Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω αλλαξει τρια πανελς και στα 3 ειδα το ιδιο προβλημα, 100% προβληματικα πανελ δηλαδη.
Αν εκανες τον κοπο να διαβασιες περα απο την πρωτη προταση θα εβλεπες οτι γραφω
1) Πως δεν εχω δει ολες τις 30αρες αλλα μιλαω για τις 3 που ειδα καθως και για τα υπολοιπα παιδια που εχουν επιβεβαιωσει το προβλημα
2) Οτι κανεις γνωστος μoυ που εχει δει μπαλα στην δικια μου δεν τον ενοχλησε/δεν το προσεξε
3) Ειμαι κατι παραπανω απο βεβαιος οτι το προβλημα ειναι καθολικο, κοινως το εχεις κι εσυ αλλα απλα δεν το βλεπεις.

Σημειωτεον οτι η TV δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι τις ~1000 ωρες μετα αρχισαν τα παρατραγουδα.
Tελος κανεις δεν αμβισβητησε την ποιοτητα εικονας/κινησης η οποια ειναι κορυφαια τα διαφορα defects που χαλανε το συνολο αναφερουμε.

Έβαλα όσα mkv έχω με μπάλα σε HD και όχι μόνο για να προσέξω και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά δεν παρατήρησα τίποτα. Το μόνο που έχω προσέξει είναι phosphor trails και τα αχνά αποτυπόματα που αφήνουν οι υπότιτλοι. Τι να πω... σίγουρα όσοι έρχονται σπιτι μου δεν ειναι το ιδιο προσεκτικοί με μενα αλλα ειλικρινα δεν διακρινω κάτι. Σε προσκαλώ όποτε θες να ρθεις μια βόλτα να δεις και εσυ αν βλεπεις κάτι.

Anyway, είμαι κοντά στις 1000 ώρες.... για να δούμε κούφια η ωρα τι μου επιφυλάσει το μέλλον..

Το ποδόσφαιρο υποφέρει πιο πολύ γιατί το συγκεκριμένο πρόβλημα φαίνεται περισσότερο στο πράσινο. Αν το πρόβλημα υπάρχει σε αρκετά αυξημένο ποσοστό των τηλεοράσεων της σειράς 30 και στη καινούρια σειρά, φίλος έπεσε σε 3-4 συνεχόμενα κομμάτια με πρόβλημα, δεν νομίζεις ότι δίνεται καθε δικαίωμα να γίνονται γενικεύσεις? Και εγώ λέω όποιος βλέπει αρκετό ποδόσφαιρο μακρία από Πανασονικ αυτή τη στιγμή εκτός και αν ειναι και φαν του τζόγου και πιστεύει στην τύχη του. Εσύ δηλαδή μετά από όσα έχεις διαβάσει εδώ θα ξανάπαιρνες την ίδια ή θα τη σύστηνες σε κάποιον δικό σου?

Την VT30 ΦΥΣΙΚΑ και την προτείνω σε οποιονδήποτε βλέπει μπάλα. Ούτε lagάρει όπως οι lcd led τηλεοράσεις, και η κινηση φαίνεται τέλεια. Η εικόνα είναι λες και βρίσκεσαι στο γήπεδο. Στο φόρουμ της VT30 υπάρχουν αναφορές για προβλήματα αλλά δεν είναι η πλειοψηφία των κατόχων.
 
Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω από ποιά δημοσκόπηση αντλείς αυτά τα νούμερα Ανδρέα, σε αυτήν που έχουμε στο AVClub, οι κάτοχοι VT30 που έχετε ψηφίσει μέχρι στιγμής ότι έχετε κάποιο πρόβλημα, είστε 6. Από αυτούς, και οι 6 ψηφίσατε το "DSE/Vertical banding", κάποιοι ψηφίσατε και άλλα προβλήματα. Από τους 6, οι 3 είχαν δηλώσει το πρόβλημα και στο νήμα της VT30. Όλοι μαζί, συν τον sg27 που αναφέρει στη συνέχεια ο φίλος vertical, είστε 10 μέχρι στιγμής. 10/53=18,87%...

Γιαννη έξυπνο παιδι εισαι και πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι γραφω....
Η μονη δημοσκόπηση που υπαρχει στο φορουμ για την vt30 ειναι στο λινκ που εβαλες και εσυ...
Τωρα αν θελεις να την μπερδεψεις εγω δεν πρόκειται να το ζαλίσω παραπανω...
Υπαρχει και αλλη στο avforum οπως αναφέρθηκε παραπάνω και για την vt50.
http://www.avforums.com/forums/plas...s-if-any-does-your-50-series-plasma-have.html
Αν και αυτη τη δημοσκόπηση την θεωρείς λάθος τοτε θα επαναλάβω την ερωτηση μου απο που βγαίνει μη λογικη η επιλογή της 920;
 
Polakis γιατί δεν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια VT30 65" που δεν εμφανίζει πρόβλημα και άλλο 55" άλλο 65". Δεν ξέρω πόσα ευρώ είναι η διαφορά στα δύο μοντέλα αλλά γιατί δεν το ψάχνεις; Θες ντε και καλά την VT50 55"; Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την 65άρα μου και επίσης δεν έχω διαβάσεις παράπονα σε αυτές τις ίντσες στη σειρά 30
 
Polakis γιατί δεν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια VT30 65" που δεν εμφανίζει πρόβλημα και άλλο 55" άλλο 65". Δεν ξέρω πόσα ευρώ είναι η διαφορά στα δύο μοντέλα αλλά γιατί δεν το ψάχνεις; Θες ντε και καλά την VT50 55"; Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την 65άρα μου και επίσης δεν έχω διαβάσεις παράπονα σε αυτές τις ίντσες στη σειρά 30

θα φύγει πολύ σε χρήμα και δεν νομίζω ότι θα έχει τρελή διαφορά από την 65st50 που θα είναι στα ίδια λεφτά. εναλλακτικά έχει επιλογή για την sammy 64e8000 και για 55αρες led (es8000 - hx920 κλπ). παραμένει βέβαια και η επιλογή της 55vt50 (ανευ κάθετης γραμμής).
 
θα φύγει πολύ σε χρήμα και δεν νομίζω ότι θα έχει τρελή διαφορά από την 65st50 που θα είναι στα ίδια λεφτά. εναλλακτικά έχει επιλογή για την sammy 64e8000 και για 55αρες led (es8000 - hx920 κλπ). παραμένει βέβαια και η επιλογή της 55vt50 (ανευ κάθετης γραμμής).

Η 64e8000 είναι καλύτερη από τη VT30; εγώ είπα για την 65αρα VT επειδή είναι απροβλημάτιστη και δοκιμασμένη.
 
Η 64e8000 είναι καλύτερη από τη VT30; εγώ είπα για την 65αρα VT επειδή είναι απροβλημάτιστη και δοκιμασμένη.

ναι αλλά πάει στα 3000 όπως βέβαια στα 3000 ειναι και η 64e8000 οπότε σαν επιλογή δεν ξέρω αν παίζει και αυτή. θέλει 400-500 παραπάνω. η st50 επαιζε σε παρόμοια χρήματα με κουπόνι από electroworld αν δεν κάνω λάθος
 
ναι αλλά πάει στα 3000 όπως βέβαια στα 3000 ειναι και η 64e8000 οπότε σαν επιλογή δεν ξέρω αν παίζει και αυτή. θέλει 400-500 παραπάνω

Τί θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση του Polakis.........

Μετά από τόσα "προβληματικά" πάνελ, θα έβαζα κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα την VT30 65" χωρίς συζήτηση! Δεν την αλλάζω αυτή τη τηλεόραση με καμμία! Πραγματικά το εννοώ. Polakis πες τους στα ίδια χρήματα που έδωσες λόγω ταλαιπωρίας, να σου δώσουν την 65άρα VT30. Αυτό έχω να προτείνω εγώ

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανειώσεις. Και θα έχεις και +10 ίντσες που μετράνε πολύ σε 3D θέαση ειδικά

May the force be with you
 
Last edited:
Η 64e8000 είναι καλύτερη από τη VT30; εγώ είπα για την 65αρα VT επειδή είναι απροβλημάτιστη και δοκιμασμένη.

Πες την...παραπλήσια.Ο μόνος τομέας που υστερεί είναι το μαύρο.(Αν και ακόμη review δεν έχουμε για την PS**E8000.)
 
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές. Περιμένω αύριο να δω τί θα μου πουν και ανάλογα θα πράξω. Αρχικά θα προσπαθήσω να βρω την σωστή 55VT50. Μετά θα δω αν μπορούν να μου δώσουν την 65ST50 ή την 65VT30 λόγω ταλαιπωρίας χωρίς κόστος. Αν μου τις δώσουν καλώς, αλλιώς τα λεφτά μου πίσω και γεια σας, πάω για άλλη μάρκα...

Στο electroworld με κουπόνι έχουμε κανένα link για την 65ST50?
 
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιαννη έξυπνο παιδι εισαι και πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι γραφω....
Η μονη δημοσκόπηση που υπαρχει στο φορουμ για την vt30 ειναι στο λινκ που εβαλες και εσυ...
Τωρα αν θελεις να την μπερδεψεις εγω δεν πρόκειται να το ζαλίσω παραπανω...

Τί λες βρε παιδί μου; Εσύ "βρήκες" 27 από τους 53 κατόχους της VT30 να έχουν ψηφίσει πρόβλημα σε αυτή τη δημοσκόπηση και εγώ είμαι αυτός που θέλει να τη μπερδέψει; :laugh:

Αν και αυτη τη δημοσκόπηση την θεωρείς λάθος τοτε θα επαναλάβω την ερωτηση μου απο που βγαίνει μη λογικη η επιλογή της 920;

Έχω απαντήσει σε αυτό Ανδρέα. Αν δεν επιθυμείς να δεις το προφανές, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επ' αυτού...
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έλα να δεις λοιπόν. Θες; Σε προκαλώ/προσκαλώ. Γιατί αμφιβάλεις δηλαδή; Έχεις δει το μέγεθος του προβλήματος και σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι μόνο με εμένα; Έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο αυτό το topic για να δεις ότι αυτό αναγράφεται και από άλλους χρήστες; 3 άνθρωποι που έχουν έρθει δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και καταλήξαμε σε καφετέρια. Έλα λοιπόν και θα καταλήξουμε στο ποιος είναι υπερβολικός ή όχι.

Επίσης, ΔΕΝ αναφέρθηκα σε εσένα για τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς. Αναφέρομαι επί του συνόλου. Ανέφερα ότι υπάρχουν χρήστες που χλευάζουν άλλους μόλις πουν 'έχω πρόβλημα'. Υπάρχουν παραδείγματα εδώ μέσα. Όπως επίσης ανέφερα, ότι αν εγώ δεν είχα πρόβλημα, θα στήριζα κάθε προσπάθεια ανθρώπων με πρόβλημα*.

*Είναι χαρακτηριστικό του λαού μας να κάνει το αντίθετο. Όσοι δεν έχουν πρόβλημα σιωπούν και ξυπνούν όταν βρεθούν στην ίδια θέση με τους άλλους.

Έλεγα και 'γω, δεν θα πέσει ο ''λαός'' μέσα στο ποστ??

Άστο, αδερφέ, δεν μιλάμε, προφανώς, την ίδια γλώσσα, τζάμπα το παιδεύουμε. Κάτι τελευταίο:

όταν quotaρεις κάποιον, ειδικά μάλιστα, και του απαντάς, είναι λογικό να καταλάβει ότι απευθύνεσαι σε αυτόν. Τώρα, αν quotaρεις εμένα και αναφέρεσαι σε άλλους, δεν φταίω κάτι.


ΥΓ

Το bold είναι μια ακόμη υπερβολή και παρερμηνεία των γραπτών μου. Σε προσκαλώ/προκαλώ, λοιπόν, να μου υποδείξεις σε ποιο ποστ έγραψα ότι έχεις μόνο εσύ πρόβλημα. Και είμαι και σίγουρος μάλιστα......Οι απολυτότητες είναι ίδιον των δικών σου ποστ και όχι των δικών μου. (''είναι για πέταμα'', ''είναι αδύνατη η θέαση'' κ.λ.π.)
 
Παρτε και εικονα απο 55vt50 σε ert HD για να δειτε οτι η γραμμη δεν φαινεται σε φωτο αλλα μονο σε κινηση και live απο κοντα:

img0015cjm.jpg


Ειπαμε απο ποιοτητα ειναι αντε γεια, αλλα η γραμμη γραμμη...
 
Γιάννη σε αγαπάω ( εχεις και το καλυτερο avatar στο φορουμ με τον Νικ ) αλλα αν είναι να υπογραμμίζουμε υπερβολες στο τελος θα γινει της υπερβολής το καγκελο .
Αν είναι να ψάξουμε την υπερβολή τοτε να την δουμε πριν τα γεγονότα.
Η υπερβολή ξεκιναει από την στιγμή που οι εταιρείες υπόσχονται και οι τυφλοι φαν ακολουθούν.
Δεν γίνεται να διαβαζουμε και να ακουμε επι μηνες περι σουπερ ντουπερ τηλεόραση και ότι οσοι δεν το βλεπουν εχουν ψυχολογικά θεματα και αυτό να μενει ψύχραιμα ασχολίαστο από τον χρήστη που τα βάζει με την τυχη του που του έκατσε η φύρα.

Τι ασχολίαστο, βρε Ανδρέα?? 40 σελίδες μέσα σε λίγες μέρες γράφει το νήμα. Τι ασχολίαστο? Με τον ρυθμό αυτό, θα πιάσουμε το ''Που πάει η χώρα''!!!

Γιατί υπάρχει παρεξήγηση? Δεν είναι λογικό, να υπάρχει κάποια επιφυλακτικότητα πριν καταλήξουμε σε θέσφατα? Δεν είναι λογικό να ακούσουμε τις απόψεις της εταιρείας σε ποιο βαθμό υφίσταται το πρόβλημα και τι το προκαλεί? Δεν είναι λογικό να αναμένουμε τι προτίθεται να κάνει? Δεν είναι λογικό να έχουμε όσο πιο πολλές μαρτυρίες είναι δυνατόν ώστε να καταλήξουμε στο δυνατότερο ασφαλές συμπέρασμα?

Αυτά γράφω τόση ώρα και ο vertical με προσκαλεί/προκαλεί συνέχεια.

Θέλεις να πούμε για υπερβολές? Δηλαδή, αν προσκαλέσω/προκαλέσω κάποιον να μου δείξει στην σούπερ ντούπερ τηλεόραση του το 1.000.000:1 κόντραστ (χαρίζοντάς του και 500.000:1 έτσι...γιατί είμαι large) και βάλω τον αισθητήρα στο τζάμι, υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάρω 500.000:1???

Α, καλά...θα μου πει κάποιος....αυτά είναι marketing!!! Και τι έγινε που είναι marketing?? Τα καθαγιάσαμε ή τους έδωσε συγχωροχάρτι ο Πάπας??

Με λίγα λόγια, αυτό που γράφω για πολλοστή φορά, είναι ότι κάθε θέμα/πρόβλημα/ελάττωμα/ατέλεια κ.λ.π. βαραίνει στα μάτια του καθενός διαφορετικά. Πουθενά δεν παραγνώρισα το πρόβλημα, ούτε αμφισβήτησα την ύπαρξή του.

Όσο για τα reviews, Ανδρέα.......αν ήταν να αγοράζουμε συσκευές μόνο από τα reviews, σωθήκαμε. Ειδικά, όταν γνωρίζουμε και πως λειτουργούν αυτά. Οπότε, δεν τα χώνω στα reviews (εντάξει...ενίοτε, όταν μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, το κάνω!!!:flipout:), ειδικά όταν είναι σαφές τι θέλουν να πετύχουν και πως να προωθήσουν ένα προϊόν.-bye-
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τί λες βρε παιδί μου; Εσύ "βρήκες" 27 από τους 53 κατόχους της VT30 να έχουν ψηφίσει πρόβλημα σε αυτή τη δημοσκόπηση και εγώ είμαι αυτός που θέλει να τη μπερδέψει; :laugh:.

Καλα βρες εσυ πρωτα την δημοσκόπηση με τους 53 και τα ξαναλεμε…

Έχω απαντήσει σε αυτό Ανδρέα. Αν δεν επιθυμείς να δεις το προφανές, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επ' αυτού...
Το μονο προφανές είναι πως δεν έχεις απαντήσει και εφόσον δεν εχεις να προσθέσεις κατι άλλο , ουτε και εγω πρόκειται να σε ξαναρωτήσω. -bye-
 
φιλε polakis πραγματικα η τηλεοραση εχει πολυ καλη εικονα..κριμα που υπαρχουν αυτες οι γραμμες..ωστοσο η γραμμη θα μπορουσε να φανει αν εριχνες φωτεινοτητα και αντιθεση αλλα προφανως δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου..:) εγω πιστευω οτι στην δικη μου φωτο οι δυο γραμμες φαινονται..τι λετε??φανταστειτε και απο κοντα και σε κινηση..μονο σε δυναμικο με φουλ αντιθεση και μειωμενο χρωωμα κρυβεται λιγο ...
P6120046g.jpg
 
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλα βρες εσυ πρωτα την δημοσκόπηση με τους 53 και τα ξαναλεμε…

Το μονο προφανές είναι πως δεν έχεις απαντήσει και εφόσον δεν εχεις να προσθέσεις κατι άλλο , ουτε και εγω πρόκειται να σε ξαναρωτήσω. -bye-

Καλά, ό,τι πεις... -bye-
 
Τι ασχολίαστο, βρε Ανδρέα?? 40 σελίδες μέσα σε λίγες μέρες γράφει το νήμα. Τι ασχολίαστο? Με τον ρυθμό αυτό, θα πιάσουμε το ''Που πάει η χώρα''!!!
-

Βρε Γιαννη ενδιάμεσα αυτων των 40 σελίδων δεν ειδες τις ενέσεις;;
Γραφουν 5 τα βασανα τους και πετάγεται ενας και τους τη λεει οτι κανουν την τριχα τριχιά ή οτι εχουν ψυχολογικα θεματα...
Εδω εγω αρπάζομαι με κατι τετοια αυτοι που εχουν τα χοντρά προβλήματα με την tv τους θα το αντιμετώπιζαν καλύτερα;

Τωρα οσον αφορα για της απόψεις της εταιρείας και το τι πρόκειται να κανει δεν το κατάλαβα γιατι κόπτεσαι;
Αλλάζει σε κατι τις μαρτυρίες των χρηστών;

Παρακατω παραθετω το πινακακι με τα προβλήματα που συνάντησαν οι ιδιοκτήτες της Vt50 οπως ακριβώς ειναι αναρτημένο στο avforums.
pole.jpg

Υπηρχε πιθανότητα καποιος να κανει Pole εαν δεν υπηρχε πραγματικά προβλημα ( μεγαλύτερης έκτασης απο τα συνηθισμένα) η να το πω αλλιως αν δεν υπήρχε καπνος πανω απο τη φωτια ;
Εγω τουλάχιστον δεν εχω παρατηρήσει στο avf να κανουν δημοσκοπήσεις για καθε τηλεόραση που βγαινει με σκοπο να βγαλουν απο την μύγα ξίγκι.
Οι δημοσκοπήσεις αρχιζουν οταν πρωτα υπάρξουν συχνες αναφορές απο προβληματα και εχουν σκοπο να αναδείξουν η αν θελεις να μετρήσουν οσο μπορούν το μέγεθος του προβλήματος.
 
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έλεγα και 'γω, δεν θα πέσει ο ''λαός'' μέσα στο ποστ??

Άστο, αδερφέ, δεν μιλάμε, προφανώς, την ίδια γλώσσα, τζάμπα το παιδεύουμε.

Δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς τα αυτονόητα. Μίλησα με στοιχεία. Ρώτησα πράγματα, απαντήσεις δεν πήρα


Κάτι τελευταίο:

όταν quotaρεις κάποιον, ειδικά μάλιστα, και του απαντάς, είναι λογικό να καταλάβει ότι απευθύνεσαι σε αυτόν. Τώρα, αν quotaρεις εμένα και αναφέρεσαι σε άλλους, δεν φταίω κάτι.

Ανέφερα ότι δεν υποχωρώ, δεν υποχωρούμε. Και απάντησες

Ποιος μίλησε για υποχωρήσεις? Τρεις φορές ήδη έχω γράψει ''κυνηγήστε τους'', ''διεκδικήστε'' κ.λ.π., εάν και εφόσον σας χαλάει. Έγραψα πουθενά?

''Το βλέπεις? Ε, δεν πειράζει...λούσου το''??

Προφανώς εσύ δεν κατάλαβες το που αναφέρομαι και πίστεψες ότι αναφέρομαι σε εσένα.


Το bold είναι μια ακόμη υπερβολή και παρερμηνεία των γραπτών μου. Σε προσκαλώ/προκαλώ, λοιπόν, να μου υποδείξεις σε ποιο ποστ έγραψα ότι έχεις μόνο εσύ πρόβλημα. Και είμαι και σίγουρος μάλιστα......Οι απολυτότητες είναι ίδιον των δικών σου ποστ και όχι των δικών μου. (''είναι για πέταμα'', ''είναι αδύνατη η θέαση'' κ.λ.π.)

Έγραψες

"ΝΑΙ, την καθιστά αδύνατη προς θέαση για ΣΕΝΑ και όσους αντιλαμβάνονται όμοια το πρόβλημα με ΣΕΝΑ."

Προσοχή, δεν έγραψα "είσαι σίγουρος ότι μόνο εγώ εγώ έχω πρόβλημα". Πάλι παραποιείς εννοιολογικά ότι έγραψα.

Έγραψα

"Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι μόνο με εμένα"

τη στιγμή που έγραψες "αδύνατη για εσένα". Άρα είτε δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα (που αυτό πιστεύω) είτε παραποιείς ότι είπα (που δεν το πιστεύω). Όπως λανθασμένα λες ότι ανέφερα το 'για πέταμα'. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το ανέφερα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Το ποδόσφαιρο, ναι το ανέφερα ότι είναι αδύνατη η θέαση και όποιος αμφιβάλει, κερνάω μπύρες. Το ίδιο έχουν αναφέρει για ποδόσφαιρο και ο LLLLEFTERIS και ο gPaska. Όταν ένα πρόβλημα αναφέρεται και από άλλους, δεν είναι υπερβολή. Όποιος αμφιβάλει, επαναλαμβάνω, ας έρθει να το δει ο ίδιος.