Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δε σε καταλαβαίνω, από που προκύπτει η θολούρα, από την αύξηση της αντίθεσης ή απ' την λεπτομέρεια;

Όταν έχουμε απώλεια λεπτομέρειας, δεν έχουμε θολούρα;

Δεν αποκλείω και το panel....

Να το αποκλείσεις... -bye-
 
Με την isf ρύθμιση έρχονται πάρα πολλά. Τώρα στην συγκεκριμένη δεν ξέρω πως κάνει το calibration ο Μανώλης, αν δηλαδή το F.I. είναι on ή off.
Ο Μανωλης καλιμπραρει στο ΟΝ...:D
 
Τελικά με την Ε και την ΕΑ μάθαμε τίποτα; Ρώτησα και την Panasonic Ελλάδος και απάντηση ουκ έλαβα ακόμα!
 
Firmware Update for Avatar 3D for models TC-PxxVT20 TC-PxxVT25

Purpose

1. This update helps set the TV to James Cameron's preferred settings for viewing Avatar in 3D.

Rewriting the program with the downloaded firmware will cause the following changes in the 3D image quality.
Please consider these changes carefully before rewriting the program.

* The quality of all image modes except the VIVID mode will change to theater-like images.

* Custom mode images set by a custom installer or with the ISF function will change in the same manner.

Also, please be aware that you cannot restore the previous image quality after rewriting the program.

http://www2.panasonic.com/consumer-...HDTVs/Drivers-Downloads/model.TC-P50VT20.D#ts

Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτο.Θα πρέπει να το κάνουμε?
 
Παίδες σάς καλησπερίζω.Σήμερα έγινα καί εγώ κάτοχος τής PANY P-50VT20. Αγορά από τό media markt θεσ/νικης. Πρώτες εντυπώσεις ΑΡΙΣΤΕΣ. Η TV είναι όλα τά λεφτά.περισώτερες εντυπώσεις σέ λίγες ημέρες.

Οδηγείες στά ελληνικά δέν βρήκα μέσα στό κουτί. Μπορεί κάπιος νά βοηθήση γιά τις ρυθμίσεις:108:
 
Αξιζει να παρω την 50αρα ή την 65αρα VT20 ή να περιμενω για την νεα ZT30 σειρα; Θα αργησει πολυ η νεα σειρα;
 
H zt30 τιμολογιακα θα ειναι αλλου απο τη vt20. Βλεπε z1, z11 του 2009. Hi end Τηλεορασεις με εμφαση στο design. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι δε θα βγει καινουργια αντιστοιχη της vt20.
 
Εγω θα περιμενα μεχρι Μαρτιο-Απριλιο που λογικα,θα βγει η νεα σειρα.

είμαι και εγώ σε ένα τέτοιο δίλλημα. σκοπεύω το γενάρη να πάρω την 50αρα vt20 και λέω να περιμένω τη νέα σειρά.

το θέμα είναι ότι τα 2000 είναι ταβάνι για μένα και φοβάμαι μήπως η νέα σειρά ξεφύγει προς τα πάνω αρκετά.
μετά είναι και το άλλο. αν δεν γίνει απρίλη μάη η αγορά μετά πάμε καλοκαίρι και επόμενα χριστούγεννα και μπαίνουμε στο λουκι αναβάθμιση τώρα / ασε να περιμένω το επόμενο και περνούν τα χρόνια.
 
Ετσι ειναι, γνωστο το ''λουκι''.

Το θεμα ειναι απλως να αγοράζεις το μοντελο που έχει ουσιαστικές αλλαγές (πχ η VT του 2010 - ουσιαστική βελτίωση μαύρου + 3D) και όχι το κάθε ''απλώς νέο''.

Οι τιμές πάντως στα νέα μοντέλα δεν ''ξεφεύγουν'' (μιλάμε πάντα για συγκρίσεις μεταξύ ίδιων σειρών). Το αντίθετο συμβαίνει. Πέφτουν και λίγο λίγο κάθε χρόνο.
 
είμαι και εγώ σε ένα τέτοιο δίλλημα. σκοπεύω το γενάρη να πάρω την 50αρα vt20 και λέω να περιμένω τη νέα σειρά.

το θέμα είναι ότι τα 2000 είναι ταβάνι για μένα και φοβάμαι μήπως η νέα σειρά ξεφύγει προς τα πάνω αρκετά.
μετά είναι και το άλλο. αν δεν γίνει απρίλη μάη η αγορά μετά πάμε καλοκαίρι και επόμενα χριστούγεννα και μπαίνουμε στο λουκι αναβάθμιση τώρα / ασε να περιμένω το επόμενο και περνούν τα χρόνια.

Μια από τα ίδια, κυρίως όσον αφορά στο θέμα display (TV, projector). Είναι και η τεχνολογία 3D, που ακόμα κάνει τα πρώτα της βήματα (σε επίπεδο home, τουλάχιστον) και περιμένουμε να καταλάβουμε πού θα κατασταλάξει κι αν αξίζει τελικά κάποιος να την υιοθετήσει (αγοράσει) στον παρόντα χρόνο, ή να περιμένει λίγο (ή πόσο?) ακόμα... :bebored:
 
αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη σειρά έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και μια θύρα ci. μπορεί να δεχτεί κάρτα νόβα ή λόγω της ασχετοσύνης μου λέω κοτσάνα?????? είναι η παλιά κάρτα και παίζει τόσο στον panasat όσο και σε έναν yumatu που έχω στο εξοχικό.
 
δέχεται και παίζει κανονικά την Νόβα και μάλιστα επειδή δεν έχει και περίεργο λογισμικό όπως κάποιοι δέκτες (Οι περισσότεροι) της αγοράς , δεν κλειδώνει εύκολα
 
Όπως έγραψε και ο Τάκης παίζει μια χαρά η κάρτα της Νόβα.

Αυτό βέβαια ισχύει μόνο για τις ανύπαντρες κάρτες και όχι για αυτές που πουλήθηκαν μετά τον Οκτώβρη του 2009 και είναι παντρεμένες με τον panasat ή τους καινούργιους 831 και 865
 
Όπως έγραψε και ο Τάκης παίζει μια χαρά η κάρτα της Νόβα.

Αυτό βέβαια ισχύει μόνο για τις ανύπαντρες κάρτες και όχι για αυτές που πουλήθηκαν μετά τον Οκτώβρη του 2009 και είναι παντρεμένες με τον panasat ή τους καινούργιους 831 και 865

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. μου έστειλαν καινουργια κάρτα και έκανα νεα ενεργοποίηση αν δεν κάνω λάθος στις αρχές του χρόνου η ιστορία ξεκίνησε από το τέλος του 2009 και έκανα τον κινέζο γιατί ήξερα για το πάντρεμα και δεν ήθελα να χάσω το 2ο δέκτη. μέχρι που κάποια στιγμή μου είπαν αν δεν πάτε για ανανέωση - νοβα γιοκ. πιστευα ότι η κάρτα είναι παντρεμένη με τον panasat αλλά όταν πήγα στο εξοχικό την έβαλα σε ένα yumatu mx sapphire (μαμα firmware) και έπαιξε κανονικά. από το καλοκαίρι και μετά έφερα το yumatu στην αθήνα και βλέπω κανονικά με μια μικρή υστέρηση στο συντονισμό- μπορεί να κάνει και 3 λεπτά. ο panasat μόλις τον ανοίξεις έχεις εικόνα.

αυτή τι είναι ?? παντρεμένη ή ανύπαντη ????
 
Last edited: