Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλισπερα ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα σε μια πανασονικ 55vt60 ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος την εχει και της εχει κανει καποιες ρυθμισεις και μπορει να μου τις πει με νουμερα και αν ξερει καποιος πως βλεπουμε τις ποσες ωρες εχει παιξει .θα ηθελα επισης να ρωτησω με poio blueray να την συνδιασω.ευχαριστω

Και φυσικά έγινε το αναμενόμενο: Η Intertech δεν δέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Σύμφωνα με την εταιρία, αλλαγή γίνεται μόνο σε ένα κύκλο ακτίνας 10 cm στο κέντρο της οθόνης. Εκτός του κύκλου, από 5 και βλέπουμε. Για το δικό μου δεν τίθεται θέμα, το θεωρούν εντός προδιαγραφών.

Κάτι τέτοια διαβάζω, κι εκεί που ετοιμάζομαι να βγάλω το χέρι από την τσέπη (με χρήματα για αγορα TV), το ξαναβάζω μέσα....

Γιώργο, το πρόβλημα είναι ορατό στις θεάσεις ταινιών, ή μόνο σε κάρτες ελέγχου?
Θα το αφήσεις έτσι?

Προς τους φίλους που λέτε στο Γιώργο να μη χαλιέται...
Ρε παιδιά δε γίνονται αυτά! Άμα χαλιέσαι, χαλιέσαι!
Κι άμα παρεις 1ο πράμα κ δεν είναι άψογο, στη δίνει ακόμα περισσότερο.
Ιδιαίτερα με την αντιμετώπιση της Intertech...
Αν δώκω 3Κ για την 65άρα, έχει παρόμοιο πρόβλημα κ μου "χτυπήσετε" κι εμένα συναινετικά την "πλάτη" δε θα με βοηθήσει καθόλου... Το αντίθετο θα έλεγα! :)

Μακάρι ο Γιώργος να είναι "βράχος", αλλά όσο νά' ναι, πρέπει να τον επηρεάζει έστω κ λίγο κ είναι κρίμα όλο αυτό που περνάμε όλοι κάθε χρόνο με τις κ@λοαντιπροσωπείες κ τα προβλήματα εντός κ εκτός "προδιαγραφών"!
Αν δεν είναι ορατό σε ταινίες, πάει στα κομμάτια. Αλλά αν το βλέπω πάντα κ παντού, εμένα προσωπικά θα μου τη δώσει!

Last edited:
Aσχετα με την αλλαγη και ασχετα με τον Γιωργο που τις κρατα κανα εξαμηνο η πολιτικη τους ειναι απο τις πιο αθλιες μην πω η πιο αθλια απαντηση ηταν αυτη.Θα καθετε ο καθενας να προσευχεται το προβλημα του να ειναι εντος του κυκλου των 10 cm.

Δεν τις κρατώ κανένα εξάμηνο... :smile:
Ακόμα και η U20 (που ήταν με διαφορά ότι χειρότερο έχω αγοράσει), την κράτησα 4,5 χρόνια...

Ναι αλλα και με αλλες αγορες ενδιαμεσα.Το θεμα ειναι η συμπεριφορα τους μετα την αγορα.Αυτα τωρα σου τα βγαλε η tv η απλα δεν τα προσεξες την πρωτη μερα που την πηρες;δεν γνωριζω απο την συμπεριφορα των πανελ στις πλασμα γι αυτο ρωταω;πχ τα πιξελ των lcd κατα 90% το εχουν εξ αρχης το προβλημα

καλισπερα ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα σε μια πανασονικ 55vt60 ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος την εχει και της εχει κανει καποιες ρυθμισεις και μπορει να μου τις πει με νουμερα και αν ξερει καποιος πως βλεπουμε τις ποσες ωρες εχει παιξει .

Καλώς όρισες στην παρέα μας και καλοθέατη η καινούρια σου τηλεόραση !!! :ernaehrung004:

Περί ρυθμίσεων, δες εδώ...

Για τις ώρες λειτουργίας:

Μενού -> Βοήθεια -> Πληροφορίες συστήματος και δες το νούμερο που αναγράφεται στην Κατάσταση 4 (π.χ. A0132-00000, σημαίνει 132 ώρες λειτουργίας, sakisadr TM :p )

Δεν τις κρατώ κανένα εξάμηνο... :smile:
Ακόμα και η U20 (που ήταν με διαφορά ότι χειρότερο έχω αγοράσει), την κράτησα 4,5 χρόνια...

3,5... :silly:

3,5... :silly:

Καλά, μην νομίζεις, και εγώ το κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά με την πρωινή αριθμητική, όταν οδηγούσα για την δουλειά... :flipout:

Ναι αλλα και με αλλες αγορες ενδιαμεσα.Το θεμα ειναι η συμπεριφορα τους μετα την αγορα.Αυτα τωρα σου τα βγαλε η tv η απλα δεν τα προσεξες την πρωτη μερα που την πηρες;δεν γνωριζω απο την συμπεριφορα των πανελ στις πλασμα γι αυτο ρωταω;πχ τα πιξελ των lcd κατα 90% το εχουν εξ αρχης το προβλημα

Όταν την άνοιξα και την κοίταξα, δεν είδα κάτι. Ή δεν το πρόσεξα, ή βγήκε λίγο αργότερα, και απλά το πρόσεξα την Παρασκευή...

Last edited by a moderator:
Πριν λίγο παρέλαβα και εγώ την 65αρα vt, όλα καλά μέχρι στιγμής ποιότητα εικόνας να σου πέσει το σαγόνι....

Το μόνο που δεν βρίσκω πως θα παίξουν εξωτερικοί ύποτιτλοι απο τον media player της. Ενώ απο εξωτερικοί συσκευή παίζουν κανονικά όταν βάζω τον εξωτερικό σκληρό στο USB της δεν.....

Καμία ιδέα? υπάρχει κανένα μενού που παίζεις με τις κωδικοποίησεις? ευχαριστω

Εννοείται ότι έιναι με την ίδια ονομασία τα δυο αρχεία.
Επίσης το παράξενο είναι ότι δείχνει να εμφανίζει χύμα όλα τα αρχείο εικόνας ενώ δεν εμφανίζονται πουθενά τα αρχεία υπό τίτλων. Δηλαδή για κάποιο λόγο χαλάει όλη την διάρθρωση σε φακέλους που έχει ο εξωτερικός σκληρός. Παράξενο...?

Last edited by a moderator:
Για σου Νικόλα, καλορίζικη η καινούρια σου TV.

Για τους υπότιτλους απ’ ότι θυμάμαι
Όταν παίζει η ταινία πατάς options στο Τ/Χ, επιλέγεις σαν υπότιτλο “κείμενο” και σαν κωδικοποίηση “ελληνικά”

Για σου Νικόλα, καλορίζικη η καινούρια σου TV.

Για τους υπότιτλους απ’ ότι θυμάμαι
Όταν παίζει η ταινία πατάς options στο Τ/Χ, επιλέγεις σαν υπότιτλο “κείμενο” και σαν κωδικοποίηση “ελληνικά”

ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμασω το απογευμα που θα γυρίσω. Δεν σου κρύβω ότι "χάθηκα" λίγο με τα διαφορα καλούδια που έχει. αλλα η εικόνα είναι εκπληκτική για τα γουστα μου. Και να σκεφτεις οτι η hitachi 7200 plasma που αντικατέστησε δεν ήταν του πεταματού, τουναντίον...
επίσης περαν του ότι προσέχω τα λογότυπα των καναλιών και τις μπάρες πάνω κάτω, δεν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις φωτεινότητας αντίθεσης κλπ. Οτι έχει τοTHX αυτό παίζει. Για να τα φχαριστιόμαστε τα πράγματα μας απο την αρχή. Αν περιμένω να περάσουν 300 ώρες θα μου έχει φύγει η χαρα του καινούργιου.....

Μετα απο ενδελεχές ψάξιμο του e-Help manual, στην σελίδα 88 ξεκάθαρα αναφέρεται ότι "subtitles are not supported for mkv files" και η ερώτηση είναι : γιατί παρακαλώ..?

Νικόλα Καλησπέρα και καλορίζικη! ! Θα την ευχαριστηθείς! Εμένα παντως παίζει κανονικά τους υπότιτλους με τον τρόπο που σου είπε και πριν ο Σάκης! ! Options υπότιτλοι κείμενο υποτίτλων κωδικοποίηση Ελληνικά!

ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Γυρναω σπίτι και το ψάχνω άμεσα. Αν και νομίζω ότι διυλίζω τον κώνοπα μιας που τα αρχεία μου αυτά τα παίζω κυρίως μεσα απο το samsung BD Player, αλλά λέμε τώρα..

στηθηκε και η δική μου η 50αρα σημερα !!!
Εντάξει το μέγεθος που φοβόμουν μήπως ειναι μεγάλη οκ. Ενας έλεγχος για τίποτα μυστηρια πιξερλ η γραμμές οκ.
Δεν έχω πολυδει. Λιγο oteTv , και μερικά αποσπάσματα ταινιών που έχω σε αρχεια σε σκληρό δίσκο. Bluray δεν έχω κανένα δίσκο.
Εχω βάλει μεγεθυνση για να μη φαινονται τα logos, χαμήλωσα φωτεινότητα και κοντράστ ...
Σαν πρώτη παρατηρηση, έτσι οπως ειναι χυμα οι ρυθμισεις η εικόνα που βλέπω απο otetv είναι σαφώς χειρότερη απο αυτή που είχα μέχρι πριν λίγες ωρες απο τη παληα 42αρα μου (Πανασονικ πλάσμα και αυτή). Κάπως θολή η εικόνα και "ψόφια". Ψιλοαπογοητεύτηκα. Εβαλα να δω ποδόσφαιρο Μάλαγα-Βαλενθια και ήταν αρκετά κατωτερο απ'αυτό που έβλεπα πριν.

Αληθεια αυτή η ρύθμιση που λέτε όλοι το "pixel orbiter" σε μένα είναι στο "auto" αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω ειναι σε γκρίζο πλαίσιο. Οπως και το "advanced settings".

Χαιρετίζω την παρέα της σειράς VT60.

Έχω την 65" από της αρχές του χρόνου, μέχρι στιγμής έχει γράψει 110 ώρες περίπου. Την έχω καρφώσει στον τοίχο με την βάση της HAMA 84427.
Έχω μερικές απορίες και ζητώ την βοήθεια σας.

1/
Όλες τις ταινίες μου τις έχω σ' ένα εξωτερικό σκληρό, λόγο της εγκατάστασης στον τοίχο δεν μπορώ να κουμπώσω τον δίσκο, κοντό καλώδιο.
Προσπαθώ μέσω Laptop, αλλά δεν έχω την επιλογή "Play to", όπως μέσα από τον φάκελο "Videos", υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει ενεργό;

2/
Με ίδια ονομασία αρχείου ταινίας και υπότιτλου μερικές τις παίζει με υπότιτλους και άλλες όχι Τρελό; Με την διαδικασία όπως περιγράφτηκε Option->Subtitles δεν έχω επιλογή "κείμενο", κωδικοποίηση "Ελληνικά", γράφει "no subtitles", ενώ παίζει την ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους, Τρελό;
Φοράει Software ver. 3864-10202-10055

3/
Μετά από πόσες ώρες προτείνετε να γίνει βαθμονόμηση;

Αυτά τα λίγα για αρχή, ελπίζω να μη σας κουράζω.

Με εκτίμηση
Γιάννης

Γιατί δεν αγοράζεις μια επέκταση usb να μπορείς να συνδέσεις τον σκληρό?

http://www.plaisio.gr/ypologistes-a...tension-Usb-2-Type-A-To-A-M-F-1-8M-551112.htm

Ακόμη καλύτερα θα ήταν να αγοράσεις ένα εξωτερικό media player γιατί ο ενσωματωμένος στις Panasonic από ότι βλέπεις δεν είναι για πολλά.

Δες πχ. εδώ...http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101793-Mede8er-MED600X3D

Καλησπέρα και από μένα. Σκέφτομαι σοβαρά να την αγοράσω την TV στις 55 ίντσες. Μου είναι δύσκολο να διαβάσω όλο το thread, όποιος μπορεί να με βοηθήσει... Όσον αφορά το gaming (PS4), υπάρχει κάποιο θέμα με τις στατικές εικόνες, με το gaming lag ή την κατανάλωση ρεύματος(!); Η άλλη μου επιλογή είναι σε LED (Sony 55'' KDL55W905ABAEP)... Ευχαριστώ

Για σύγκριση ν' ανοίξω καινούριο Thread; Τις απορίες μου για τη συγκεκριμένη TV, που θα τις καταθέσω;

Αφού ενδιαφέρεσαι για να αγοράσεις νέα τηλεόραση απλά σου υποδεικνύω ότι υπάρχει ειδικό subforum για τον σκοπό αυτό (ειδικά αν μιλάμε για σύγκριση 2 ή περισσότερων μοντέλων). Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις ερωτήσεις είτε εδώ είτε στο νήμα της W905 αν έχεις συγκεκριμένες απορίες.-bye-

Καλώς ήλθες στο avclub.:ernaehrung004: