ΠΡΟΒΛΗΜΑ με VT30!
Παιδιά ακούγεται ένα έντονο buzz από ενα ανεμιστηρακι κατα 90% πάνω αριστερά. Καμιά φορά έχω προσέξει πως η οθόνη χαλάει λίγο πάνω όταν το κάνει.. Μια δυο φορές το κανε αυτό Τι μπορεί να φταίει; Είναι και θηρίο βλέπεται και δεν ειναι ευκολο να την παω να τη δουν εκτος αν ερθει καποιος απο Panasonic σπιτι μου.
Υ.Γ δεν γίνεται συνέχεια αυτό, χθες τοπαρατηρησα.. σημερακαπως καλυτερα τα πραγματα.... Να ανησυχω;
Μαζευτηκε σκονη ναι και απορω γιατί ειναι τόσο πολύ "ανοιχτα" τα ανεμιστηρακια... και δεν εχουν cover. Τεσπα, αν φωναξω ανθρωπο της Pany να ρθει σπιτι να το δει, παιζει να το φτιαξει εδώ; Η TV πολύ δύσκολα μπορεί να κατέβει κάτω από το δωματιο... :s
Δεν έχεις παρά να τους τηλεφωνήσεις.
Πάντως, όταν ήρθαν στο σπίτι μου, την προηγούμενη βδομάδα, για να αλλάξουν την κεντρική πλακέτα, επειδή δεν λειτουργούσε η θύρα HDMI1, καθάρισαν με πινέλο όλα τα ανεμιστηράκια.
Χωρίς να προβλέπω κάποιου άλλου είδους βλάβη, αν σου χάλασε και η εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο, θα πρέπει να εξεταστεί και η περίπτωση ο θόρυβος να είναι συνεπακόλουθο σύμπτωμα και όχι η γενεσιουργός αιτία της βλάβης.
Τι άλλο υπάρχει άραγε απο πλακέτες στο συγκεκριμένο σημείο? Αν τίποτα όλα τα παραπάνω είναι πιθανότατα άκυρα.
Υπομονή να δεις αν ξαναγίνει σύντομα.
Εμφανίζονται και εξαφανίζονται στη συχνότητα 68....4 κανάλια αστρολογία, χαρτομαντία, teleshoping και άλλο ένα....:smash:
Θα σου τα βάλει τελευταία στη λίστα καναλιών και μετά μπορείς να τα βάλεις σε ό.τι σειρά θέλεις![]()
...
Υ.Γ.1: Ό,τι νέο βρίσκει το βάζει τελευταίο, χωρίς να χαλάει η σειρά των υπολοίπων, τα συγκεκριμένα και καθόλου να μην υπήρχαν δεν θα μας πείραζε καθόλου
Υ.Γ.2: Πρέπει να εκπέμπουν σε MPEG-2, η ΡΧ80 τα δείχνει κανονικά.
Η ανανέωση καναλιών δεν χαλά την σειρά των υπαρχόντων...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.