Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ναι ρε παιδια το flick ειναι του τηλεφωνου! Η εικονα ειναι τζαμι! Αληθεια πως ρυθμιζεται αυτο στο iphone για να βγαινει καθαρο το video? Εγω το τραβηξα για να δειτε οτι δεν εχω καθετες γραμμες...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι ρε παιδια το flick ειναι του τηλεφωνου!

Να ρωτήσω κάτι? Εκτός flickering, πόσο πιστή είναι η λήψη με i-phone σε σχέση με αυτό που βλέπεις στην πραγματικότητα? Π.χ. χρωματικά, αντίθεση, φωτεινότητα κ.λ.π. Αν έπρεπε να βάλεις ένα βαθμό από το 1 έως το 10, πως θα το βαθμολογούσες?

Ενα 8-8,5 θα του εβαζα. Στο iphone πως το διορθωνω αυτο στην καμερα ξερεις κανεις;

Σε σχεση με το iphone η πραγματικοτητα ειναι καλυτερη φυσικα. Αληθεια γιατι δεν μπορω να κανω edit σε ποστ απο iphone;

Σε δυναμική βλέπεις? Τα χρώματα μου φαίνονται άκυρα. Βέβαια άλλο βλέπεις εσύ, άλλο τραβάει το iphone, άλλο απεικονίζει η οθόνη μου.

Σε κανονικη βλεπω. Τα χρωματα ειναι καλυτερα στο ζωντανο. Και ειναι ακαλιμπραριστη. Εχω πιασει τις 500 ωρες περιπου...

Ενα 8-8,5 θα του εβαζα. Στο iphone πως το διορθωνω αυτο στην καμερα ξερεις κανεις;

Magic shutter & slow shutter cam & το καλύτερο cine pro στο appstore

Last edited:
Magic shutter κατεβηκε. Ποσο πρεπει να βαλω το shutter speed για να ειναι οκ; Εχει 1,2,4,8,15,30,60 δευτερολεπτα και Β. Σε ποιο το βαζω για να μην εχω flicker;

Παντως περα απο το flickering πιστευω να ξεχωριζετε οτι δεν υπαρχουν γραμμες ετσι;

Δυστυχως δεν βελτιωνεται η καμερα του 4s. Δεν μπορω να παρω σταθερο video, και δεν εχω κι αλλη καμερα...Ελπιζω να πηρατε μια γευση παντως, εκτος του flickering

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως περα απο το flickering πιστευω να ξεχωριζετε οτι δεν υπαρχουν γραμμες ετσι;

Γραμμες δεν υπαρχουν αλλα το πρασινο ειναι καμμενο στη σεντρα (παλι η καμερα φταιει;;)