Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν καταλαβαινω σε τι διαφωνουσε, στην συμφωνια που εκανε ο Κ. με την Πειραιως; Ρητα αναφερεται οτι δεν ισχυει για τις προσφορες του φυλλαδιου, οχι για τις τιμες καταστηματος. Ποτε παραλαμβανεις;

Βασικά επαναλάμβανε όλη την ώρα ότι το -5% δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προσφορά.. Ο υπάλληλος μου είπε ότι λέμε πάντα παραλαβή σε 2 βδομάδες, αλλά πάντα έρχονται πολύ νωρίτερα..

Last edited:
O Kωτσόβολος δέχεται πάνω στην αρχική έκπτωση 23% και έκπτωση με τα κουπόνια βενζίνης της shell, 8% (απαιτείτε κάρτα smart club - δεν κοστίζει και δεν έχεις υποχρεώσεις...) για όποιον ενδιαφέρεται...
50vt30=1.580E
55vt30=2.185E

Οι κάτοχοι μπορούν να πουν μια γνώμη σχετικά με το buzzing? Σε τι απόσταση περίπου ακούγεται η λειτουργία του πανελ?

Στον Κωτσοβολο ειναι για κλωτσιες οι ανθρωποι.
Βασικα εχουν την ακριβότερη τιμη στην vt30 αφου η τιμη διαδικτύου (2356.00) ειναι μονο για μετρητοίς δεν αναγνωρίζεται απο κανενα κατάστημα του κωτσοβολου και με μη δυνατοτητα ουτε τριων δόσεων.
Η κανονικη τιμη για την 55αρα που επιδεχετε δόσεις ειναι αυτη που αναγράφεται στο electroworld ,ειναι 2899 και συμφωνα με το skroutz απο τις ακριβοτερες .
H αφαίρεση του φπα ( που ως προσφορά και καλα έληξε σημερα) φέρνει την τιμη στα επιπεδα του μετρητοις αλλα εαν ζητήσεις δόσεις τον υπολογισμό πανε να στον κάνουν απο την κανονικη τιμη των 2899 και οχι των 2356.00 ( μιλάμε για show)

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βασικα εχουν την ακριβότερη τιμη στην vt30 αφου η τιμη διαδικτύου (2356.00) ειναι μονο για μετρητοίς δεν αναγνωρίζεται απο κανενα κατάστημα του κωτσοβολου και με μη δυνατοτητα ουτε τριων δόσεων.
Η κανονικη τιμη για την 55αρα που επιδεχετε δόσεις ειναι αυτη που αναγράφεται στο electroworld ,ειναι 2899 και συμφωνα με το skroutz απο τις ακριβοτερες .
H αφαίρεση του φπα ( που ως προσφορά και καλα έληξε σημερα) φέρνει την τιμη στα επιπεδα του μετρητοις αλλα εαν ζητήσεις δόσεις τον υπολογισμό πανε να στον κάνουν απο την κανονικη τιμη των 2899 και οχι των 2356.00 ( μιλάμε για show)
Βασικά με κάρτα Πειραιώς μαζί με το -5% μπορείς να έχεις και 24 άτοκες..

Aνδρέα δεν ξέρω ρε φίλε πραγματικά.

Σήμερα πήγα από εκεί και η τιμή της 55VT30 ήταν 2185Ε (με τον τρόπο που ανέφερα και για δόσεις δεν ρώτησα)

Δεν είχα μαζί μου τα κουπόνια της shell και δεν την έκλεισα, μάλλον θα το κάνω από εβδομάδα, οπότε και θα έχω περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρέλειψα να πω ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτητη. Διαθεσιμότητα μετά 2-3 εβδομάδες...
Θαρρώ πως πολύ δύσκολα θα τη βρω σε χαμηλότερη τιμή.

-bye-

Οι κάτοχοι μπορούν να πουν μια γνώμη σχετικά με το buzzing? Σε τι απόσταση περίπου ακούγεται η λειτουργία του πανελ?

Δεν είμαι σίγουρος ότι ακούγονται τα πάνελ. Τα τροφοδοτικά ακούγονται και είναι λίγο λαχείο.

Σωστός! :a0210:
Θα έπρεπε να ζω στα 30000 πόδια για να ακούσω το panel.:flipout:

Οποιαδήποτε άποψη από τους κατόχους, σχετικά με οποιοδήποτε θόρυβο (ανεμιστήρες, τροφοδοτικά) θα την εκτιμούσα.

Γεια σας παιδιά, νέος στο φόρουμ
Διαβάζω εδω και καιρό το αυτό το post και με βοηθήσατε πολύ στην επιλογή μου για την 50vt30
Την περιμένω από Κωτσο την Τρίτη με τιμή μετρητής 1600 Ευρώ
Την είχα κλείσει πριν 2 μήνες περίπου στα 1800 (καλή τιμή τότε) Αλλά οι καινούργιες παρτίδες ήρθαν με χαμηλότερη τιμή και διαπραγματεύτηκα πάλι την τιμή στα 1600

Η απορία μου είναι ότι από πέρυσι που ήθελα να αγοράσω την 50VT20 (δεν τα κατάφερα τότε) παρακολουθώντας την τιμή της συνέχεια έφτασε γύρο στα 1800 και τότε αποσύρθηκε για να έρθει η καινούργια

Φέτος οι πρώτες παρτίδες της 50VT30 (που δεν πρόλαβα να πάρω) καλή τιμή θεωρούνταν τα 1750-1800 ευρώ και αυτή η τιμή έφτασε προς το τέλος πριν τελειώσουν

Οι νέες παρτίδες ήρθαν με αρχική τιμή στα 1700 και αν το παζαρέψεις πετυχαίνεις και καλύτερη τιμή

Υπάρχει περίπτωση οι νέες παρτίδες να υπολείπονται σε κάτι από την προηγούμενη παρτίδα (πχ Γυαλιά,stick internet) η ακόμα χειρότερα κάποια αλλαγή εσωτερικά της τηλεόρασης?

Η εμπειρία μου στης τηλεοράσεις είναι παντελώς ανύπαρκτη , να φανταστείτε έχω τηλεόραση οπίσθιας προβολής 15 ετηας

Θα προσπαθήσω παρόλα αυτά να σας πω εντυπώσεις όταν την παραλάβω και αφού κάνω όλα αυτά που λέτε εδώ (αν και εμένα θα μου φαίνονται όλα τέλεια με το μέτρο σύγκλησης που έχω).

Last edited:

Σωστός! :a0210:
Θα έπρεπε να ζω στα 30000 πόδια για να ακούσω το panel.:flipout:

Οποιαδήποτε άποψη από τους κατόχους, σχετικά με οποιοδήποτε θόρυβο (ανεμιστήρες, τροφοδοτικά) θα την εκτιμούσα.

εντελως αθορυβη
πρεπει να κολλησεις το αυτι στην πλατη της και ναχεις
καλη ευαισθησια για να ακουσεις κατι
αν ανηκεις στην γενια του walkman
δεν θα ακουσεις τιποτε-bye-

εντελως αθορυβη
πρεπει να κολλησεις το αυτι στην πλατη της και ναχεις
καλη ευαισθησια για να ακουσεις κατι
αν ανηκεις στην γενια του walkman
δεν θα ακουσεις τιποτε-bye-
Το ίδιο και σε εμένα...Απολύτως τίποτα

O Kωτσόβολος δέχεται πάνω στην αρχική έκπτωση 23% και έκπτωση με τα κουπόνια βενζίνης της shell, 8% (απαιτείτε κάρτα smart club - δεν κοστίζει και δεν έχεις υποχρεώσεις...) για όποιον ενδιαφέρεται...
50vt30=1.580E
55vt30=2.185E

Τιμή για την 50αρα στα όρια των 1.500-1.600 είναι αξιοπρόσεκτη και καλή δικαιολογία για υπέρβαση σε budget. Μακάρι να ξαναγίνουν ανάλογες προσφορές αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σε διαφορα review που διαβάζω εχω παρατηρήσει πως οι περισσότερες τηλεοράσεις τεσταρονται σε μεγέθη των 42 η στη καλύτερη σε 50 ιντσες.
Υπαρχει περιπτωση να δουμε κατώτερη εικονα στις μεγαλες ίντσες ( πχ των 55 η ακομα και 65) σε σύγκριση με αυτές που συνήθως γίνονται τα review.
Δεν την κάνω τυχαια την ερώτηση .
Πριν από λιγο επεσα σε ένα περσινό review της 42PVT20E οπου στα μάτια του reviewer η 42 του αφηνε θετικότερες εντυπώσεις από την 50αρα.
Τι να κανω να πηδήξω από το μπαλκόνι η να παψω να διαβάζω;

Μου θύμισε προβολικές καταστάσεις το παραπάνω

Όχι,απλώς τα μικρότερα panel (και ακόμη περισσότερο αυτό των 46'') αποδίδουν μεγαλύτερο λόγο αντίθεσης (η στάθμη του μαύρου παραμένει η ίδια αλλά αυξάνεται η στάθμη του ''λευκού'').Επίσης υπάρχει μια αίσθηση αυξημένης ανάλυσης λόγω μικρότερου μεγέθους..οπότε όλα μαζί δημιουργούν καλύτερες εντυπώσεις.Εσωτερικά από όσο είχαμε δει στα teardowns είναι ίδιες.

Θεωρητικά ναι. Στην πράξη δεν ξέρω όμως.Φαντάζομαι όσο μεγαλώνει το κελί, τόσο πιο πολύ ενέργεια απαιτείται για να το οδηγήσεις.

Αν είναι μονο αυτή η διαφορα ( δηλαδή η αδυναμία της εξίσου οδήγησης του λευκού και σε μεγαλύτερα πάνελ) δεν θα επρεπε να ειχε προβλεφθεί για τα μεγαλύτερα πανελ μια πιο ενεργοβορα οδήγηση τους ώστε να παραμένουν οι αντιθέσεις ιδιες και στα μεγαλύτερα μοντελα;
Η vt30 από οσο ξερω βγαίνει μεχρι και τις 85 ιντσες…
Από αυτό μου γεννιέται η απορία για τις διαφορές που θα βλέπαμε στην αντίθεση μεταξύ της μικρότερης 42αρας η ακομα και τις 65αρας που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της.

Μου φαίνεται παραξενο να χρησιμοποιείται ο ιδιος τροπος οδήγησης σε μια 42αρα και σε μια 55 η 65αρα.

Last edited:
Οποιος αγοραζει τηλεοραση σαν την VT30 την αγοραζει τουλαχιστον σε 50" , τα μικροτερα μεγεθη για εμενα τουλαχιστον δεν εχουν νοημα.

Αν είναι μονο αυτή η διαφορα ( δηλαδή η αδυναμία της εξίσου οδήγησης του λευκού και σε μεγαλύτερα πάνελ) δεν θα επρεπε να ειχε προβλεφθεί για τα μεγαλύτερα πανελ μια πιο ενεργοβορα οδήγηση τους ώστε να παραμένουν οι αντιθέσεις ιδιες και στα μεγαλύτερα μοντελα;
Η vt30 από οσο ξερω βγαίνει μεχρι και τις 85 ιντσες…
Από αυτό μου γεννιέται η απορία για τις διαφορές που θα βλέπαμε στην αντίθεση μεταξύ της μικρότερης 42αρας η ακομα και τις 65αρας που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της.

Μου φαίνεται παραξενο να χρησιμοποιείται ο ιδιος τροπος οδήγησης σε μια 42αρα και σε μια 55 η 65αρα.

Σίγουρα θα έχει προβλεφθεί. Σκεύτεσαι να πάρεις 65αρα και σε προβληματίζει που δεν υπάρχει review;
Τι αντίθεση είχε περίπου η Α956; Φαντάζομαι δεν είναι εύκολο να βρεις εύκολα κάτι ανάλογο...