Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσωπικά αν ήταν να μου χαρίσουν μια από τις 2 θα προτιμούσα την vt30. Τώρα για μετρήσεις μπορείς να βρεις αρκετά διαφορετικά πράγματα στα διάφορα site. Σε αρκετά από αυτά δεν έχουν ούτε καν όργανα που να μπορούν να μετρήσουν αρκετά χαμηλά για να έχεις αξιόπιστη μέτρηση. Προσωπικά θεωρώ αξιόπιστες μετρήσεις του Μανώλη και από εδώ.

HDTV TEST...Δυατηχως εχουν δοκιμασει μονο την 42VT30 και οχι τα μεγαλυτερα μοντελα σε ιντσες και οπω λενε και οι ιδιοι,τα μικροτερα μεγεθη σε ιντσες της Panasonic,δεν εχουν το ιδθο ΒΑΘΥ μαυρο με τα αντιστοιχα μεγαλυτερα μοντελα...Το μαυρο της παρεπιπτοντων μετρηθηκε στο 0.012 σε Full Black Window και 0,013 σε Ansi Window...Αρκετα χαμηλο μαυρο θα ελεγα...

Kάποιο link;

Ειναι απο το Review στο AvForums της 50VT30

Last edited by a moderator:
imjp1982, έχεις κάνει πολλές αναρτήσεις , και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες.

Το αν το μαύρο ξεχωρίζει από το πλαίσιο, ναι ξεχωρίζει σε όλες τις τηλεοράσεις. Υπό προϋποθέσεις, μπορεί το μάτι να ξεγελαστεί και να νομίζεις ότι είναι το ίδιο, αλλά είναι περισσότερο ψευδαίσθηση παρά πραγματικότητα.

Όμως, το αν το μαύρο είναι το ίδιο με το πλαίσιο, δεν αποτελεί κριτήριο ποιότητας της τηλεόρασης. Δεν είναι κάτι σημαντικό.

Φετινή πανασόνικ (σειρά 30) δεν έχω δει, αλλά η πλειοψηφία των ρεβιουζ συμφωνεί ότι η στάθμη του μαύρου είναι καλή, και τα floating blacks είναι περιορισμένα.

Το μεγάλο ερωτηματικό για μένα, είναι τι θα συμβεί μετά τις 1600 ώρες. Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει αυτό τώρα, παρά μόνο οι κάτοχοι στο κοντινό μέλλον.

Σε σχέση με την κούρο, λίγη σημασία έχει από την στιγμή που η κούρο μας τέλειωσε εδώ και τόσο καιρό. Είμαι λίγο δύσπιστος με τα γραφόμενα των σαιτς που παραθέτεις, σχετικά με την άνοδο του μαύρου στην κούρο με το πέρασμα του χρόνου (τύπου πανασόνικ), γιατί θα το είχαμε δει σε 2 συγκριτικά που έχουν γίνει. Σχετικά με την αντίθεση, αν και δεν έχω μετρήσει κούρο, από την θέαση της και μόνο δύσκολα θα δεχόμουν κάτω από 6000:1. Το 3500:1 που αναφέρεις για την κούρο, μάλλον θα έλεγα είναι "πλασάρισμα" της πανασόνικ από το σαιτ που το βρήκες παρά πραγματικότητα.

Από την άλλη, τα 3000:1 της πανασόνικ, δεν την κάνει κακή τηλεόραση. Είναι μια ικανοποιητική τιμή αντίθεσης, ενώ ταυτόχρονα είναι μια σύγχρονη τηλεόραση με αρκετές ευκολίες (IFC, cinema smooth, 3Δ, κλπ).

Αν την αγοράσεις, θα πρέπει να αποδεχθείς ότι ίσως χρειαστεί στο τηλεοπτικό να βλέπεις με το IFC ενεργό, και ότι στον χρόνο (1500-1600 ώρες) ίσως συμβεί μια μικρή υποχώρηση στην ποιότητα απεικόνισης. Αλλά αν ψάχνεις μια τηλεόραση για θέαση ταινίας σε σκοτεινό δωμάτιο, είναι μάλλον μονόδρομος.

Πάντως επειδή τήν είχα βάλει και έγω στο μάτι την vt30 και πήγα και την είδα απο κοντά σε blu-ray που την είδα(ακαλιμπράριστη βέβαια) δέν είναι σαν την kuro.Όχι ότι διαφέρει τραγικά σε απόδοση αλλά ή εικόνα της στα δικά μου μάτια δέν φτάνει την pioneer μου.Bέβαια απο την άλλη εντυπωσιάστηκα απο τήν Sony kdl hx920(την καινούργια) σε σημείο που η ζυγαριά για μένα γέρνει για εκεί πλέον πολύ άσχημα..

imjp1982, έχεις κάνει πολλές αναρτήσεις , και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες.

Το αν το μαύρο ξεχωρίζει από το πλαίσιο, ναι ξεχωρίζει σε όλες τις τηλεοράσεις. Υπό προϋποθέσεις, μπορεί το μάτι να ξεγελαστεί και να νομίζεις ότι είναι το ίδιο, αλλά είναι περισσότερο ψευδαίσθηση παρά πραγματικότητα.

Όμως, το αν το μαύρο είναι το ίδιο με το πλαίσιο, δεν αποτελεί κριτήριο ποιότητας της τηλεόρασης. Δεν είναι κάτι σημαντικό.

Φετινή πανασόνικ (σειρά 30) δεν έχω δει, αλλά η πλειοψηφία των ρεβιουζ συμφωνεί ότι η στάθμη του μαύρου είναι καλή, και τα floating blacks είναι περιορισμένα.

Το μεγάλο ερωτηματικό για μένα, είναι τι θα συμβεί μετά τις 1600 ώρες. Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει αυτό τώρα, παρά μόνο οι κάτοχοι στο κοντινό μέλλον.

Σε σχέση με την κούρο, λίγη σημασία έχει από την στιγμή που η κούρο μας τέλειωσε εδώ και τόσο καιρό. Είμαι λίγο δύσπιστος με τα γραφόμενα των σαιτς που παραθέτεις, σχετικά με την άνοδο του μαύρου στην κούρο με το πέρασμα του χρόνου (τύπου πανασόνικ), γιατί θα το είχαμε δει σε 2 συγκριτικά που έχουν γίνει. Σχετικά με την αντίθεση, αν και δεν έχω μετρήσει κούρο, από την θέαση της και μόνο δύσκολα θα δεχόμουν κάτω από 6000:1. Το 3500:1 που αναφέρεις για την κούρο, μάλλον θα έλεγα είναι "πλασάρισμα" της πανασόνικ από το σαιτ που το βρήκες παρά πραγματικότητα.

Από την άλλη, τα 3000:1 της πανασόνικ, δεν την κάνει κακή τηλεόραση. Είναι μια ικανοποιητική τιμή αντίθεσης, ενώ ταυτόχρονα είναι μια σύγχρονη τηλεόραση με αρκετές ευκολίες (IFC, cinema smooth, 3Δ, κλπ).

Αν την αγοράσεις, θα πρέπει να αποδεχθείς ότι ίσως χρειαστεί στο τηλεοπτικό να βλέπεις με το IFC ενεργό, και ότι στον χρόνο (1500-1600 ώρες) ίσως συμβεί μια μικρή υποχώρηση στην ποιότητα απεικόνισης. Αλλά αν ψάχνεις μια τηλεόραση για θέαση ταινίας σε σκοτεινό δωμάτιο, είναι μάλλον μονόδρομος.

Θα πρεπει να αποδεχτω το οτι στο τηλεοπτικο ισως να πρεπει να βλεπω με το IFC ανοιχτο;;;Ο λογος;;;Για ναμην υπαρχει το 50Hz Bug;;;

Πάντως επειδή τήν είχα βάλει και έγω στο μάτι την vt30 και πήγα και την είδα απο κοντά σε blu-ray που την είδα(ακαλιμπράριστη βέβαια) δέν είναι σαν την kuro.Όχι ότι διαφέρει τραγικά σε απόδοση αλλά ή εικόνα της στα δικά μου μάτια δέν φτάνει την pioneer μου.Bέβαια απο την άλλη εντυπωσιάστηκα απο τήν Sony kdl hx920(την καινούργια) σε σημείο που η ζυγαριά για μένα γέρνει για εκεί πλέον πολύ άσχημα..

Καλησπερα φιλε..Ποια Pioneer εχεις;Αν δεν τις δεις να παιζουν διπλα διπλα με το ιδιο υλικο,δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το ποια δνει καλυτερη εικονα...Και γω εχω δει παρα πολλες ταινιες τοσο στην 5090H οσο και στην KPR500A και εχω να σου πω πως και οι δυο ηταν ΚΟΝΤΑ με την περσυνη VT20..Για να ειμαι αντικειμενικος....ΛΙΓΟ καλυτερες και οι δυο με μικρη διαφορα

Έχω την Krp.Αυτό που λέω σίγουρα δέν είναι κριτήριο αλλά απλά η αποψή μου.Όσο για το δίπλα-δίπλα πίστεψε με τα χρώματα,το μάυρο αλλά και σαν σύνολο την Pioneer την έχω μάθει πολύ καλά και ξέρω που κυμαίνεται ή εικόνα της.Σίγουρα αν παίξει καλιμπράρισμα θα δώ τα δόντια της vt30 άλλα σαν πρώτη εικόνα δέν με κέρδισε ώς αλλαγή σε σχέση με την kuro.Απο την άλλη η sony(ίσως λόγο ότι είναι άλλη τέχνολογία) με εντυπωσίασε με την ζωντάνια και την κίνηση της κάτι που εγώ με την δικιά μου tv δέν έχω.(Κατα την γνώμη μου)

παιδια οπως προειπα παρηγγειλα την τηλεοραση μαζι με το Samsung ht 6750w..Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εκτος απο side by side movies μπορω να δω και stereoscopic movieς?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα πρεπει να αποδεχτω το οτι στο τηλεοπτικο ισως να πρεπει να βλεπω με το IFC ανοιχτο;;;Ο λογος;;;Για ναμην υπαρχει το 50Hz Bug;;;

Ναι, αυτό ακριβώς. Γενικά, βρες κάπου να την δεις να παίζει τηλεοπτικό πριν αγοράσεις (αν είναι σημαντικό για σένα το τηλεοπτικό).

Έχω την Krp.Αυτό που λέω σίγουρα δέν είναι κριτήριο αλλά απλά η αποψή μου.Όσο για το δίπλα-δίπλα πίστεψε με τα χρώματα,το μάυρο αλλά και σαν σύνολο την Pioneer την έχω μάθει πολύ καλά και ξέρω που κυμαίνεται ή εικόνα της.Σίγουρα αν παίξει καλιμπράρισμα θα δώ τα δόντια της vt30 άλλα σαν πρώτη εικόνα δέν με κέρδισε ώς αλλαγή σε σχέση με την kuro.Απο την άλλη η sony(ίσως λόγο ότι είναι άλλη τέχνολογία) με εντυπωσίασε με την ζωντάνια και την κίνηση της κάτι που εγώ με την δικιά μου tv δέν έχω.(Κατα την γνώμη μου)

Οκ φιλε μου..Για να μου λες οτι δεν σε κερδισε η VT30 και σε κερδισε μια Sony ok..Δεν εχω να πω πολλα γιατι απλα καταλαβα πολλα...

Ναι, αυτό ακριβώς. Γενικά, βρες κάπου να την δεις να παίζει τηλεοπτικό πριν αγοράσεις (αν είναι σημαντικό για σένα το τηλεοπτικό).

Γιατι ειναι σιγουρο πως με το IFC ενεργο στο τηλεοπτικο,το 50HZ εξαφανιζεται τελειως;ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι απο το Review στο AvForums της 50VT30

Mην το λαμβάνεις υπόψη... Κuro 5090 και 0,03 cd/m2 μαύρο, είναι απλά λάθος...

Mην το λαμβάνεις υπόψη... Κuro 5090 και 0,03 cd/m2 μαύρο, είναι απλά λάθος...

Καλησπερα..Τι καλησπερα τωρα...Καλημερα...Δεν ξερω μου φενεται παραξενο και μενα να εχει 0,03 αλλα οι μετρησεις ειναι μετρησεις...Αυτο που μου εκανε περισσοτερο ομως εντυπωση,ηταν η αντιθεση της 5090...3670:1

Αυτο που ελπιζω για την VT30 να μην ειναι εντονο ειναι το Fluctness Brightness..Δεν ξερω και πως ακριβως γραφεται..Απλα εχω δει τα σχετικα βιντεο και δεν ξερω κατα ποσο διαφερει απο τα Floating Blacks αυτο το φαινομενο...

Και ας αφησουμε τις Kuro με το μαυρο τους επιτελους να τις χαρουν αυτοι που τις εχουν και εμεις οι υπολοιποι να χαρουμε πιο ολοκρληρωμενες τηλεορασεις οπως την VT30

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Καλησπερα..Τι καλησπερα τωρα...Καλημερα...Δεν ξερω μου φενεται παραξενο και μενα να εχει 0,03 αλλα οι μετρησεις ειναι μετρησεις...Αυτο που μου εκανε περισσοτερο ομως εντυπωση,ηταν η αντιθεση της 5090...3670:1

Καλημέρα... :D

Γιατί σου προξενεί εντύπωση η αντίθεση; Από τις μετρήσεις βγαίνει, αν αυτές είναι λάθος, λάθος θα είναι και η αντίθεση...

Όσον αφορά το brightness fluctuation, μπορείς να το παρατηρήσεις και στην GT30, δεν πρόκειται να έχει χειρότερο η VT... ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews -

Καλημέρα... :D

Γιατί σου προξενεί εντύπωση η αντίθεση; Από τις μετρήσεις βγαίνει, αν αυτές είναι λάθος, λάθος θα είναι και η αντίθεση...

Όσον αφορά το brightness fluctuation, μπορείς να το παρατηρήσεις και στην GT30, δεν πρόκειται να έχει χειρότερο η VT... ;)

Δεν εχω δει καθολου το φαινομενο αυτο στην GT30 εως τωρα...Οταν την ξαναδω την τηλεοραση απο κοντα,θα παρατηρησω καλυτερα...Παντως στο συγκεκριμενο βιντεακι στο youtube ειναι εντονοτατο για την VT30 αλλα το εχω ξαναπει..Δεν πιστευω να ειναι τοσο εντονο...

Τα βασικοτερα θετικα και αρνητικα της VT30 εως τωρα,τα οποια εθναι αναφετομενα απο τους ιδιους τους κατοχους αλλα και δοκιμες που εχουν γινει...ΘΕΤΙΚΑ:ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ANSI ΑΝΤΙΘΕΣΗ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΡΙΝΙΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΕΞΑΙΡΕΥΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 3D ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ CROSSTALK,ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ IR,2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ ΔΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΗ-ΑΡΝΗΤΙΚΑ:ΜΕΤΡΙΟΣ MEDIA PLAYER,ΕΛΕΙΠΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ MODE ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΧΩΡΟ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DYNAMIC)50Hz BUG,BRIGHTNESS FLUCTUATION,ΙΣΩΣ RISING BLACKS(ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1500-1600 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ)ΤΙΜΗ ΤΗΣ 55VT30(2,799 ΕΥΡΩ)

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ SITE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ...

Imjp1982 την sony hx920 55 την έχεις δεί?Αν όχι μην καταλαβαίνεις και τόσα πολλά διότι δέν μπορείς να έχεις άποψη.Αυτό που σου είπα έχει ώς έξης.Η kuro έχει απλά καλύτερη εικόνα απο την vt30(όπως το βλέπω εγώ) και επειδή είναι και οι 2 plasma απλά δεν με ενθουσίασε τόσο.Η διαφορά τους για μένα είναι του στυλ vt 9,7 kuro 9.9, δηλαδή τίποτα.Αντίθετα η sony σαν led μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακή(οχι καλύτερη) και απλά στο ανέφερα ώστε αν θές να την τσεκάρεις.Βέβαια η sony παίζει στα 3000+ οπότε ανεβαίνει αρκετά.

Imjp1982 την sony hx920 55 την έχεις δεί?Αν όχι μην καταλαβαίνεις και τόσα πολλά διότι δέν μπορείς να έχεις άποψη.Αυτό που σου είπα έχει ώς έξης.Η kuro έχει απλά καλύτερη εικόνα απο την vt30(όπως το βλέπω εγώ) και επειδή είναι και οι 2 plasma απλά δεν με ενθουσίασε τόσο.Η διαφορά τους για μένα είναι του στυλ vt 9,7 kuro 9.9, δηλαδή τίποτα.Αντίθετα η sony σαν led μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακή(οχι καλύτερη) και απλά στο ανέφερα ώστε αν θές να την τσεκάρεις.Βέβαια η sony παίζει στα 3000+ οπότε ανεβαίνει αρκετά.

Απο τι στιγμη που κρινεις μια TV και μαλιστα Led που ειδες σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και εντυπωσιαζεσαι, τοτε ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ..Και δεν χρειαζεται καν να την δω την Sony...Μην συγκρινουμε ασυγκριτα πραγματα...Απλα μην εντυπωσιαζεσαι με καμια μα καμια Led βλεποταντας την να παιζει σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ..Παντα εντυπωσιαζουν στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ οι Led,αλλα οταν μπουν στο σπιτι...Τεσπα αστο γιατι μονο που το σκεφτομαι...Απλα ακου την συμβουλη μου και σταματα να εντυπωσιαζεσαι απο τις Led ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ γιατι θα προχωρησεις σε καμια αγορα και ο μονος που θα βγει χαμενος θα εισαι ΕΣΥ...ΚΡΙΝΕ ΤΙΣ Led μονο σε χωρο με χαμηλο η αν ειναι δυνατον,με καθολου φωτισμο και αν τοτε εντυπωσιαστεις,εχει καλως....

Παρεπιπτοντως με το καταλαβαινω πολλα που ειπα,μην το παιρνεις σαν ειρωνικο η δεν ξερω και γω τι αλλο..Πολλοι κανουν το λαθος να ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ απο τις Led ΜΕΣΑ στο καταστημα,προχωρανε στην αγορα της τηλεορασης που εντυπωσιαστηκαν και οταν βλεπουν ταινες μετα σε συνθηκες φωυεισμο δωματιου και βραδι κυριως,τοτε αρχιζουν τα παραπονα...Οτι λεω στο λεω γιατι εχω προσωπικη εμπειρια χρονια απο αυτη την ηλιθιοτεχνπλογια που λεγεται Lcd-Led..

το εσωσες :) .

Σκοπευω και εγω να την αγορασω. Αλλα μην ειμαστε απολυτοι ...ειναι γουστο του καθενος. Μπορει να αρεσει πιο πολυ σε καποιον η εικονα μιας led. ε...και δεν ειναι οτι δεν εχει ελαττωματα η vt30. Απλα θα κανουμε και τα στραβα ματια.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

το εσωσες :) .

Σκοπευω και εγω να την αγορασω. Αλλα μην ειμαστε απολυτοι ...ειναι γουστο του καθενος. Μπορει να αρεσει πιο πολυ σε καποιον η εικονα μιας led. ε...και δεν ειναι οτι δεν εχει ελαττωματα η vt30. Απλα θα κανουμε και τα στραβα ματια.

Τι εννοεις με το οτι ΤΟ ΕΣΩΣΑ;Και δρν αντιλεγω οτι πολλοι ειναι πιυ θεωρουν τις Led καλυτερες...Και ειναι οντως σε καποιους τομεις..Αλλα οτν κρινεις μια Led μεσα στο καταστημα,θεωρω οτι αποψη μποτεις να εχει μομο για το desing της και σιγουρα οχι για την εικονα της...Αυτα.....

Κ μενα μου αρεσει η vt30. Απλα εισαι οπαδος θα ελεγα του συγκεκριμενου μοντελου :) και ισως εκνευριστει καποιος λεντακιας ετσι οπως τα γραφεις.

Φίλοι μου είμαι κάτοχος της 50vt30 , καποια Posts πιο πισω ειχα γραψει και τις εντυπωσεις μου . Ειχα αναφερει οτι οντως παρατηρησα το φαινομενο brightness flunctuations . Αν και στην αρχη κυριως λογω της γενικα καλης εντυπωσης που μου αφησε η τηλεοραση δεν το εδωσα ιδιαιτερη σημασια , παρολα αυτα , τωρα ενα μηνα μετα , παρατηρω το προβλημα ολο και περισσοτερες φορες . Ισως γιατι γνωριζω οτι υπαρχει και ο αρχικος ενθουσιασμος δεν υφισταται πια . Βλεπω οτι σε αλλα forums του εξωτερικου επικρατει ενας χαμος , οπως στο highdefjunkies που υπαρχει μαλιστα και αποκλειστικο master thread . Σημερα ενημερωσα την Intertech (panasonic ελλαδος) για το προβλημα και μου ειπαν οτι ειμαι ο πρωτος στην Ελλαδα που αναφερει το προβλημα και δεν το εχουν ξανακουσει . Θα το ψαξουν ειπαν με το εργοστασιο και θα με ενημερωσουν. Ομως ο ανθρωπος στην αντιπροσωπεια συνεχως μου ελεγε οτι ειμαι ο πρωτος και του φαινοταν περιεργο . Θα ηθελα να ξερω και απο αλλους κατοχους στο forum , δεν εχει παρατηρησει κανεις το φαινομενο ? Και αν ναι καλο ειναι να ενημερωσετε ο καθενας προσωπικα την αντιπροσωπεια για να υπαρξει πιεση , ετσι ωστε εαν ειναι θεμα firmware να διορθωθει .. . . .. . Σε καποιες ταινιες ειναι πιο εμφανες , τοσο σε bluray οσο και σε mkv αρχεια , τοσο και σε απλα ψηφιακα καναλια ! Δεν ειναι τοσο ενοχλητικο , οσο το οτι απλα υπαρχει σε μια τηλεοραση 2000 - 3000 και 4000 χιλιαδων , ενω δεν θα επρεπε .

Φίλοι μου είμαι κάτοχος της 50vt30 , καποια Posts πιο πισω ειχα γραψει και τις εντυπωσεις μου . Ειχα αναφερει οτι οντως παρατηρησα το φαινομενο brightness flunctuations . Αν και στην αρχη κυριως λογω της γενικα καλης εντυπωσης που μου αφησε η τηλεοραση δεν το εδωσα ιδιαιτερη σημασια , παρολα αυτα , τωρα ενα μηνα μετα , παρατηρω το προβλημα ολο και περισσοτερες φορες . Ισως γιατι γνωριζω οτι υπαρχει και ο αρχικος ενθουσιασμος δεν υφισταται πια . Βλεπω οτι σε αλλα forums του εξωτερικου επικρατει ενας χαμος , οπως στο highdefjunkies που υπαρχει μαλιστα και αποκλειστικο master thread . Σημερα ενημερωσα την Intertech (panasonic ελλαδος) για το προβλημα και μου ειπαν οτι ειμαι ο πρωτος στην Ελλαδα που αναφερει το προβλημα και δεν το εχουν ξανακουσει . Θα το ψαξουν ειπαν με το εργοστασιο και θα με ενημερωσουν. Ομως ο ανθρωπος στην αντιπροσωπεια συνεχως μου ελεγε οτι ειμαι ο πρωτος και του φαινοταν περιεργο . Θα ηθελα να ξερω και απο αλλους κατοχους στο forum , δεν εχει παρατηρησει κανεις το φαινομενο ? Και αν ναι καλο ειναι να ενημερωσετε ο καθενας προσωπικα την αντιπροσωπεια για να υπαρξει πιεση , ετσι ωστε εαν ειναι θεμα firmware να διορθωθει .. . . .. . Σε καποιες ταινιες ειναι πιο εμφανες , τοσο σε bluray οσο και σε mkv αρχεια , τοσο και σε απλα ψηφιακα καναλια ! Δεν ειναι τοσο ενοχλητικο , οσο το οτι απλα υπαρχει σε μια τηλεοραση 2000 - 3000 και 4000 χιλιαδων , ενω δεν θα επρεπε .

Μην σου κάνει εντύπωση. Τα ίδια άκουγα και εγώ όταν επικοινώνησα για το IFC της U20. Είναι τυποποιημένες οι απαντήσεις τους. Αν το κάνεις εγγράφως το αίτημα, θα σου απαντήσουν σε κανένα 6μηνο, με την προβλεπόμενη απάντηση. Μην ελπίζεις σε λύση και πολύ...

Μην σου κάνει εντύπωση. Τα ίδια άκουγα και εγώ όταν επικοινώνησα για το IFC της U20. Είναι τυποποιημένες οι απαντήσεις τους. Αν το κάνεις εγγράφως το αίτημα, θα σου απαντήσουν σε κανένα 6μηνο, με την προβλεπόμενη απάντηση. Μην ελπίζεις σε λύση και πολύ...

Γιατι οπου και να κοιταξω αραγε σε forums ειναι τοσο απελπισμενοι οσο και συ με την εξυπηρετηση της panasonic παγκοσμίως . Περυσι ειδικα με τα floating blacks . . ... . Tελος παντων , οπως και να χει η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια !

Καλησπερα φιλε..Με μπερδεψες λιγο..Τελικα το προβλημα που αναφερεις ειναι πολυ ενυονο η οχι;Απο την μια λες οτι ξενθουσιαστηκες λογω του προβληματος αυτου και απο την αλλη οτι δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο..Τι ισχυει τελικα;Στο παρουσιαζει σε οτι ταινια και αν βαλεις;;;Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι mode χρησημοποιεις και ποιες ειναι οι ρυιμισεις σου τοσο στο mode αυτο,οσο και στο μενου ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ;;;

Κ μενα μου αρεσει η vt30. Απλα εισαι οπαδος θα ελεγα του συγκεκριμενου μοντελου :) και ισως εκνευριστει καποιος λεντακιας ετσι οπως τα γραφεις.

Ε τοτε βα ελπιζω να μην μπει συο νημα της VT30 καποις ΛΕΝΤΑΚΙΑΣ..Χαχαχαχαχα..Οχι δεν ειμαι κολλημενος με την συγκεκριμενη TV...Ειμαι ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ για απλους αλλα ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..Εν ετη 2011 αν τις βαλεις κατω τις τηλεορασεις που κυκλιφορουν στην αγορα και ανεξαρτητου τεχνολογιας,θα δεις οτι απλα ειναι οτι πιο λοντα στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ...Τοσο απλα...