Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πιστεύω θα φύγει με τον καιρό. Φαίνεται πολύ;
Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε;
Είναι το λογότυπο άσπρα, σαν του μέγκα;

Φαίνεται πολύ λίγο.
Το παρατήρησα όταν έβαλα το viera cast να δώ κανένα trailer ταινειας.
Δεν ξέρω πόση ώρα έβλεπε συνεχόμενα το video με το συγκεκριμένο logo . υποθέτω 4-5 ώρες.
Το logo ειναι αυτό που επισυνάπτω

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    39.5 KB · Views: 112
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φαίνεται πολύ λίγο.
Το παρατήρησα όταν έβαλα το viera cast να δώ κανένα trailer ταινειας.
Δεν ξέρω πόση ώρα έβλεπε συνεχόμενα το video με το συγκεκριμένο logo . υποθέτω 4-5 ώρες.
Το logo ειναι αυτό που επισυνάπτω

Καλησπερα φιλε Koliniol..Στην φωτο παντως ειναι σχετικα εντονο...Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μην ξαναβαλεις το συγκεκριμενο λογοτυπο να παιξει πανω απο το ηδη υπαρχον(Την σταμπα δηλ)και καθε φορα που δεν βλεπεις τηλεοραση,ασε την ανοιχτη να διχνει χιονια και βαζε και scrolling bar...Αν δεν ειναι Burn In,αργα η γρηγορα θα φυγει σιγουρα...Ενας τροπος για να δεις αν ειναι IR η Burn In,ειναι να προβαλεις τελειως μαυρη εικονα στην οθονη...Πες μου μετα αν η σταμπα ειναι πιο μαυρη απο το υπολοιπο μαυρο της οθονης η πιο λευκη

Δεν νομιζω να ειναι burn in. To ιδιο ειχε παθει μελος κατοχος G20 με το MEGA αλλα τελικα εφυγε το αποτυπωμα.

Μην ξαναβαλεις το συγκεκριμενο λογοτυπο και λογικα μετα απο 100-200 ωρες θα εξαφανιστει το IR.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα φιλε Koliniol..Στην φωτο παντως ειναι σχετικα εντονο...Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μην ξαναβαλεις το συγκεκριμενο λογοτυπο να παιξει πανω απο το ηδη υπαρχον(Την σταμπα δηλ)και καθε φορα που δεν βλεπεις τηλεοραση,ασε την ανοιχτη να διχνει χιονια και βαζε και scrolling bar...Αν δεν ειναι Burn In,αργα η γρηγορα θα φυγει σιγουρα...Ενας τροπος για να δεις αν ειναι IR η Burn In,ειναι να προβαλεις τελειως μαυρη εικονα στην οθονη...Πες μου μετα αν η σταμπα ειναι πιο μαυρη απο το υπολοιπο μαυρο της οθονης η πιο λευκη

Σ'ευχαριστώ πολύ . Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου.
Απλά να σου πώ ότι η εικόνα που έστειλα είναι print screen απο το original video στο pc μου για δείτε το λογότυπο του καναλιού και όχι φωτό απο τν τηλεόραση (ευτυχώς).
Μολις τράβηξα κοντινή φωτό της πάνω αριστερά γωνίας και την επεξεργάστηκα για να φαίνεται η στάμπα.
Να διευκρινήσω ότι στη φωτό δεν είναι ολόκληρη η τηλεόραση αλλά η πάνω αριστερά γωνία τραβηγμένη απο πολύ κοντά.
Πως μπορώ να βάλω να παίξει μαύρη εικόνα ;

Attachments

• DSCN1128.jpg
    DSCN1128.jpg
    23.2 KB · Views: 98
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σ'ευχαριστώ πολύ . Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου.
Απλά να σου πώ ότι η εικόνα που έστειλα είναι print screen απο το original video στο pc μου για δείτε το λογότυπο του καναλιού και όχι φωτό απο τν τηλεόραση (ευτυχώς).
Μολις τράβηξα κοντινή φωτό της πάνω αριστερά γωνίας και την επεξεργάστηκα για να φαίνεται η στάμπα.
Να διευκρινήσω ότι στη φωτό δεν είναι ολόκληρη η τηλεόραση αλλά η πάνω αριστερά γωνία τραβηγμένη απο πολύ κοντά.
Πως μπορώ να βάλω να παίξει μαύρη εικόνα ;

Κανε pause σε μια ταινια την στιγμη που θα σου δειξει μαυρη εικονα...Παντως βλεποντας και την δευτερη φωτο που ανεβασες,βλεπω πως η σταμπα φενεται αλλειωμενη σιγκριτικα με την πρωτη φωτο οπου τα γραμματα φενονται ξεκαθαρα οποτε προκειτε για IR...Το Burn In δεν αλλειωνεται...Σου ευχομαι καλη επιτυχια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κανε pause σε μια ταινια την στιγμη που θα σου δειξει μαυρη εικονα...Παντως βλεποντας και την δευτερη φωτο που ανεβασες,βλεπω πως η σταμπα φενεται αλλειωμενη σιγκριτικα με την πρωτη φωτο οπου τα γραμματα φενονται ξεκαθαρα οποτε προκειτε για IR...Το Burn In δεν αλλειωνεται...Σου ευχομαι καλη επιτυχια

Ευχαριστώ. Διευκρινίζω για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι η πρώτη φωτό δεν έχει να κάνει σε τίποτε με την τηλεόραση είναι απλά ένα frame απο το video το οποίο το πήρα απο τον υπολογιστή μου για να δείξω σε φίλο του νηματος , που ρώτησε πως ήταν το logo του καναλίου (ίσως ήθελε νε δει τι χρώματα είχε).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η πρώτη εικόνα είναι από το logo του καναλιού. αν φαίνονταν έτσι τα ir θα περπατάγαμε και θα έβρεχε πλάσμα από τα σαλόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

η πρώτη εικόνα είναι από το logo του καναλιού. αν φαίνονταν έτσι τα ir θα περπατάγαμε και θα έβρεχε πλάσμα από τα σαλόνια.

Καλησπερα..Ναι η πρωτη εικονα ειναι απο το λογοτυπο του καναλιου..Ειπε κανεισ το αντιθετο;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπ

Καλησπερα..Ναι η πρωτη εικονα ειναι απο το λογοτυπο του καναλιου..Ειπε κανεισ το αντιθετο;

Η πρώτη εικόνα ΔΕΝ είναι από την τηλεόραση, είναι από το λάπτοπ για να δούμε πως είναι το λογότυπο, όχι για να δούμε IR.

Ρε παιδες.. το διευκρυνισε το παιδι οτι ΔΕΝ ειχε καμια σχεση η πρωτη φωτο με το IR που εχει η TV του... Θυμησαν σενάρια Φώσκολου οι διαλογοι πριν :p Στο θεμα μας.. αν μπορεις φιλε ανεβασε φωτο με μαυρη εικονα... Μας αγχωσες.. εμενα τουλαχιστον αρκετα :o

Παίδες, χαιρετώ. Δυστυχώς, δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες της συζήτησης - καμιά... 25άρα από την αρχή, και καμιά 10άρα από το τέλος. Έτσι, ζητώ συγνώμη αν είχε απαντηθεί στο ενδιάμεσο - δεν είχα χρόνο να διαβάσω τα πάντα.

Τι "παίζει" με τους υπότιτλους στην VT30;
Προσπαθώ να δω Ελληνικούς αλλά και Αγγλικούς srt σε αρχεία avi που "μοιράζομαι" από Windows 7 (folder sharing) και... "ντεν παίζει". Θέλει υποχρωτικά στήσιμο ξεχωριστού DLNA server - π.χ. του Twonky; Μου φαίνεται περίεργο να βλέπει και να παίζει τα αρχεία AVI με απλό sharing, αλλά να χρειάζονται πρόσθετες κινήσεις για την προβολή υποτίτλων. Για την ώρα, χαίρομαι ένα σκέτο "no subtitles found" (ή κάπως έτσι) όποτε χτυπάω το options καθώς παίζει ένα avi... :-(

Και μια δεύτερη ερώτηξης: "στρώσιμο" και burn in
Την έχω εδώ και ένα μήνα, αλλά αχρησιμοποίητη - απλά της έκανα ένα ψιλο-στρωσιματάκι για περίπου 40 ώρες με τις γνωστές "προτεινόμενες εικόνες από την κάρτα SD" (αυτές με τα διαφορετικής εντάσσεως RGB και grey - τις έπαιξα από SD διότι δεν ήθελα να "κουράζω" τα dvd-players στις κονσόλες μου - ναι, δεν έχω "κανονικό" dvd player). Η πραγματική χρήση ξεκίνησε σήμερα, αν και είχα δει και νωρίτερα κάποια trailers από YouTube και λίγο zapping, να βεβαιωθώ πως "δουλεύει και δεν θα ανατιναχτεί". To the point, λοιπόν...

Από τη στιγμή που οι ώρες "κανονικού στρωσίματος" ήταν μόνο 40, άντε μέχρι 50, θα πρέπει να αγχώνομαι για την πιθανότητα burn in;

Η αλήθεια είναι πως, μέσα σε αυτή την πρώτη μέρα, δεν είδα κανένα πρόβλημα - συνήθως με το έτερον ήμισυ βλέπουμε TV μέχρι να πέσουν διαφημίσεις και να αρχίσει το zapping, οπότε, κατά μέσο όρο, ανά 20-30 λεπτάκια, το κανάλι αλλάζει (και άρα, εξαφανίζεται και το "σταθερό" λογότυπο).

Έλα μου που θέλω να αρχίσω να... λυώνω στις κονσόλες μου, και φοβάμαι για τα σταθερά HUD στα παιχνίδια. Όσοι την έχετε, και ασχολείστε και με gaming, είδατε ποτέ κάποιο αισθητό πρόβλημα; Πόση ώρα παίζετε max, και τι τύπου παιχνίδια (εννοώ πως ένα FPS με cutscenes δεν είναι τόσο "static" όσο ένα... Ασιατικό RPG σε Snes emulator, οπότε μάλλον είναι και λιγότερες οι πιθανότητες burn in). Κάνετε κάτι για να προλάβετε το όποιο πρόβλημα; Zapping? Scrolling bar ανά 5 λεπτά παιχνιδιού; Ζωοθυσίες και σπονδες σε σκοτεινούς θεούς; Κάτι βρε παιδί μου;

Με έχει φάει η ανησυχία... :-D

Φιλικά
Οδυσσέας

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες, χαιρετώ. Δυστυχώς, δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες της συζήτησης - καμιά... 25άρα από την αρχή, και καμιά 10άρα από το τέλος. Έτσι, ζητώ συγνώμη αν είχε απαντηθεί στο ενδιάμεσο - δεν είχα χρόνο να διαβάσω τα πάντα.

Προσπαθώ να δω Ελληνικούς αλλά και Αγγλικούς srt σε αρχεία avi που "μοιράζομαι" από Windows 7 (folder sharing) και... "ντεν παίζει". Θέλει υποχρωτικά στήσιμο ξεχωριστού DLNA server - π.χ. του Twonky; Μου φαίνεται περίεργο να βλέπει και να παίζει τα αρχεία AVI με απλό sharing, αλλά να χρειάζονται πρόσθετες κινήσεις για την προβολή υποτίτλων. Για την ώρα, χαίρομαι ένα σκέτο "no subtitles found" (ή κάπως έτσι) όποτε χτυπάω το options καθώς παίζει ένα avi... :-(

Και μια δεύτερη ερώτηξης: "στρώσιμο" και burn in
Την έχω εδώ και ένα μήνα, αλλά αχρησιμοποίητη - απλά της έκανα ένα ψιλο-στρωσιματάκι για περίπου 40 ώρες με τις γνωστές "προτεινόμενες εικόνες από την κάρτα SD" (αυτές με τα διαφορετικής εντάσσεως RGB και grey - τις έπαιξα από SD διότι δεν ήθελα να "κουράζω" τα dvd-players στις κονσόλες μου - ναι, δεν έχω "κανονικό" dvd player). Η πραγματική χρήση ξεκίνησε σήμερα, αν και είχα δει και νωρίτερα κάποια trailers από YouTube και λίγο zapping, να βεβαιωθώ πως "δουλεύει και δεν θα ανατιναχτεί". To the point, λοιπόν...

Από τη στιγμή που οι ώρες "κανονικού στρωσίματος" ήταν μόνο 40, άντε μέχρι 50, θα πρέπει να αγχώνομαι για την πιθανότητα burn in;

Η αλήθεια είναι πως, μέσα σε αυτή την πρώτη μέρα, δεν είδα κανένα πρόβλημα - συνήθως με το έτερον ήμισυ βλέπουμε TV μέχρι να πέσουν διαφημίσεις και να αρχίσει το zapping, οπότε, κατά μέσο όρο, ανά 20-30 λεπτάκια, το κανάλι αλλάζει (και άρα, εξαφανίζεται και το "σταθερό" λογότυπο).

Έλα μου που θέλω να αρχίσω να... λυώνω στις κονσόλες μου, και φοβάμαι για τα σταθερά HUD στα παιχνίδια. Όσοι την έχετε, και ασχολείστε και με gaming, είδατε ποτέ κάποιο αισθητό πρόβλημα; Πόση ώρα παίζετε max, και τι τύπου παιχνίδια (εννοώ πως ένα FPS με cutscenes δεν είναι τόσο "static" όσο ένα... Ασιατικό RPG σε Snes emulator, οπότε μάλλον είναι και λιγότερες οι πιθανότητες burn in). Κάνετε κάτι για να προλάβετε το όποιο πρόβλημα; Zapping? Scrolling bar ανά 5 λεπτά παιχνιδιού; Ζωοθυσίες και σπονδες σε σκοτεινούς θεούς; Κάτι βρε παιδί μου;

Με έχει φάει η ανησυχία... :-D

Φιλικά
Οδυσσέας

Καλημερα φιλε ducklord και καλη εβδομαδα..Δεν μου αρεσε καθολου η λεξη ΛΙΩΝΩ που ανεφερες...ΛΙΩΣΙΜΟ με Gaming και Plasma τηλεοραση δεν πανε μαζι...Στα παιχνιδια υπαρχουν μεν τα διαφορα βιντεακια η replay που αλλαζει η εικονα και εξαφανιζονται τα οποια Huds,αλλα θελει πολυ προσοχη...Κανε παυση καθε μιση ωριτσα πανω κατω αλλαζοντας σε full sxreen χωρια λογοτυπα,ειτε καναλι με ζουμ,ειτε ταινια και μετα συνεχιζε το παιχνιδι σου...Προσωπικα για τα καναλια που αναφερθηκες,θεωρω και την μιση ωρα των λογοτυπων που βλεπεις,αρκετη ωρα...Και ναι ειναι πολυ πιθανον αν βλεπεις καθημερινα καναλια χωρις ζουμ,αργα η γρηγορα να αρχισεις να παρατηρεις και image retention στην τηλεοραση σου σου..Αν κανεις μια φυσιολογικη χρηση δηλ,gaming με μετρο οχι οκταωρα σερι και καναλια με ζουμ(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ)δεν θα εχεις προβλημα...

Ναι δυστηχως δεν παιζει και ειναι ενα απο τα πραγματα που μου την εχουν σπασει πολυ στην VΤ30.
Δηλαδη η 40" Samsung 530 των 500 να διαβαζει ntfs με ελληνικους υποτιτλους με επιλογες μεγεθους,συχρονισμου και παει λεγοντας και μια τηλεοραση των 2000 να μην διαβαζει ουτε καν ntfs το 2011, τραγικοτητα.

Κανα guide για DLNA παιζει?

Last edited:
@imjp1982: Εντάξει, αν η κατάσταση είναι ΤΟΣΟ χάλια, τότε μάλλον έκανα λάθος επιλογή και έπρεπε να πάρω μια LED/LCD... :-(

Και άρα, κατά συνέπεια, μπορεί κανείς να πει πως δεν υπάρχει HD gaming της προκοπής σε τηλεόραση (αφού οι LED έχουν συνήθως καθυστέρηση στην απόκριση και οι Plasma τόσο σημαντικό πρόβλημα σε burn-in/retention... Κλάφτα Charalambus!).

@gPaska: Ω, ΤΟΣΟ καλά... Να πάρει. Ούτως ή άλλως θα έχωνα PC ως media center κάτω από την TV, αλλά τώρα πρέπει να επισπεύσω το "χτίσιμο" του. Thanks.

Όσο για το DLNA, χωρίς να έχω ασχοληθεί, ξέρω πως είναι τραγικά απλή υπόθεση: αρκεί να δηλώσεις τους φακέλους αρχείων multimedia που θέλεις (εικόνα, video, ήχος) μέσα από έναν "συμβατό-με-DLNA-server". Με το "server" δεν μιλάμε για κάτι ογκώδες και δύσχρηστο ως πρόγραμμα, πώς λέμε "Windows Server" ή Apache κ.λπ., αλλά απλά για ένα πρόγραμμα που ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ως server αλλά περιορίζεται σε ένα σετ απλών και κατανοητών εντολών. Θεωρητικά πάντα, πρέπει να είναι σχεδόν το ίδιο απλό όσο το να επιλέγεις μια εικόνα μέσα από το προσωπικό σου blog και να κάνεις κλικ στο publish. Θεωρητικά.

Πρακτικά, μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες στην υλοποίηση του DLNA ανάμεσα σε server και συσκευές/λογισμικό "αποδέκτη", προβλήματα δικτύωσης κ.λπ. κ.λπ.

Το τονίζω: τα παραπάνω "από ό,τι γνωρίζω", χωρίς να έχω ασχοληθεί ενεργά με τη διαδικασία. Ακούω πως σχετικά εύχρηστος και απλός είναι ένας "PS3 Media Server" που αν και φτιάχτηκε "για το PS3", ως DLNA-compliant, λειτουργεί γενικά με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο.

Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι....εγω έχω απο το 2005 μια plasma Sony KE-P42M1 ,την εχω λιώσει στο gaming,βλεπω tv χωρις να αλλάζω κανάλια καθε 3 και λίγο και γενικά την χρησιμοποιώ χωρίς να σκοτίζω και πολύ το εγκέφαλο για το αν θα πάθει IR η image burn...και γενικά εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο μια τηλεόραση που ναι μεν όταν την αγόρασα έδωσα 2.500 (αλλα "ΟΚ" έχουν περάσει και 6 χρόνια) και μπορώ να πώ οτι δεν μπορεί να συγκρηθει με την καμία με την vt30.....η οποία μετά απο 6 χρόνια τεχνολογικής εξέληξεις συζητάμε ακόμα οτί έχει τέτοια προβλήματα!!??να σημειωθέι οτι ουδέποτε της έκανα στρώσιμο!!αντιθέτος μπορώ να πώ οτι έκανα στρωσιμο 3 κονσολών σε αυτη την τηλεόραση:smash:(xbox 360 ,ps3 slim,xbox360 slim)....ρε τι είνα αυτα που λέτε και θα με τρελάνετε:rifle::rifle: -bye-

Παιδια ας τελειωνουμε με το θεμα...Οι Plasma τηλορασεις αν και ειναι τα απολυτα μεσα προβολης ταινιων,θελουν μια σχετικη προσοχη με τις στατικες εικονες ειτε μιλαμε για gaming ειτε για καναλια ειτε και γω δεν ξερω για τι...Ειτε μας αρεσει ειτε οχι,ετσι εχουν τα πραγματα...Για καλυτερη ενημερωση μπειτε στο αντιστοιχο νημα για Burn In να δειτε πως εχουν τα πραγματα απο τους ιδιους και πολλους κατοχους plasma τηλεορασεων...

Παιδιά καλησπέρα! Χθές έκατσα να δώ το Avatar (το ειχα ξανα δει στο cinema) ετσι απλα για τεστ κ θεαμα στην 55άρα μου.. Δυστηχώς δεν υπαρχει διαθεσιμο 3D στα video club παρα μονο στο internet αλλα δεν ειχα τους υποτιτλους.. Κ ετσι συμβιβαστηκα με το Blue Ray.. Κ λεω δεν βαριέσαι.. 60 ώρες εχει γράψει σε cinema κ ΤΗΧ Mode.. Άς γράψει κ 2 ώρες σε DYNAMIC! Το αποτέλεσμα..; ΜΑΓΙΚΟ!!!! Δεν υπάρχουν Λόγια!!! Ότι καλυτερό κ εντυπωσιακο έχω αντικρίσει στα μάτια μου μπροστά! Με τετοια πεντακαθαρη εικόνα κ τα εντυποσιακοτατα χρωματα π παρεχει η συγκεκριμενη ταινια Δεν καθεσαι να παρατηρησεις σεναριο.. Το μυαλο σ ειναι κολλημενο στην ποιότητα της εικονας π βλεπεις εκεινη την στιγμη.. Πιστεύω θ αργήσω να ξανα δω τετοια ταινια που να με εντυπωσιασει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!! Άλλη μία φορά που η VT30 μ? άφησε με το στόμα ανοιχτό! Δέν ξέρω αν θα μπορούσα να αντικρίσω την ίδια αίσθηση κ με άλλες τβ ή ίσως κ καλύτερη εικόνα.. Αλλά πλέον ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! Κ σ? όποιον διαβάζει αυτό το thread κ κ ψάχνεται κ το σκέφτεται ακόμα.. Έχω να πώ οτι ήδη έχει αργήσει κ θα πρεπε να την έχει παραγγείλει!
Παρεπιπτόντως χθες διαβαζα ενα γκατζετοπεριοδικό.. Κ ηταν ενα παλικαρι π τους στελνει γραμμα για να παρει την γνωμη τους για το ποια πλασμα να διαλεξει απ τις δυο.. Η μία ήταν η vt30 κ η αλλη αν δεν κανω λαθος ήταν ή Sony ή Samsung αλλά απ ότι κατάλαβα πρεπει να ήταν γύρω στα 1600-1800 γιατί τον έκαναν θέμα για συγκρισης για value money κ τα ρέστα! Κ διαβαζω στο τέλος να του συμβουλεβουν οτι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ π.χ 2500 καλύτερα να επιλέξεις την Samsung D8000...
Μ επιασαν λιγουλακι τα γελια αλλα μετά σκέφτηκα το παλικάρι.. Κρίμα είναι.. Θα ψαξω να τον βρω κ να τον βαλω στο αωστο δρομο πριν κανει καμια βλακεια..

Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι....εγω έχω απο το 2005 μια plasma Sony KE-P42M1 ,την εχω λιώσει στο gaming,βλεπω tv χωρις να αλλάζω κανάλια καθε 3 και λίγο και γενικά την χρησιμοποιώ χωρίς να σκοτίζω και πολύ το εγκέφαλο για το αν θα πάθει IR η image burn...και γενικά εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο μια τηλεόραση που ναι μεν όταν την αγόρασα έδωσα 2.500 (αλλα "ΟΚ" έχουν περάσει και 6 χρόνια) και μπορώ να πώ οτι δεν μπορεί να συγκρηθει με την καμία με την vt30.....η οποία μετά απο 6 χρόνια τεχνολογικής εξέληξεις συζητάμε ακόμα οτί έχει τέτοια προβλήματα!!??να σημειωθέι οτι ουδέποτε της έκανα στρώσιμο!!αντιθέτος μπορώ να πώ οτι έκανα στρωσιμο 3 κονσολών σε αυτη την τηλεόραση:smash:(xbox 360 ,ps3 slim,xbox360 slim)....ρε τι είνα αυτα που λέτε και θα με τρελάνετε:rifle::rifle: -bye-
Πες τα πες τα! Εμενα οσοι φιλοι μου εχουν πλασμα εχουν λιωσει στα games και δεν εχουν παρουσιασει κανενα ιχνος IR η burn in σε αντιθεση με το clouding που κανουν οι LCD. Παντος εχω να πω οι κορυφαιες TV ειναι οι Rear Projection οσον αφορα τον χρονο.. αθανατες, εχω μια 50αρα SONY και μια φορα αλλαξα λαμπα και τα χρωματα ειναι καλυτερα απο τις LCD εκεινης της εποχης (προ 5ετιας)

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι το Dynamic μπορεί να δίνει εντυπωσιακή εικόνα, αλλά είναι άκρως ψεύτικη.

Σωστή εικόνα δίνουν το stock-default THX, το stock-default cinema, ή άμα έχεις καλιμπράρει την τηλεόραση.

ειδα για λιγα λεπτα το inception απο φλασακι(ματροσκα 1080)
στην ρυθμιση σινεμα , η τηλεοραση δεν εχει πανω απο 3 ωρες
λειτουργιας , το αποτελεσμα εξαιρετικο νομιζω εικονα αναφορας...
το μονο και μοναδικο μειον που εγω αντιλαμβανομαι ειναι το απαραδεκτο
για την κατηγορια τιμης της , media player , της πλακας υποθεση
ουτε τους αγγλικους ενσωματωμενους υποτιτλους δεν παιζει..
ΟΜΩΣ ... απο την αλλη χαιρομαι γιατι τα λεφτα πεσαν εκει που πρεπει , στην εικονα
και την ποιοτητα κατασκευης,:award: