Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρέλειψα... Με τα παράθυρα ανοιχτά...:D

Εντάξει ας μη ξεφεύγω από το θέμα του νήματος, απλά ας ακουστεί και μια άλλη γνώμη!

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

E όχι και η "εντύπωση" βρε φιλαράκια... Kαι μείς πλάσμα έχουμε...:BDGBGDB55:

Για πείτε εσείς τη γνώμη σας. Την ημέρα πόσο μαύρο πιάνουν οι δικές σας? Καλύτερο από μία μέτρια LCD?

:grinning-smiley-043-bye-

Ναι Νίκο, εντύπωση και λανθασμένη μάλιστα. Γιατί όταν ο άλλος βλέπει άνετα με CRT στο σαλόνι του και φοβάται ότι θα θέλει συσκότιση με την Plasma, πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω;

Το ότι μία Plasma αναδεικνύει τις αρετές της καλύτερα στο σκοτάδι, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπεται στο φως...

Η U10, που δεν έχει αντι-ανακλαστική επίστρωση, την ημέρα δείχνει μαύρο οριακά κάλύτερο από μιας CRT, ενώ έχει και μεγαλύτερη μέγιστη ικανότητα φωτεινότητας.

Σε σύγκριση με μία LCD, τα TN και PVA-τύπου, δείχνουν πιο μαύρα σε οικιακό περιβάλλον με φως ημέρας, τα IPS τύπου, όχι...

ΟΚ Γιάννη μη γίνει θέμα.
Απλώς η δική μου V10 δείχνει χειρότερο μαύρο - άντε για να μη τα χαλάσουμε το ίδιο - με την σαφώς υποδιέστερη και δυό γενιές πίσω Α656. Σας έχω ανεβάσει και φωτογραφίες με λίγο φως δωματίου και οι διαφορά είναι τεράστια... Κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στα καταστήματα...
Τι να κάνω να πω ψέματα?:nounder:

Την "αγαπάω" την V10... Oύτε μου περνάει από το μυαλό να δώ ΗD κάπου αλλού, αλλά την ημέρα από μακριά και αγαπημένοι. Μετριότατη...

Για CRT δεν είχα πάνω από 24 ίντσες και δεν έκανα συγκρίσεις τότε, οπότε ότι και να πω ψέμα θα είναι...

:grinning-smiley-043-bye-

Last edited:
Η Α656 φοράει PVA-τύπου πάνελ, βλ. ανωτέρω post...

Για τιμωρία, που έχεις ξεχάσει πως ήταν οι CRT, αύριο βόλτα σε ένα Media Markt με τον κηδεμόνα σου και πες μου μετά πως σου φαίνονται σε εκείνον τον φωτισμό... :D

'Ασε ρε, δε θέλω ούτε να τα θυμάμαι τα μπαούλα...:flipout:

Η πιο πρόσφατη (ρόζισε η οθόνη της...:award:) παραλίγο να φύγει από τον 5ο!
Τόσο άχτι της είχα... Δεν χάλαγε με τίποτα η άτιμη... Μέχρι και κάτω μου είχε πέσει... :worshippy: χωρίς να πάθει τίποτα!
Sony trinitron 21" αγορασμένη το 1989 παρακαλώ...

:ernaehrung004:

καπου αναφερθηκε,δεν θυμαμαι σε καποιο αλλο φορουμ,οτι υπαρχει μετρητης του χρονου λειτουργιας της τηλεορασης μεσα απο το menu.Γνωριζει κανενας την διαδικασια πως γινεται, γιατι θελω να ξερω τις ωρες λειτουργιας της τηλεορασης. Επισης σχετικα με το μαυρο που αναφερθηκε προηγουμενως θελω να πω οτι ειναι σε απιστευτα επιπεδα,τουλαχιστον σε συγκριση με την sony που εχω απλα δεν παιζεται. Μολις συμπληρωσω τις ωρες στρωσιματος που θελει θα την καλιμπραρω και θα σας πω εντυπωσεις

Μια ερώτηση σε κατόχους V20:

Έχει παρατηρήσει κανείς μια ανομοιομορφία στην πάνω πάνω γραμμή της τηλεόρασης (σαν διακεκομμένη γραμμή) στο κανάλι ΣΚΑΙ στο format ευρεία και 16:9?
Η ασυνέχεια της γραμμής εμφανίζεται μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι και μόνο στο format αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ορέστης

Διάβασε στo 1o post τα links που αφορούν το ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΡΩΣΗΣ-OVERSCAN, είναι λεπτομερέστατα..... ;)

Ναι,ενταξει ολα τα review μιλανε για το καλυτερο μαυρο απο τις plasma και lcd που κυκλοφορουν φετος. Aλλωστε δεν ειναι και δυσκολο να το αντιληφθει αυτο κανεις, εχω διαπιστωσει σε σκηνες με μαυρο να μην ξεχωριζει καθολου με το μαυρο του panel και αναρωτιεμαι ποσο περισσοτερο μαυρο θα μπορουσε να ζητησει κανεις απο μια τηλεοραση. Oμως αυτο το μαυρο,¨καπου διαβασα στο φορουμ, επιτυγχανεται με τη χρηση φιλτρων του panel.Αν ειναι ετσι ειναι εδεδειγμενος ο τροπος αυτος για την αυξηση του μαυρου δεδομενου οτι η εικονα εχει ναι μεν μια κιηματογραφικη αισθηση κατα τη θεαση σε ταινιες, πλην ομως αποκτα και μια´θαμπαδα περισσοτερο απο αλλες πλασμα ακομη και της panasonic.

πρώτα απ´όλα ζητώ συγνώμη αν είμαι σε λάθος νήμα.
σε λευκό φόντο βλέπω να υπάρχουν αμυδρές ροζ και πράσινες σκιές.
υπάρχει κάποιο πρόβλημα? πρέπει να ανυσηχώ?
είναι από την άθλια εικόνα που έχουν τα κανάλια μας?
ρυθμίσεις στρωσίματος: αντίθεση: 18, φωτεινότητα-οξύτητα:0 χρώμα: 18

Ιδιοκτήτης απο χθες βραδυ της 50V20, πρωτες εντυπωσεις εχουν να κανουν με το μεγεθος (αναβαθμηση απο 29' CRT!), ευτυχως η μεγαλη αποσταση θεασης κανει την μεταβαση ευκολη. Πολυ ωραιο το ασημι μεταλλικο πλαισιο, λιγες και λογικες οι αντανακλασεις απο το φως, το οποιο μπαινει απο 3 παραθυρα στο σαλονι μου.

Προς το παρων τρεχω το break-in dvd (http://www.eaprogramming.com/) με THX και χαμηλα φωτεινοτητα και αντιθεση και εντυπωσεις απο την χρηση της θα αναφερονται εδω σιγα σιγα! Καλημερα σε ολους!

Last edited:
Καλημέρα,

Έκανα αναζήτηση στο DVB-T και βρήκα τα ψηφιακά της Digea και προς μεγάλη μου έκπληξη έχει μόνο ήχο!
Δηλαδή η κορυφαία 2D τηλεόραση του 2010 δεν έχει αποκωδικοποιητή mpeg 4??

Πείτε μου πως κάτι κάνω λάθος, μου φαίνεται γελοίο!

'Οπως θυμόμουν στα specs αναφέρει ότι υποστηρίζει και mpeg4
'Aρα κάτι κάνω λάθος...

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πριν ρωτήσετε για DIGEA διαβάστε τα links της αντίστοιχης ενότητας στην 1η σελίδα του νήματος, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο λήψης.