Δε σε καταλαβαίνω, από που προκύπτει η θολούρα, από την αύξηση της αντίθεσης ή απ' την λεπτομέρεια;
Όταν έχουμε απώλεια λεπτομέρειας, δεν έχουμε θολούρα;
Δεν αποκλείω και το panel....
Να το αποκλείσεις...
Δε σε καταλαβαίνω, από που προκύπτει η θολούρα, από την αύξηση της αντίθεσης ή απ' την λεπτομέρεια;
Δεν αποκλείω και το panel....
Εγω θα περιμενα μεχρι Μαρτιο-Απριλιο που λογικα,θα βγει η νεα σειρα.Αξιζει να παρω την 50αρα ή την 65αρα VT20 ή να περιμενω για την νεα ZT30 σειρα; Θα αργησει πολυ η νεα σειρα;
Εγω θα περιμενα μεχρι Μαρτιο-Απριλιο που λογικα,θα βγει η νεα σειρα.
είμαι και εγώ σε ένα τέτοιο δίλλημα. σκοπεύω το γενάρη να πάρω την 50αρα vt20 και λέω να περιμένω τη νέα σειρά.
το θέμα είναι ότι τα 2000 είναι ταβάνι για μένα και φοβάμαι μήπως η νέα σειρά ξεφύγει προς τα πάνω αρκετά.
μετά είναι και το άλλο. αν δεν γίνει απρίλη μάη η αγορά μετά πάμε καλοκαίρι και επόμενα χριστούγεννα και μπαίνουμε στο λουκι αναβάθμιση τώρα / ασε να περιμένω το επόμενο και περνούν τα χρόνια.
Όπως έγραψε και ο Τάκης παίζει μια χαρά η κάρτα της Νόβα.
Αυτό βέβαια ισχύει μόνο για τις ανύπαντρες κάρτες και όχι για αυτές που πουλήθηκαν μετά τον Οκτώβρη του 2009 και είναι παντρεμένες με τον panasat ή τους καινούργιους 831 και 865
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.