Παιδιά γειά σας. Χθες βράδυ την παράγγειλα και εγώ, και πρόκειται να την παραλάβω Τετάρτη.
Καλορίζικη και καλοθέατη φίλε Γιώργο.
Β'εβαια τα λέγαμε σήμερα μεχρι αργα το μεσημέρι στο τηλέφωνο, αλλα να πω και δημόσια τα καλορίζικα, για την πραγματικά πολυ καλή εκλογή σου...!!!!!!
Να είσαι αγόρι πάντα γερός και δυνατός και να Απολαμβάνεις οτι με κόπο και χρήμα....αποκτάς...!!!!!
Ο παιδικός φίλος
Δημήτρης
Φίλε Δημήτρη και δημόσια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

. Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο, την παρέλαβα μόλις μισή ώρα πριν τηλεφωνηθούμε, και τελικά μόλις μετά τις 9 το βράδυ κατόρθωσα να την ξεπακετάρω και να την βάλω σε λειτουργία. Ευτυχώς όλα καλά!!! Παίζει όπως περίμενα και ήξερα, γιατί την είχα ήδη δεί πολλές φορές, και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ρυθμίσεις (που αναφέρονται αναλυτικά σ' αυτό το Thread), και άρχισε το στρώσιμο! (200 ώρες ρε γμτ μου, αλλά που θα πάει, θα τελειώσει και αυτό...). Όλα δείχνουν να είναι όπως πρέπει, και το service menu έδειξε πως είναι απολύτως καινούρια , ευτυχώς!
Τα τηλεοπτικά κανάλια τα δείχνει, τα μεν αναλογικά αρκετά καλά, τα δε ψηφιακά πάρα πολύ καλά ως άριστα, παρ' όλο που είναι απολύτως άστρωτη.
Στη σύνδεση με το ΟΡΡΟ 981 μέσω scart, κάτι δεν πήγε καλά και έδειχνε τελείως "ξεπλυμένα" τα πάντα, αλλά δεν έχω για απόψε άλλο χρόνο να ασχοληθώ με το ...μωρό, από αύριο βλέπουμε.
Εύχομαι λοιπόν καλή νύχτα και σε σένα φίλε Δημήτρη, αλλά και σε όλα τα (εξαιρετικά :SFGSFGSF

παιδιά του Thread, που έσπευσαν να βοηθήσουν άμεσα μόλις τους το ζήτησα! (και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό !!!!!!!!!!!). Τα υπόλοιπα από αύριο με το καλό.