Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γυρω στις 600 και τις πρώτες 240 την έστρωσα με το γνωστό DVD Break-in και που και που καμμία ταινεία με χαμηλές ρυθμίσεις αντιθεσης - φωτεινότητας πάντα.
Επίσης δεν έχει παίξει ποτέ σε Dynamic Mode.
Συνήθως παίζει σε Professional Mode (με διάφορες ρυθμίσεις που βρίσκω απο το internetκαι πειραματίζομαι) ή σε THX ή σε Normal.

Απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες περί τηλεοπτικού γιατί θεωρώ δεδομένο ότι οι σημερινές πλάσμα θα έχουν λιγότερα προβληματα image retention από την δική μου PX8 που είναι τριετίας σχεδόν.

To break-in dvd δεν το χρησιμοποιήσα πάνω από 5-6 ώρες (βαρέθηκα :P), το zoom επίσης δεν το χρησιμοποίησα καθόλου, και το μεγαλύτερο ποσοστό των 5500-6000 ωρών της το έχει γράψει σε τηλεοπτικό αφού μετά τις πρώτες 1500-2000 ώρες με δική μου μικτή χρήση την έδωσα στους γονείς μου που βλέπουν αποκλειστικά τηλεοπτικό. Ο πατέρας μου για παράδειγμα βλέπει στάνταρ ένα 3ωρο κάθε απόγευμα στο ALTER που έχει σχετικά έντονο λογότυπο. Αν στο καπάκι προβάλλεις μαύρη εικόνα βλέπεις ότι έχει παραμείνει αποτύπωμα, αλλά δεν θέλει πάνω από 1-2 λεπτά χιονιού ή κάποιας άλλης εικόνας για να φύγει εντελώς. Εννοείται φυσικά πως η τηλεόραση παίζει από την πρώτη ημέρα σε λογικές στάθμες φωτεινότητας γύρω στα 90-100 nits. Aπό ότι διαβάζω και το professional της VT30 "τερματίζει" στα 100 nits με το ρυθμιστικό της αντίθεσης στην μέγιστη τιμή του.

Πιστεύω πως όσον αφορά το ζήτημα του IR η κατάσταση θα βελτιώνεται όσο γράφει ώρες η τηλεόραση και από κάποια στιγμή και μετά θα πάψει να σε απασχολεί το θέμα :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο τηλεοπτικό, υποθέτω, ότι τα 50 καρέ ανανεώνονται στα 50 Hz, αφού λέει ο Μανώλης ότι η συχνοτική συμπεριφορά παραμένει ίδια. Στο τηλεοπτικό, δηλαδή, μόνο τα καρέ αλλάζουν και όχι τα hz της ανανέωσης, όπως συμβαίνει και με το 24άρι στο μαξ (60 καρέ, 60Hz).

Δηλαδή με το IFC στο μέγιστο παίρνεις αναπαραγωγή 50 Hz σε πλάσμα;
Μάλιστα... Μου κάνει λίγο μια δεκαετία (και βάλε πίσω), αλλά τι να πω και εγώ... :nounder:

το 32 αρι φλασακι μου ειναι διαμορφωμενο σε ntfs και παιζει κανονικοτατα
αρχεια πανω απο 8 γιγα
εχω παιξει μεχρι 14 γιγα

Ti εννοεις διαβαζει ntfs δισκους?
Εγω προχθες εκανα format στο φλασακι σε NTFS γιατι προσπαθουσα να δω το Spartacus και μολις το εβαζα στην TV ελεγε "no device detected"
Μολις το εκανα format se FAT32 το εβλεπε μια χαρα αλλα
- Δεν μπορουσα να περασω αρχειο με μεγεθος >4gb
- Δεν αναγνωριζε του ελληνικους υποτιτλους (τους εβγαζε κινεζικα) αλλα επαιζε κανονικα τα Αγγλικα

Γιαυτο ενας media player πιστευω πως χρειαζεται.εμενα μου ελυσε τα χερια

SOS!SOS!SOS!

ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΓΙΑ 3-4 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΚ Κ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ!ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ?

Παρε τηλ. το σερβις , λογικα εχει προβλημα.

Δεν ξερω ποσο καιρο την εχεις , υπαρχει περιπτωση να στην αλλαξουν και με καινουργια.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SOS!SOS!SOS!

ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΓΙΑ 3-4 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΚ Κ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ!ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ?

Τηλέφωνο το service ... το προστατευτικό κύκλωμα της τηλεόρασης αναγνωρίζει κάποια βλάβη και την κλείνει.

Πόσες φορές αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι ? (είναι ενδεικτικές για το ποιο κομμάτι πιθανόν να έχει το πρόβλημα)

για βγάλε τα hdmi και ξαναδοκίμασε.

δεν ξέρω αυτό πόσο βοηθάει

captureyb.jpg

που ακριβως να παρω τηλεφωνο?στην περιοχη μου σημερα τα μαγαζια ειναι κλειστα..

όλες οι αντιπροσωπείες 4-5 κλείνουνε. ε οκ αύριο το πρωί - δε χάλασε ο κόσμος. έτσι κιαλλιώς η τηλεόραση είναι στην εγγύηση μην ανησυχείς.

οκ..απλα μηπως εφταιγε κατι αλλο κ οχι να χαλασε..400 ωρες την δουλεψα χωρις να υπερβαλω και χωρις να μου παρουσιασει μεχρι κ σημερα το παραμικρο..απλα αν εμενε ανοιχτει καπου σε 2 ωρες εκλεινε απο μονη της λογω αναμονης..

η πλακα ειναι οτι μαζι με την τηλεοραση πηρα και ενα home theather samsung 7.1 στο οποιο ξεχασαν να βαλουν τις βιδες κ εχω 50 μερες περιμενω τις βιδες!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ!ΕΛΕΟΣ!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οκ..απλα μηπως εφταιγε κατι αλλο κ οχι να χαλασε..400 ωρες την δουλεψα χωρις να υπερβαλω και χωρις να μου παρουσιασει μεχρι κ σημερα το παραμικρο..απλα αν εμενε ανοιχτει καπου σε 2 ωρες εκλεινε απο μονη της λογω αναμονης..

Δυστυχώς με τα ηλεκτρονικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, "στραβώνουν" και μόνα τους.

7M5K.jpeg

Στην περίπτωση σου από ότι φαίνεται κάποια από τις πλακέτες υπεύθυνες για το scan του πάνελ (SC, SU, SD) κάνει τα δικά της (oι SU και SD δεν παίρνουν service και απλά αλλάζονται).

Τηλέφωνο το service αύριο και υπομονή ;)

Last edited: