφεύγω ακόμα αφού δημιουργούν image retention αλλά πολύ λιγότερο από τις πρώτες 100 ώρες.
Επίπρόσθετα δεν την άφηνα ανοιχτή πάνω από 5-6 ώρες τουλάχιστον τις 2-3 πρώτες χρήσεις, δεν την αναβόσβηνα (παρέμενε κλειστή δηλαδή για πάνω από 1-2 ώρες) ενώ πριν την κλέισω την άφηνα και 10-15 λεπτά σε "χιόνι"...
Τα παραπάνω τα έκρινα προσωπικά δεν είναι γενικώς αποδεκτά αλλά αφού δεν με ενοχλούσαν και δεν βλάπτουν την τηλεόραση θεώρησα καλό να τα κάνω...
Καλορίζικη, καλοθέατη και νοίκιασε το Avatar για την πρώτη συγκέντρωση φίλων... (πάρε και μια σφουγγαρίστρα να μαζεύεις τα σάλια τους...

)
:ernaehrung004: