more peers
AVClub Fanatic
Όχι μόνο σωστό αλλά αν το καλοσκεφτείς είμαστε αμερικανάκια... απο τι στιγμή που τους τα ακουμπάμε... και πιο πολύ εμείς που γνωρίζουμε....
Ας όψεται το χόμπι που μπλέξαμε!
Ας όψεται το χόμπι που μπλέξαμε!

Όχι μόνο σωστό αλλά αν το καλοσκεφτείς είμαστε αμερικανάκια... απο τι στιγμή που τους τα ακουμπάμε... και πιο πολύ εμείς που γνωρίζουμε....
Ας όψεται το χόμπι που μπλέξαμε!![]()
δεν αναφερομαι σε 3d. υπαρχουν με το ζορι 100 ταινιες σε bluray 3d και απο αυτες αντε να βλεπονται οι 10..και ετσι θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα απο οτι φαινεται.
Πόσο ζει ο άνθρωπος κύττα παρατήρησε μέχρι τα σαράντα του κι ύστερα μπατήρησε
νομίζω έχεις κάνει την αρχή σε προηγούμενο ποστ.
ξερει κανεις αν ισχυει το παραπανω ερωτημα μου..?ειναι σημαντικο αν μπορω να δω τα al jazeera sports χωρις να χρειαστω νεο αποδικωποιητη..
Πώς το μάθαμε? Δεν είδα να είναι και τοσο εντυπωσιασμένος ο reviewer! Αλλά και γενικά βλέπω ότι στις μετρήσεις μετα το calibration όλες οι "καλές" τηλεοράσεις (πχ και η 55d8000 που είδα μετρησεις στο fullhd.gr) έχουν ιδανικά τρίγωνα ιδανικά de greyscale κτλ, δηλαδή όλες μετά δείχνουν τα ίδια, η διαφορα τους είναι μόνα στα nits του μαύρου τους? Που υστερεί σε μετρήσεις η d8000 από την VT30? Αν χρησιμοποιούν άλλα μετρητικά δεν το ξέρω αλλα έτσιόπως τα βλέπω τουλάχιστον στις μετρήσεις δεν έχουν ουσιαστικές διαφορες!:ernaehrung004:
50αρα παρε για να ειναι και ανεκτη η ποιοτητα στο τηλεοπτικοΣε καμια περιπτωση δεν θα αγοραζα Lcd-Led ανω των 46..Και επειδη τωρα θελω να αγορασω μια πολυ καλη τηλεοραση και πανω απο 46 ιντσες,δεν υπαρχει αλλη επιλογη περα απο την Panasonic..Το θεμα μου ομως ειναι οι ιντσες...50αρα η 55αρα VT30;;;(65αρα δεν παιζει λογω χρηματων)...Ξανατονιζω πως η πιο κοντινη αποσταση που μπορω να εχω απο την τηλεοραση ειναι 2,50 μετρα και η πιο μακρινη 3 μετρα ακριβως....
Y.Γ. Κανένα πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα....
Λογω πλασμα...:2thumb22sup:
Ενώ οι μη πλάσμα έχουν πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα, ε;
Στα 3 μέτρα είναι μικρή η 50άρα. Συνεπώς καλύτερη επιλογή θα ήταν η 55άρα. Μην ανησυχείτε, για τηλεοράσεις μιλάμε όχι για γυναίκες.....
Y.Γ. Κανένα πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα....
Καλημερα...Τα 3 μετρα αποσταση ειναι η μεγαλυτερη αποςταση που μπορω να κατσω απο την TV,αλλασε αυτη την θεση βεβαια καθομαι σπανια..σηνηθως καθομαι στα 2,50-2,70 μετρα...Βεβαια με την περσινη 50VT20 σε 3D,στα 2 μετρα ηταν καλα...Γιαυτο πιστευω οτι επειδδη εγω θα καθομαι απο 2,50 και πανω μετρα,καλυτερη επιλογη η 55αρα...Δεν σκοπευω εξαλου να την αλλαξω μετα απο 1-2 χρονια..Αυτη θα ειναι και μονο αυτη,τουλαχιστο για 5 χρονια αν δεν κλαταρει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.