Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

επομένως αν μιλήσουμε για ταινία που ξεκινά από mkv των 7-8 GB, η λογική λέει DVD9.
(τελευταίο off topic)

ε ... μαλλον,μολις DSLAMιστω στην πολυ υψηλη ταχυτητα των 4mbit θα δοκιμασω.

τελος του:offtopic:

@Akren το pc έχει λίγες ίντσες , η tv 42 !

επιπλέον με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση θα πάψουν να υφίστανται προβλήματα με την εικόνα ( ελπίζω και στη μεταφορά σε 16:9 )

panasonicthpx80.jpg

Έτσι να πέφτουν η τιμές!
Panasonic TH42PX80 £749= 980 Ευρώ!

Σε σχεση μ' αυτα που γραφεις για την αναλυση Γιαννη, να πω οτι χτες στον Κωτσοβολο της Ευκαρπιας εβλεπα καμια 50 τηλεορασεις να παιζουν ταυτοχρονως το ιδιο video της Madona. Ισως ηταν πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις πια τηλεοραση επαιζε καλυτερα, αλλα ηταν πολυ ευκολο να ξεχωρισεις ποια επαιζε χειροτερα! Η Samsung 40F86 (διπλα της ηταν η Μ86) εδειχνε με διαφορα η χειροτερη. Ολη η οθονη ειχε ενα βρασιμο. Δεν ξερω τι φταιει αλλα ετσι οπως παιζει ειναι πραγματικη δυσφημηση για την υποτιθεμενη κορυφαια TV της εταιριας. Παντως οσον αφορα την PX80 ενδιαφερον θα παρουσιασει η συγκριση της με την αδερφη της PZ800 που ειναι 1080p και παρουσιαζει και καποπιες ακομη ενδιαφερουσες διαφορες. Αραγε θα ειναι αρκετα ακριβοτερη? Στην εικονο SD & DVD ποια θα ειναι η συμπεριφορα της? Ο Απριλης ειναι μακρια...πολυ μακρια. Μεχρι τοτε πληροφοριες μινο απο το ξενα site.

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

panasonicthpx80.jpg

Έτσι να πέφτουν η τιμές!
Panasonic TH42PX80 £749= 980 Ευρώ!

ε...παρτι θα γινει παλι οπως προβλεψαμε...χεχε

ο πρωτος που θα την παρει να ανοιξει ενα thread με τον γνωστο πλεον τιτλο απλα με px80 αντι px70

αντε να δουμε ποσα γκολ θα μπουν!

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Παντως οσον αφορα την PX80 ενδιαφερον θα παρουσιασει η συγκριση της με την αδερφη της PZ800 που ειναι 1080p και παρουσιαζει και καποπιες ακομη ενδιαφερουσες διαφορες. Αραγε θα ειναι αρκετα ακριβοτερη?

H ΡΧ80 θα είναι το πιο φθηνό μοντέλο στην νέα γκάμα της Panasonic (εκτός κι αν βγει καμιά ΡΧ8 πιο μετά), ενώ η PZ800 από τα πιο ακριβά. Λογικά θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Κατ'αρχάς, προσωπικά, δε περιμένω κανένα review να μου πει αν αξίζει η τιβι ή όχι, γι'αυτό τον λόγο έχω τα μάτια μου. Πάμε παρακάτω...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ px80, ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;;; Ε; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ;;;;

Μαυρο , χρωματα βελτιωμενα. Εικονα σε SD βελτιωμενη σε σχεση με PX70 με καλυτερη οξυτητα και λιγοτερο soft.

Γενικα αποδιδει καλυτερα με σηματα 1080p/1080i παρα με 720p απο το HDMI.

Aυτο που ελεγε ο akren για την Px70 δηλαδη ισχυει και τωρα.

φιλε Γιαννη,η πρωτη σου λεξη ,ηταν μαγικη...ΜΑΥΡΟ....!!!!
θα δουμε επιτελους το καλο προσωπο της σειρας 60-600,που μας ειχε τρελανει με το μαυρο της....????(καθενας με τον πονο του...):BDGBGDB55:

αντε ν`αλλαξω και την υπογραφη μου...

Last edited:
Ερωτήσεις:

1) πως τα πάει η Panasonic από service στην Ελλάδα;
2) υπάρχει περίπτωση για Powerbuy της px80 σχετικά σύντομα;

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Πόσοι περιμένουμε τελικά αυτή την PX80... :rolleyes: :D

Ισως να είμαι και υποψήφιος, ωστόσο θα περιμένω να την δώ και επι ελληνικού εδάφους.:ernaehrung004:

Κατ'αρχάς, προσωπικά, δε περιμένω κανένα review να μου πει αν αξίζει η τιβι ή όχι, γι'αυτό τον λόγο έχω τα μάτια μου. Πάμε παρακάτω...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ px80, ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;;; Ε; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ;;;;

Μήπως υπάρχει κάποια αντίφαση σε αυτά που λες ? Από την μία έχεις τα μάτια σου για να κρίνεις και από την άλλη θέλεις να την πάρεις χωρίς να την έχεις δει. Είναι πολύ δύσκολο να κριθεί τηλεόραση σε περιβάλλον καταστήματος, ειδικά αν μιλάμε για πλάσμα. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα μελών που πήραν την ΡΧ7/70 βασιζόμενοι στις απόψεις άλλων κατόχων, αν και τους απογοήτευσε αυτό που έβλεπαν στα καταστήματα, και έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Φυσικά και το κάθε review έχει την δική του βαρύτητα (όπως θα δεις παρακάτω), αλλά προσωπικά αυτά του HDTVtest τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα και αντικειμενικά και στο παρελθόν έχει δείξει πως τα ίδια συμπεράσματα που βγάζει από τα reviews βγάζουν και οι μελλοντικοί κάτοχοι.

Αν και δεν θεωρώ τα reviews του συγκεκριμένου site πολύ αξιόπιστα:

HDTVorg: Panasonic TH42PX80 Review

Και φτάνουμε στο γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι διαβάζουμε σε διάφορα reviews. Στο παραπάνω link ας πούμε έγινε "review" χωρίς να έχει δει την τηλεόραση. Αφού αναφέρει διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά και φτάνει στο σημείο που πρέπει να σχολιάσει τις επί μέρους επιδόσεις της τηλεόρασης κάνει απλά ένα copy paste αυτών που είχε γράψει παλιότερα για την PX70:

th42px80.gif

th42px70.gif

Last edited:
Φοβερό, δεν εχει αλλάξει ούτε ένα γράμμα. Μπράβο στον φίλο που ανακάλυψε το παραπάνω λαβράκι !!!!:aktion033::aktion033:

Μπράβο ρε Γιώργο. Πραγματικά αυτό θα πει παρατηρητικότητα :SFGSFGSF::2thumb22sup:

Δεν το ανακάλυψα εγώ, αναφέρεται στο HDTVtest. Όπως είπα και πριν δεν το θεωρούσα πολύ αξιόπιστο, αλλά πλέον δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσω τίποτα από όσα γράφονται εκεί.

Το σημαντικό είναι πως πρέπει να φιλτράρουμε όσο καλύτερα γίνεται τις εισερχόμενες πληροφορίες.