Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με VT30!
Παιδιά ακούγεται ένα έντονο buzz από ενα ανεμιστηρακι κατα 90% πάνω αριστερά. Καμιά φορά έχω προσέξει πως η οθόνη χαλάει λίγο πάνω όταν το κάνει.. Μια δυο φορές το κανε αυτό Τι μπορεί να φταίει; Είναι και θηρίο βλέπεται και δεν ειναι ευκολο να την παω να τη δουν εκτος αν ερθει καποιος απο Panasonic σπιτι μου.

Υ.Γ δεν γίνεται συνέχεια αυτό, χθες τοπαρατηρησα.. σημερακαπως καλυτερα τα πραγματα.... Να ανησυχω;

Last edited:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ με VT30!
Παιδιά ακούγεται ένα έντονο buzz από ενα ανεμιστηρακι κατα 90% πάνω αριστερά. Καμιά φορά έχω προσέξει πως η οθόνη χαλάει λίγο πάνω όταν το κάνει.. Μια δυο φορές το κανε αυτό Τι μπορεί να φταίει; Είναι και θηρίο βλέπεται και δεν ειναι ευκολο να την παω να τη δουν εκτος αν ερθει καποιος απο Panasonic σπιτι μου.

Υ.Γ δεν γίνεται συνέχεια αυτό, χθες τοπαρατηρησα.. σημερακαπως καλυτερα τα πραγματα.... Να ανησυχω;

Να σημειωσω οτι ειχαν λιγη σκονη ΟΛΑ τα ανεμιστηρακια και μολις τα φυσηξα.... τωρα δεν ειναι εντονος ο θόρυβος

Last edited:
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες αυτό να το έχουμε στα υπόψη... Λογικό είναι (δυστυχώς) να πιάνουν σκόνη. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται μετά από 2-3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Μαζευτηκε σκονη ναι και απορω γιατί ειναι τόσο πολύ "ανοιχτα" τα ανεμιστηρακια... και δεν εχουν cover. Τεσπα, αν φωναξω ανθρωπο της Pany να ρθει σπιτι να το δει, παιζει να το φτιαξει εδώ; Η TV πολύ δύσκολα μπορεί να κατέβει κάτω από το δωματιο... :s

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μαζευτηκε σκονη ναι και απορω γιατί ειναι τόσο πολύ "ανοιχτα" τα ανεμιστηρακια... και δεν εχουν cover. Τεσπα, αν φωναξω ανθρωπο της Pany να ρθει σπιτι να το δει, παιζει να το φτιαξει εδώ; Η TV πολύ δύσκολα μπορεί να κατέβει κάτω από το δωματιο... :s

Δεν έχεις παρά να τους τηλεφωνήσεις.
Πάντως, όταν ήρθαν στο σπίτι μου, την προηγούμενη βδομάδα, για να αλλάξουν την κεντρική πλακέτα, επειδή δεν λειτουργούσε η θύρα HDMI1, καθάρισαν με πινέλο όλα τα ανεμιστηράκια.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχεις παρά να τους τηλεφωνήσεις.
Πάντως, όταν ήρθαν στο σπίτι μου, την προηγούμενη βδομάδα, για να αλλάξουν την κεντρική πλακέτα, επειδή δεν λειτουργούσε η θύρα HDMI1, καθάρισαν με πινέλο όλα τα ανεμιστηράκια.

Χμμμ ενδιαφερον.... ευχαριστω φιλε, απο χθες δεν μου το χει ξανακανει αυτο παντως.. Αλλα ναι θα τους καλεσω να περασουν μια βολτιτσα..

Κάτι ακόμα... τα λίγα δευτερόλεπτα που "χάλασε" λίγο η εικόνα πάνω αριστερά (στο σημείο που βρίσκεται το ελλατωματικό ανεμιστηράκι) οφείλονται σε αυτό;;;; Τί μπορεί να είναι; Δύο φορές μου το κανε μόνο για λίγα secs, μόνο τις στιγμές που το άκουσμα ηχούσε πιο έντονα.

Χωρίς να προβλέπω κάποιου άλλου είδους βλάβη, αν σου χάλασε και η εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο, θα πρέπει να εξεταστεί και η περίπτωση ο θόρυβος να είναι συνεπακόλουθο σύμπτωμα και όχι η γενεσιουργός αιτία της βλάβης.

Τι άλλο υπάρχει άραγε απο πλακέτες στο συγκεκριμένο σημείο? Αν τίποτα όλα τα παραπάνω είναι πιθανότατα άκυρα.

Υπομονή να δεις αν ξαναγίνει σύντομα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χωρίς να προβλέπω κάποιου άλλου είδους βλάβη, αν σου χάλασε και η εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο, θα πρέπει να εξεταστεί και η περίπτωση ο θόρυβος να είναι συνεπακόλουθο σύμπτωμα και όχι η γενεσιουργός αιτία της βλάβης.

Τι άλλο υπάρχει άραγε απο πλακέτες στο συγκεκριμένο σημείο? Αν τίποτα όλα τα παραπάνω είναι πιθανότατα άκυρα.

Υπομονή να δεις αν ξαναγίνει σύντομα.

Εκτιμω πως ειναι το ανεμιστηρακι... δεν μου το ξανακανε αυτο με την εικονα. Επιπλεον εχει καπως ηρεμησει ο θορυβος. Τι να πω... Θα τους παρω για service

Εδώ και μερικές μέρες εμφανίζεται μήνυμα για νέα κανάλια, όταν ανοίγω την τηλεόραση, αλλά δεν τολμώ να προχωρήσω σε σάρωση γιατί φοβάμαι να μην χαλάσω τη σειρά καναλιών που έχω φτιάξει.

Γνωρίζει κανείς για ποιό κανάλι/α πρόκειται;

Εμφανίζονται και εξαφανίζονται στη συχνότητα 68....4 κανάλια αστρολογία, χαρτομαντία, teleshoping και άλλο ένα....:smash:

Εμφανίζονται και εξαφανίζονται στη συχνότητα 68....4 κανάλια αστρολογία, χαρτομαντία, teleshoping και άλλο ένα....:smash:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Για να μην χαλάσω, με γενική σάρωση, τη σειρά των καναλιών, όπως τα έχω βάλει, υπάρχει τρόπος να τα προσθέσω ζητώντας σάρωση στη συγκεκριμένη συχνότητα όπως γένεται με τους αυτόνομους αποκωδικοποιητές;

Ναι , μπορείς να πας στο μενού συντονισμού DVB-T και να επιλέξεις χειροκίνητα την συχνότητα που θες να σαρώσεις.

Για να σου τα βρει θα πρέπει να μεταδίδουν εκείνη την ώρα και να είναι πράσινη η μπάρα.

Θα σου τα βάλει τελευταία στη λίστα καναλιών και μετά μπορείς να τα βάλεις σε ό.τι σειρά θέλεις ;)

Αν δεν εκπέμπουν (πράσινη μπάρα) δεν βρίσκει τίποτα.

Κάπου έχει μια Λίστα Καναλιών, όπου εκεί μέσα τικάρεις-ξετικάρεις σε ένα κουτάκι ποια κανάλια θες να εμφανίζονται και τα μετακινείς με τα "χρωματιστά" πλήκτρα του τηλεκοντρόλ.

Αν δεν είναι τικαρισμένα εκεί, δεν τα εμφανίζει στη λίστα που βγαίνει με το πλήκτρο ΟΚ.

Τελικά, μπήκα στη λίστα και βρήκα τα 4 κανάλια τσεκαρισμένα, τα οποία φαίνεται ότι αποθηκεύτηκαν σε κάποια από τις πρσπάθειες που έκανα, και μάλιστα (ευτυχώς) σε κάπως τελευταίες θέσεις που έχω τα άνευ σημασίας, χωρίς να μου χαλάσει τη σειρά.

Τα δύο (MELLON, REAL TIME) λειτουργούν ενώ τα άλλα δύο όχι.

Και πάλι, ευχαριστώ.

Θα σου τα βάλει τελευταία στη λίστα καναλιών και μετά μπορείς να τα βάλεις σε ό.τι σειρά θέλεις ;)

...;)

Υ.Γ.1: Ό,τι νέο βρίσκει το βάζει τελευταίο, χωρίς να χαλάει η σειρά των υπολοίπων, τα συγκεκριμένα και καθόλου να μην υπήρχαν δεν θα μας πείραζε καθόλου:p

Υ.Γ.2: Πρέπει να εκπέμπουν σε MPEG-2, η ΡΧ80 τα δείχνει κανονικά.

Last edited:
...;)

Υ.Γ.1: Ό,τι νέο βρίσκει το βάζει τελευταίο, χωρίς να χαλάει η σειρά των υπολοίπων, τα συγκεκριμένα και καθόλου να μην υπήρχαν δεν θα μας πείραζε καθόλου:p

Υ.Γ.2: Πρέπει να εκπέμπουν σε MPEG-2, η ΡΧ80 τα δείχνει κανονικά.

1. Καλό αυτό, και συμφωνώ ότι είναι άχρηστα αλλά ήταν ενοχλητικό κάθε φορά που άνοιγα την τηλεόραση.
2. Σαν πληροφορία, χρήσιμη, αλλά στην ουσία, άχρηστη.

Η ανανέωση καναλιών δεν χαλά την σειρά των υπαρχόντων...

Ευχαριστώ και εσένα.