Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι μόνο σωστό αλλά αν το καλοσκεφτείς είμαστε αμερικανάκια... απο τι στιγμή που τους τα ακουμπάμε... και πιο πολύ εμείς που γνωρίζουμε....

Ας όψεται το χόμπι που μπλέξαμε! :D

διαβαζω οτι Μπορεις μεσω δορυφορου να δεις καναλια..αν παρω μια συνδρομιτικη καρτα εχει υποδοχη η τηλεοραση να πιασω πχ τα al jazeera sports?

παντως 2800 για 55'' ειναι πολλα. καλυτερα 50" και με λιγα ακομα απο αυτα που σου μενουν περνεις ενα προβολι των 1500 και εισαι κομπλε. για ταινιες πανω απο 100" οι οποιες ειναι 4x50" panasonic και οχι 2.

Χμ... δε νομίζω...

Μάλλον ανάποδα το είπες... δεν θα έχεις αξιοπρεπές 3d έτσι...

Θες μια 42-46 φθηνή 2d για τηλεοπτικό και ένα προβολέα 3d!

Όλα μαζί θα κοστίσουν κανα τάλαρο...:p

δεν αναφερομαι σε 3d. υπαρχουν με το ζορι 100 ταινιες σε bluray 3d και απο αυτες αντε να βλεπονται οι 10..και ετσι θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα απο οτι φαινεται.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι μόνο σωστό αλλά αν το καλοσκεφτείς είμαστε αμερικανάκια... απο τι στιγμή που τους τα ακουμπάμε... και πιο πολύ εμείς που γνωρίζουμε....

Ας όψεται το χόμπι που μπλέξαμε! :D

Πόσο ζει ο άνθρωπος κύττα παρατήρησε μέχρι τα σαράντα του κι ύστερα μπατήρησε

νομίζω έχεις κάνει την αρχή σε προηγούμενο ποστ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν αναφερομαι σε 3d. υπαρχουν με το ζορι 100 ταινιες σε bluray 3d και απο αυτες αντε να βλεπονται οι 10..και ετσι θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα απο οτι φαινεται.

Έχεις δίκιο για το 3d και εγώ προβληματίζομαι...

Υπάρχει όμως μια διαφορά. Η VT30 είναι 3d και πολλοί (ίσως οι περισσότεροι) θα την επιλέξουν και για αυτό. Οπότε κάθε εναλλακτική νομίζω πως σωστό θα ήταν να συγκριθεί συνυπολογίζοντας και αυτή τη παράμετρο!

Αν όχι, η εναλλακτική που δίνεις σαφώς έχει νόημα.

:ernaehrung004:

Πόσο ζει ο άνθρωπος κύττα παρατήρησε μέχρι τα σαράντα του κι ύστερα μπατήρησε

νομίζω έχεις κάνει την αρχή σε προηγούμενο ποστ.

Ξέρεις τι λένε για το χούι... Άμα σου μπει...
Πάντως ήδη είμαι στα 42... το παλεύω? :p

:ernaehrung004:

ξερει κανεις αν ισχυει το παραπανω ερωτημα μου..?ειναι σημαντικο αν μπορω να δω τα al jazeera sports χωρις να χρειαστω νεο αποδικωποιητη..

ξερει κανεις αν ισχυει το παραπανω ερωτημα μου..?ειναι σημαντικο αν μπορω να δω τα al jazeera sports χωρις να χρειαστω νεο αποδικωποιητη..

χωρίς να είμαι ειδικός στα δορυφορικά και παρακαλώ αν λέω κοτσάνες να με διορθώσει κάποιος.

τα js+ νομίζω ότι είναι με κρυπτογραφηση irdeto2 συνεπώς λογικά αν πάρεις τη μωβ μοντούλα για irdeto και την κάρτα θα κάνεις δουλειά. χρήστες έχουν δοκιμάσει την ξεκλείδωτη κάρτα της νόβα με την συγκεκριμένη μοντούλα και έχει παίξει σε vt20.

αυτά που σου λέω ήταν απαντήσεις χρηστών σε ερώτηση που είχα κάνει αρχή του χρόνου για vt20 και νόβα (ξεκλείδωτη).

Last edited:
δηλαδη παρνω την μοντουλοα,την βαζω στην υποδοχη της πανασονικ βαζω την καρτα της πανασονικ κ βλεπω κανονικα?οποιος ξερει σιγουρα(αν εχει δοκιμασει κιολας ακομα καλυτερα)ας μας πει..μην αγορασω χωρις λογο αποδικωποιητη των 300 ευρω..

Πώς το μάθαμε? Δεν είδα να είναι και τοσο εντυπωσιασμένος ο reviewer! Αλλά και γενικά βλέπω ότι στις μετρήσεις μετα το calibration όλες οι "καλές" τηλεοράσεις (πχ και η 55d8000 που είδα μετρησεις στο fullhd.gr) έχουν ιδανικά τρίγωνα ιδανικά de greyscale κτλ, δηλαδή όλες μετά δείχνουν τα ίδια, η διαφορα τους είναι μόνα στα nits του μαύρου τους? Που υστερεί σε μετρήσεις η d8000 από την VT30? Αν χρησιμοποιούν άλλα μετρητικά δεν το ξέρω αλλα έτσιόπως τα βλέπω τουλάχιστον στις μετρήσεις δεν έχουν ουσιαστικές διαφορες!:ernaehrung004:

Οι μετρήσεις αυτές λένε τα απολύτως βασικά... Υπάρχουν εκατοντάδες μετρήσεις που μπορούν να γίνουν, αλλά κανείς δεν έχει τόσο χρόνο να τις κάνει. Το fullhd.gr συνοψίζει μερικά θέματα με τις επιπλέον φωτογραφίες που δίνει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε καμια περιπτωση δεν θα αγοραζα Lcd-Led ανω των 46..Και επειδη τωρα θελω να αγορασω μια πολυ καλη τηλεοραση και πανω απο 46 ιντσες,δεν υπαρχει αλλη επιλογη περα απο την Panasonic..Το θεμα μου ομως ειναι οι ιντσες...50αρα η 55αρα VT30;;;(65αρα δεν παιζει λογω χρηματων)...Ξανατονιζω πως η πιο κοντινη αποσταση που μπορω να εχω απο την τηλεοραση ειναι 2,50 μετρα και η πιο μακρινη 3 μετρα ακριβως....
50αρα παρε για να ειναι και ανεκτη η ποιοτητα στο τηλεοπτικο

Στα 3 μέτρα είναι μικρή η 50άρα. Συνεπώς καλύτερη επιλογή θα ήταν η 55άρα. Μην ανησυχείτε, για τηλεοράσεις μιλάμε όχι για γυναίκες..... :D

Y.Γ. Κανένα πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα....

Στο πατρικό μου έχουν 46αρα στα 3 μέτρα και βλέπουν μια χαρά. Νομίζω ότι θα σε καλύψει 50αρα σε τέτοια απόσταση και θα σου μείνουν και κάποια χρήματα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στα 3 μέτρα είναι μικρή η 50άρα. Συνεπώς καλύτερη επιλογή θα ήταν η 55άρα. Μην ανησυχείτε, για τηλεοράσεις μιλάμε όχι για γυναίκες..... :D

Y.Γ. Κανένα πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα....

Καλημερα...Τα 3 μετρα αποσταση ειναι η μεγαλυτερη αποςταση που μπορω να κατσω απο την TV,αλλασε αυτη την θεση βεβαια καθομαι σπανια..σηνηθως καθομαι στα 2,50-2,70 μετρα...Βεβαια με την περσινη 50VT20 σε 3D,στα 2 μετρα ηταν καλα...Γιαυτο πιστευω οτι επειδδη εγω θα καθομαι απο 2,50 και πανω μετρα,καλυτερη επιλογη η 55αρα...Δεν σκοπευω εξαλου να την αλλαξω μετα απο 1-2 χρονια..Αυτη θα ειναι και μονο αυτη,τουλαχιστο για 5 χρονια αν δεν κλαταρει

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα...Τα 3 μετρα αποσταση ειναι η μεγαλυτερη αποςταση που μπορω να κατσω απο την TV,αλλασε αυτη την θεση βεβαια καθομαι σπανια..σηνηθως καθομαι στα 2,50-2,70 μετρα...Βεβαια με την περσινη 50VT20 σε 3D,στα 2 μετρα ηταν καλα...Γιαυτο πιστευω οτι επειδδη εγω θα καθομαι απο 2,50 και πανω μετρα,καλυτερη επιλογη η 55αρα...Δεν σκοπευω εξαλου να την αλλαξω μετα απο 1-2 χρονια..Αυτη θα ειναι και μονο αυτη,τουλαχιστο για 5 χρονια αν δεν κλαταρει

έχω διαβάσει αρκετά σχόλια χρηστών με 50αρες στα 2.80-3 μέτρα να λένε για ικανοποιητική απόδοση σε τηλεοπτικό όμως σε hd θα ήθελαν μεγαλύτερη. πόσο μάλλον σε 3d που θέλει ακόμα μικρότερη απόσταση (1.5 φορά το πλάτος). εγώ στα 2.20-2.40 μέτρα σκεφτόμουν αρχικά για 46 για να γλυτώσω κάποια χρήματα όμως με το φόβο να το μετανιώσω μετά δεν σκέφτομαι τίποτα λιγότερο από 50. η μόνη μου αν θέλεις "ένσταση" είναι η σχετικά υψηλή τιμή της σε σχέση με την 50άρα αλλά όταν μιλάμε για μοντέλο ναυαρχίδα της πανασονικ σε τέτοιες ίντσες πάνε περίπατο τα value for money και τα συναφή. επίσης η αγορά μιας 50vt30 ή πόσο μάλλον της 55vt30 ή 65vt30 έχει κάπου και το χαρακτήρα της "επένδυσης" με την έννοια δίνεις μεν ένα σοβαρό ποσό αλλά η αγορά γίνεται για να μείνει και όχι να αλλαχτεί με την πρώτη τυχόν λοξοδρόμηση της τεχνολογίας.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιας και στη συζήτηση έχει αναφερθεί και το θέμα της απόδοσης της plasma τεχνολογίας σε SD τηλεοπτικό σήμα, έβλεπα χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 τον ημιτελικό του Europa League (Braga - Benfica), στην Panasonic G20 (42''), με ρυθμίσεις σχεδόν out-of-the-box και intelligent frame creation ενεργοποιημένο (στο lower level).

Η εικόνα της λεπτής δομής στο γρασίδι αποδίδονταν με λεπτομέρεια μόνο στα ακίνητα πλάνα. Σε πλάνα με κίνηση της κάμερας (αριστερά - δεξιά), ένα απίστευτα "ξεπλυμένο" πράσσινο, χωρίς καμία λεπτομέρεια και με υποψία dithering (pixelization, αν το εννοώ σωστά). Απαράδεκτη εικόνα, που με έκανε μέχρι και να αναπολήσω τις CRT. :vollkommenauf:

Ερώτημα: τις πταίει? Το σήμα του καναλιού? Η τεχνολογία του panel της G20? Έτυχε να δει κανείς τον ίδιο αγώνα στην VT30? Παρατήρησε κάτι αντίστοιχο?