Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι ρε παιδια το flick ειναι του τηλεφωνου! Η εικονα ειναι τζαμι! Αληθεια πως ρυθμιζεται αυτο στο iphone για να βγαινει καθαρο το video? Εγω το τραβηξα για να δειτε οτι δεν εχω καθετες γραμμες...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι ρε παιδια το flick ειναι του τηλεφωνου!

Να ρωτήσω κάτι? Εκτός flickering, πόσο πιστή είναι η λήψη με i-phone σε σχέση με αυτό που βλέπεις στην πραγματικότητα? Π.χ. χρωματικά, αντίθεση, φωτεινότητα κ.λ.π. Αν έπρεπε να βάλεις ένα βαθμό από το 1 έως το 10, πως θα το βαθμολογούσες?

Ενα 8-8,5 θα του εβαζα. Στο iphone πως το διορθωνω αυτο στην καμερα ξερεις κανεις;

Σε σχεση με το iphone η πραγματικοτητα ειναι καλυτερη φυσικα. Αληθεια γιατι δεν μπορω να κανω edit σε ποστ απο iphone;

Σε δυναμική βλέπεις? Τα χρώματα μου φαίνονται άκυρα. Βέβαια άλλο βλέπεις εσύ, άλλο τραβάει το iphone, άλλο απεικονίζει η οθόνη μου.

Σε κανονικη βλεπω. Τα χρωματα ειναι καλυτερα στο ζωντανο. Και ειναι ακαλιμπραριστη. Εχω πιασει τις 500 ωρες περιπου...

Ενα 8-8,5 θα του εβαζα. Στο iphone πως το διορθωνω αυτο στην καμερα ξερεις κανεις;

Magic shutter & slow shutter cam & το καλύτερο cine pro στο appstore

Last edited:
Magic shutter κατεβηκε. Ποσο πρεπει να βαλω το shutter speed για να ειναι οκ; Εχει 1,2,4,8,15,30,60 δευτερολεπτα και Β. Σε ποιο το βαζω για να μην εχω flicker;

Παντως περα απο το flickering πιστευω να ξεχωριζετε οτι δεν υπαρχουν γραμμες ετσι;

Δυστυχως δεν βελτιωνεται η καμερα του 4s. Δεν μπορω να παρω σταθερο video, και δεν εχω κι αλλη καμερα...Ελπιζω να πηρατε μια γευση παντως, εκτος του flickering

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως περα απο το flickering πιστευω να ξεχωριζετε οτι δεν υπαρχουν γραμμες ετσι;

Γραμμες δεν υπαρχουν αλλα το πρασινο ειναι καμμενο στη σεντρα (παλι η καμερα φταιει;;)