Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Στεναχωρέθηκα όταν είδα τη V δίπλα σε μια psb650 πάντως, όλα είναι γκρι και ξεπλυμένα σε φωτεινές συνθήκες θέασης.... Μιλάμε για χειρότερα και από την δικιά μου LG...
Όσο για το frame interpolation της είναι το ίδιο φρικτό με όλων των άλλων, κάνει τις ταινίες να φαίνονται ερασιτεχνικά βίντεο διακοπών.
φίλε διαφωνώ μαζί σου η τηλεόραση είναι με μια κουβέντα άψογη...

Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Στεναχωρέθηκα όταν είδα τη V δίπλα σε μια psb650 πάντως, όλα είναι γκρι και ξεπλυμένα σε φωτεινές συνθήκες θέασης.... Μιλάμε για χειρότερα και από την δικιά μου LG...
Όσο για το frame interpolation της είναι το ίδιο φρικτό με όλων των άλλων, κάνει τις ταινίες να φαίνονται ερασιτεχνικά βίντεο διακοπών.

Σε ράφι καταστήματος με φωτεινές συνθήκες είναι φυσικό, βρε Κώστα, ακόμα και το dynamic να βάλεις :blink:..αλλά σε οικιακές με το ΤΗΧ αλλάζουν τα πράγματα..;)

Όσο για το interpolation γενικότερα, σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει

...(π.χ. στον προβολέα είχα το Frame Creation σε Mode 1 και τώρα το έχω στο off....θα μας λατρέψει ο JL ? ... :flipout:)

Υ.Γ.: Όλα έτοιμα???....:hanged:

.......-bye--bye--bye-

Βρε τι έτοιμα Χρήστο, τη βάλαμε την κουλούρα! Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!

Εννοείται πως φως + πλάσμα δεν πάνε μαζί, αλλά τόσο πολύ; Δεν ξέρω, μόνο στην V το είδα τόσο έντονα... Αν είναι να θέλει συσκότιση παίρνεις προβολέα.

Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕ .....ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ....ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ....-bye-

attachment.php

Attachments

• ΓŽΒ€ΓŽβ€˜ ΓŽΒ ΓŽβ„’ΓŽβ€˜ΓŽΒ€ΓŽβ€˜.jpg
    ΓŽΒ€ΓŽβ€˜ ΓŽΒ ΓŽβ„’ΓŽβ€˜ΓŽΒ€ΓŽβ€˜.jpg
    39.1 KB · Views: 413

Στεναχωρέθηκα όταν είδα τη V δίπλα σε μια psb650 πάντως, όλα είναι γκρι και ξεπλυμένα σε φωτεινές συνθήκες θέασης....

Το εχω αναφερει και εγω αυτο στο παρελθον...για την G10 βεβαια γιατι την V10 δεν την εχω δει...

Tα reviews διίστανται. Πχ στο χρωματικό τρίγωνο η v10 κεντράρει (στο thx mode) και έχει και αξιοπρεπέστατο μαύρο. Επίσης αυτό το "ξεπλυμένα" είναι υποκειμενικό. Που ξέρω γω τι παλέττα χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτης. Αφήστε που στα bd (ειδικά στα τελευταία star trek) χρησιμοποιούν enhanced contrast και πονάν τα μάτια σου.

Το προβλημα εχει να κανει σε χωρο με εντονο φωτισμο λογω ανακλασεων και οχι με το τριγωνο...

To ιδιο εχει αναφερθει σε review της G10...

The Panasonic was generally thought to look its best in a dimly lit or (as in the panel test) a fully darkened room. It deteriorated to worst in show with the overhead lights on.

http://hometheatermag.com/flat-panels/panasonic_viera_tc-p42g10_plasma_hdtv/index1.html

θα ηθελα να ρωτησω για την panasonic V10 το εξης :
1) εχει προεγκατεστημενο δορυφορικο δεκτη γνωριζει καποιος εαν αυτος ο δεκτης κατεβαζει σημα HDTV? :worshippy:
2) ο τηλεπικοινωνιακος δορυφορος ASTRA στελνει σημα HDTV , εχει ελευθερα καναλια ?:ears:

Σας ευχαριστω ! :Banane0: :ears: :worshippy: :worshippy:

θα ηθελα να ρωτησω για την panasonic V10 το εξης :
1) εχει προεγκατεστημενο δορυφορικο δεκτη γνωριζει καποιος εαν αυτος ο δεκτης κατεβαζει σημα HDTV? :worshippy:
2) ο τηλεπικοινωνιακος δορυφορος ASTRA στελνει σημα HDTV , εχει ελευθερα καναλια ?:ears:

Σας ευχαριστω ! :Banane0: :ears: :worshippy: :worshippy:

1)Νομίζω ναι
2)Εχει μερικά ελεύθερα HD, κυρίως γερμανικά, δες www.lyngsat.com

Re: Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Gaming Performance:Video gaming performance was fantastic on the TX-P50V10. I could not detect any input lag whatsoever using my usual test game (Halo 3 on the Xbox 360, with the console scaling to 1080p). In fact, the TV was so responsive that I actually had to lower the game's controller sensitivity option, which I've had turned up to compensate for the TV lag that I'm all too used to. Games took on a new lease of life thanks to the lack of delay - the responsiveness was just a breath of fresh air. I wouldn't be surprised if users of this display have a serious advantage in online games over a lot of other people.

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P50V10-Review.html

Gaming Performance:The good news doesn't stop coming when you play video games on this display. While playing games, I couldn't detect any delay at all. Measuring for lag resulted in values of around 15-20 milliseconds, which is likely to be below the threshold of being noticeable or irritating for all but the most hyper-sensitive gamers.

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P65V10-Plasma-HDTV-Review.html

Το μηδενικο lag εγινε 15-20 ms? Και βελτιωθηκε και η εικονα σε SD?

Video Processing:Handling of SD material is above Panasonic's usual standard. Several past Panasonic displays have truncated high-frequency detail when fed with 480i or 576i standard-def interlaced input (resulting in quite blurry video), but the problem is gone now. These signals look at least as crisp as they do on most other displays, which is great.

Σαν να μην μας τα λεει καλα ο David...

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε κατάστημα το συγκεκριμενο μοντέλο για να το δω σε λειτουργία?

Επίσης να ρωτήσω αν οι V10 που πωλούνται εδώ έχουν ελεύθερες τις ρυθμίσεις για white balance και gamma. Γιατί από ότι φαίνεται οι Αγγλικές δεν τις έχουν... Και επειδή είχα διαβάσει ότι για την 850 κάποιος παρέλαβε ουσιαστικά Αγγλικό κομμάτι (είχε αγγλική πρίζα) θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει για την τοπική V10. Είναι η Ευρωπαϊκή με τις ρυθμίσεις διαθέσιμες ή όχι?

Ευχαριστώ

Last edited:

Υπαρχει στο saturn παλληνη, media markt μαρουσι.
Ολες ειναι κατασκευασμενες στην Τσεχια.
Οσον αφορα τα υπολοιπα δεν μπορω να φανω χρησιμος.

Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Επίσης V10 υπάρχει και στο stand της Panasonic στο SATURN Συγγρού, οι παρατηρήσεις για τις ρυθμίσεις είναι σωστές, στα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Αγγλία (κωδικός Β) δεν υπάρχουν, στην υπόλοιπη Ευρώπη (κωδικός Ε) υπάρχουν.

Υπαρχει στο saturn παλληνη, media markt μαρουσι.
Ολες ειναι κατασκευασμενες στην Τσεχια.
Οσον αφορα τα υπολοιπα δεν μπορω να φανω χρησιμος.

Οι πριζες τους ειναι Ευρωπαικες (οχι Αγγλικες).

Επίσης V10 υπάρχει και στο stand της Panasonic στο SATURN Συγγρού, οι παρατηρήσεις για τις ρυθμίσεις είναι σωστές, στα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Αγγλία (κωδικός Β) δεν υπάρχουν, στην υπόλοιπη Ευρώπη (κωδικός Ε) υπάρχουν.

Ευχαριστώ παιδιά, θα περάσω από το Saturn στην Συγγρού να την δω κι αυτή και την Samsung 850 που επίσης με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ και για την πληροφορία για τις πρίζες. Πάρα πολύ χρήσιμο και το tip για τους κωδικούς (B & E), είναι κρίμα ενώ υπάρχει το "κανονικό" μοντέλο με full ρυθμίσεις να καταλήξεις με το "περιορισμένο"...

Ευχαριστώ παιδιά, θα περάσω από το Saturn στην Συγγρού να την δω κι αυτή και την Samsung 850 που επίσης με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ και για την πληροφορία για τις πρίζες. Πάρα πολύ χρήσιμο και το tip για τους κωδικούς (B & E), είναι κρίμα ενώ υπάρχει το "κανονικό" μοντέλο με full ρυθμίσεις να καταλήξεις με το "περιορισμένο"...

Μην ξεχάσεις μετά να μας πεις τις παρατηρήσεις σου σε ότι είδες.
-bye-

Παντως οι τηλεοράσεις plasma στα καταστήματα "χάνουν", λόγω υπερβολικού φωτισμού. Το ιδεώδες θα ήταν να την δεις σε κάποιο σπίτι

Παντως οι τηλεοράσεις plasma στα καταστήματα "χάνουν", λόγω υπερβολικού φωτισμού. Το ιδεώδες θα ήταν να την δεις σε κάποιο σπίτι

Πράγματι, το καλύτερο θα ήταν να την δω σε σπίτι, όχι μόνο για τους λόγους του φωτισμού αλλά και πηγής, συνδέσεων κτλ αλλά είναι αδύνατον οπότε αναγκαστικά σε μαγαζιά θα την δώ...

Πάντως είδα χτες την G10 σε ένα ElectroWorld και μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Την είχαν μόνη της στημένη με ένα BR που έπαιζε HD υλικό, χωρίς να μοιράζεται την σύνδεση με τίποτα άλλο. Ο χώρος ήταν σχετικά φωτεινός αλλά παρόλα αυτά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος με την εικόνα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Και αφού είδα την G10 και έμεινα τόσο ικανοποιημένος θέλω τώρα να δω και την V10 μιας και το budget με παίρνει και για αυτή...

Να ρωτήσω και κάτι σχετικά με το θέμα φωτισμού... Το υλικό που έπαιζε στην G10 από το BR ήταν με φωτεινές εικόνες. Δεν είχε πολλά μαύρα κτλ. Η εικόνα ήταν καταπληκτική. Τόσο τέλεια που δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει καλύτερη (για τα άπειρα μάτια μου τουλάχιστον)... Όπως ανέφερα πριν ο φωτισμός στον χώρο ήταν έντονος. Οπότε να υποθέσω ότι όταν όλοι λένε ότι οι plasma αδικούνται σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό, εννοούν ότι αδικούνται όσον αφορά τα μαύρα και την κινηματογραφική εικόνα?

Το ρωτάω αυτό γιατί το δωμάτιο που θα μπει η tv είναι πολύ φωτεινό και δεν θέλω να έχω πρόβλημα με τα απλά κανάλια της τηλεόρασης. Δλδ μην φτάσουμε σε σημείο να δώσουμε 2 χιλιάρικα και να μην φαίνεται η εικόνα μέχρι το απόγευμα... Εντάξει, προφανώς σε εικόνα από σήμα RF έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν απαιτήσεις για ποιότητα, αλλά μην είναι η εικόνα λες και είναι από προβολέα (από πλευράς φωτεινότητας).

Μην ξεχάσεις μετά να μας πεις τις παρατηρήσεις σου σε ότι είδες.
-bye-

Σαφώς θα μεταφέρω εδώ τις εντυπώσεις! :)