Re: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις
Παντως οι τηλεοράσεις plasma στα καταστήματα "χάνουν", λόγω υπερβολικού φωτισμού. Το ιδεώδες θα ήταν να την δεις σε κάποιο σπίτι
Πράγματι, το καλύτερο θα ήταν να την δω σε σπίτι, όχι μόνο για τους λόγους του φωτισμού αλλά και πηγής, συνδέσεων κτλ αλλά είναι αδύνατον οπότε αναγκαστικά σε μαγαζιά θα την δώ...
Πάντως είδα χτες την G10 σε ένα ElectroWorld και μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Την είχαν μόνη της στημένη με ένα BR που έπαιζε HD υλικό, χωρίς να μοιράζεται την σύνδεση με τίποτα άλλο. Ο χώρος ήταν σχετικά φωτεινός αλλά παρόλα αυτά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος με την εικόνα. Περισσότερες λεπτομέρειες
εδώ. Και αφού είδα την G10 και έμεινα τόσο ικανοποιημένος θέλω τώρα να δω και την V10 μιας και το budget με παίρνει και για αυτή...
Να ρωτήσω και κάτι σχετικά με το θέμα φωτισμού... Το υλικό που έπαιζε στην G10 από το BR ήταν με φωτεινές εικόνες. Δεν είχε πολλά μαύρα κτλ. Η εικόνα ήταν καταπληκτική. Τόσο τέλεια που δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει καλύτερη (για τα άπειρα μάτια μου τουλάχιστον)... Όπως ανέφερα πριν ο φωτισμός στον χώρο ήταν έντονος. Οπότε να υποθέσω ότι όταν όλοι λένε ότι οι plasma αδικούνται σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό, εννοούν ότι αδικούνται όσον αφορά τα μαύρα και την κινηματογραφική εικόνα?
Το ρωτάω αυτό γιατί το δωμάτιο που θα μπει η tv είναι πολύ φωτεινό και δεν θέλω να έχω πρόβλημα με τα απλά κανάλια της τηλεόρασης. Δλδ μην φτάσουμε σε σημείο να δώσουμε 2 χιλιάρικα και να μην φαίνεται η εικόνα μέχρι το απόγευμα... Εντάξει, προφανώς σε εικόνα από σήμα RF έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν απαιτήσεις για ποιότητα, αλλά μην είναι η εικόνα λες και είναι από προβολέα (από πλευράς φωτεινότητας).
Μην ξεχάσεις μετά να μας πεις τις παρατηρήσεις σου σε ότι είδες.
Σαφώς θα μεταφέρω εδώ τις εντυπώσεις!