Παιδιά καλημέρα σε όλους.
Ετοιμάζομαι για αγορά Panasonic Plasma 3D για το σαλόνι μου. Η κύρια χρήση της θα είναι για προβολή ταινιών μέσω media player, nova αθλητικά και κυρίως μπάσκετ ευρωλίγκα και θα έλπιζα σε streaming ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω διαδικτύου. Απόσταση από την Tv γύρω στα 3-3,5 μέτρα. Σαν κονδύλι κοιτάζοντας το skroutz με βλέπω max στα 1500 άρα αυτή τη στιγμή που γράφω φτάνω κοντά σε μια P50VT50. Η διαφορά της με την VT60 (ποιές οι διαφορές στο γυμνό μάτι απλού θεατή?) είναι στα 250 και οι περισσότερες ίντσες P55ST60 στα 50 λιγότερα. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε λίγο? Ευχαριστώ.
Θα με βοηθούσε αν μπορούσες να γράψεις και τις τιμές που έβαλες στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για να τις περάσω και στη δική μου (όπως φαντάζομαι και άλλα μέλη του φόρουμ).Για σας παιδία,
Χάρη στον Γάτο μας JL_? και τον φίλο μας τον Γιάννη Χατζηγεωργίου έκανα ακόμα ένα καλιμπράρισμα με correction matrix.
Το καλύτερο αποτέλεσμα μου έδωσαν του LarryInRI που έχει και αυτός VT60.
Με αυτά έχω λίγο καλύτερα skin tones από ότι με αυτά του zoyd.
Η εικόνα είναι πραγματικά φανταστική.
...
Ευχαριστώ Γιάννη... Αν και οι θεάσεις θα αργήσουν, θέλει να γράψει μερικές ώρες πρώτα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.