kover
AVClub Enthusiast
Ούτε καν. Εγώ τη τηλεόραση μου τη θέλω να αποδίδει τα μέγιστα σε αυτό που μου πουλάει. Δηλαδή καλή εικόνα. Τα έξτρα καλούδια ούτε με ενδιαφέρουν, ούτε αποτελούν κριτήριο για να την αγοράσω ή οχι.για να καταλαβετε ποσο βασικο ειναι το ενσωματωμενο media player
σε μια 3D τηλεοραση σας λεω οτι ταινιες 3D side by side/ over under με υποτιλους ΔΕΝ μπορειτε να δειτε με κανενα εξωτερικο media player
γιατι διαλυονται οι υποτιλοι σε κομματια.
Και επειδη οι 3D bluray ταινιες ΔΕΝ κυκλοφορουνε σχεδον ολες με ελληνικους
υποτιλους σας περιοριζει να μπορειτε να δειτε μονο το 5% των ταινιων 3D
με ελληνικους υποτιλους.
Γι αυτο το λογο το ενσωματωμένο media player ειναι ΠΑΡΑ πολυ βασικο χαρακτηριστικο στις 3D τηλεορασεις.
Μεγαλη γυφτια της panasonic/sony/philips που δεν εχουνε
Το βασικό κριτήριο για αγορά τηλεόρασης είναι η εικόνα και μόνο η εικόνά. Οι τηλεοράσεις που δε φτάνουν άριστα επίπεδα εικόνας μπορούν να "γλυκάνουν" τους υποψήφιους αγοραστές τους με καλούδια τέτοιου τύπου.
Παραβολή mode on:
Αγόρασα πρόσφατα ένα peugeut και έχει αυτόματα ηλεκτρικά, θερμενόμενα καθίσματα, αυτόματα φώτα, υαλοκαθαριστήρες, gps, hxos;ysthma και τα πάντα όλα. Στην αρχή με ψήσανε άσχημα όλα αυτά τα καλούδια. Νόμιζα πως είχα το απόλυτο value for money. 2 μήνες μετά συνειδητοποιώ πως όσα αυτόματα και να έχει, τη μηχανή των γερμανικών δε την έχει. Και δυστηχώς το Α-Ω σε ένα αμάξι είναι η μηχανή. Ομοίως με τις τηλεοράσεις.
Παραβολή mode off.
ps. Πιο media player θα ήταν ικανό να σταθεί μέσα στη vt20 χωρίς να είναι σα χαμόσπιτο στη μέση της Νέας Υόρκης?