pitbull
AVClub Enthusiast
- 19 June 2011
- 728
Εχω αλλαξει τρια πανελς και στα 3 ειδα το ιδιο προβλημα, 100% προβληματικα πανελ δηλαδη.
Αν εκανες τον κοπο να διαβασιες περα απο την πρωτη προταση θα εβλεπες οτι γραφω
1) Πως δεν εχω δει ολες τις 30αρες αλλα μιλαω για τις 3 που ειδα καθως και για τα υπολοιπα παιδια που εχουν επιβεβαιωσει το προβλημα
2) Οτι κανεις γνωστος μoυ που εχει δει μπαλα στην δικια μου δεν τον ενοχλησε/δεν το προσεξε
3) Ειμαι κατι παραπανω απο βεβαιος οτι το προβλημα ειναι καθολικο, κοινως το εχεις κι εσυ αλλα απλα δεν το βλεπεις.
Σημειωτεον οτι η TV δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι τις ~1000 ωρες μετα αρχισαν τα παρατραγουδα.
Tελος κανεις δεν αμβισβητησε την ποιοτητα εικονας/κινησης η οποια ειναι κορυφαια τα διαφορα defects που χαλανε το συνολο αναφερουμε.
Έβαλα όσα mkv έχω με μπάλα σε HD και όχι μόνο για να προσέξω και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά δεν παρατήρησα τίποτα. Το μόνο που έχω προσέξει είναι phosphor trails και τα αχνά αποτυπόματα που αφήνουν οι υπότιτλοι. Τι να πω... σίγουρα όσοι έρχονται σπιτι μου δεν ειναι το ιδιο προσεκτικοί με μενα αλλα ειλικρινα δεν διακρινω κάτι. Σε προσκαλώ όποτε θες να ρθεις μια βόλτα να δεις και εσυ αν βλεπεις κάτι.
Anyway, είμαι κοντά στις 1000 ώρες.... για να δούμε κούφια η ωρα τι μου επιφυλάσει το μέλλον..
Το ποδόσφαιρο υποφέρει πιο πολύ γιατί το συγκεκριμένο πρόβλημα φαίνεται περισσότερο στο πράσινο. Αν το πρόβλημα υπάρχει σε αρκετά αυξημένο ποσοστό των τηλεοράσεων της σειράς 30 και στη καινούρια σειρά, φίλος έπεσε σε 3-4 συνεχόμενα κομμάτια με πρόβλημα, δεν νομίζεις ότι δίνεται καθε δικαίωμα να γίνονται γενικεύσεις? Και εγώ λέω όποιος βλέπει αρκετό ποδόσφαιρο μακρία από Πανασονικ αυτή τη στιγμή εκτός και αν ειναι και φαν του τζόγου και πιστεύει στην τύχη του. Εσύ δηλαδή μετά από όσα έχεις διαβάσει εδώ θα ξανάπαιρνες την ίδια ή θα τη σύστηνες σε κάποιον δικό σου?
Την VT30 ΦΥΣΙΚΑ και την προτείνω σε οποιονδήποτε βλέπει μπάλα. Ούτε lagάρει όπως οι lcd led τηλεοράσεις, και η κινηση φαίνεται τέλεια. Η εικόνα είναι λες και βρίσκεσαι στο γήπεδο. Στο φόρουμ της VT30 υπάρχουν αναφορές για προβλήματα αλλά δεν είναι η πλειοψηφία των κατόχων.
Last edited by a moderator: