Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Έχει παρατηρήσει κανείς όταν η τηλεόραση είναι σε stand by αν κάνει αραιά και που τα 3 κλικ κλακ που κάνει όταν ανάβει;
2~3 φορές το έχω ακούσει , είναι κάτι που θα έπρεπε να με ανησυχεί;
Ακούγεται λες και ανοίγει , αλλά παραμένει σε stand by , δεν μου ρχεται κάτι στο μυαλό ως προς το πού μπορεί να οφείλεται

Όταν είναι κλειστή από το κεντρικό κουμπί , σαφώς και δεν κάνει κιχ

Είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο στο ΑVS Forum. Κάποιοι τις άλλαξαν γιατί το έκανε συνεχώς. Εμένα καμιά φορά το κάνει (ένα κλικ μόνο) καμιά 20αριά δευτερόλεπτα μετά που την κλείνω και πέραν αυτού ουδέν.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω την 37PX7E για τους γονείς μου από πλαίσιο 799 . Η τιμή είναι οκ?
Όσο για το στρώσιμο, αν κατεβάσω το πιο πάνω DVD πότε θα πρέπει να το βάλω να παίζει?
Ευχαριστώ.

H τιμη ειναι οκ αλλα ρωτα και μια στην στοα Φεξη στο κεντρο της Αθηνας μηπως την βρεις φθηνοτερα.Στα 830-850 αγοραζεις την αντιστοιχη 42αρα 42px7

H τιμη ειναι οκ αλλα ρωτα και μια στην στοα Φεξη στο κεντρο της Αθηνας μηπως την βρεις φθηνοτερα.Στα 830-850 αγοραζεις την αντιστοιχη 42αρα 42px7

Ευχαριστώ, αλλά βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Όσο για τη 42'' δε με παίρνει λόγω χώρου.
Για το στρώσιμο τι κάνω με το DVD?

Παιδιά γειά σας. Χθες βράδυ την παράγγειλα και εγώ, και πρόκειται να την παραλάβω Τετάρτη.

Καλορίζικη και καλοθέατη φίλε Γιώργο.

Β'εβαια τα λέγαμε σήμερα μεχρι αργα το μεσημέρι στο τηλέφωνο, αλλα να πω και δημόσια τα καλορίζικα, για την πραγματικά πολυ καλή εκλογή σου...!!!!!!

Να είσαι αγόρι πάντα γερός και δυνατός και να Απολαμβάνεις οτι με κόπο και χρήμα....αποκτάς...!!!!!

Ο παιδικός φίλος

Δημήτρης

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο στο ΑVS Forum. Κάποιοι τις άλλαξαν γιατί το έκανε συνεχώς. Εμένα καμιά φορά το κάνει (ένα κλικ μόνο) καμιά 20αριά δευτερόλεπτα μετά που την κλείνω και πέραν αυτού ουδέν.

Δέν είναι τίποτα σοβαρό, συστολές-διαστολές λόγω μεταβολής της θερμοκρασίας.

να ρωτησω και εγω μια που ψαχνομαι.. το px7e px7b px7 τι διαφορεσ εχουν? η απλα σαχλαμαριτσες?

Παιδιά γειά σας. Χθες βράδυ την παράγγειλα και εγώ, και πρόκειται να την παραλάβω Τετάρτη.

Καλορίζικη και καλοθέατη φίλε Γιώργο.

Β'εβαια τα λέγαμε σήμερα μεχρι αργα το μεσημέρι στο τηλέφωνο, αλλα να πω και δημόσια τα καλορίζικα, για την πραγματικά πολυ καλή εκλογή σου...!!!!!!

Να είσαι αγόρι πάντα γερός και δυνατός και να Απολαμβάνεις οτι με κόπο και χρήμα....αποκτάς...!!!!!

Ο παιδικός φίλος

Δημήτρης

Φίλε Δημήτρη και δημόσια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια -bye-. Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο, την παρέλαβα μόλις μισή ώρα πριν τηλεφωνηθούμε, και τελικά μόλις μετά τις 9 το βράδυ κατόρθωσα να την ξεπακετάρω και να την βάλω σε λειτουργία. Ευτυχώς όλα καλά!!! Παίζει όπως περίμενα και ήξερα, γιατί την είχα ήδη δεί πολλές φορές, και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ρυθμίσεις (που αναφέρονται αναλυτικά σ' αυτό το Thread), και άρχισε το στρώσιμο! (200 ώρες ρε γμτ μου, αλλά που θα πάει, θα τελειώσει και αυτό...). Όλα δείχνουν να είναι όπως πρέπει, και το service menu έδειξε πως είναι απολύτως καινούρια , ευτυχώς!
Τα τηλεοπτικά κανάλια τα δείχνει, τα μεν αναλογικά αρκετά καλά, τα δε ψηφιακά πάρα πολύ καλά ως άριστα, παρ' όλο που είναι απολύτως άστρωτη.
Στη σύνδεση με το ΟΡΡΟ 981 μέσω scart, κάτι δεν πήγε καλά και έδειχνε τελείως "ξεπλυμένα" τα πάντα, αλλά δεν έχω για απόψε άλλο χρόνο να ασχοληθώ με το ...μωρό, από αύριο βλέπουμε.
Εύχομαι λοιπόν καλή νύχτα και σε σένα φίλε Δημήτρη, αλλά και σε όλα τα (εξαιρετικά :SFGSFGSF:)παιδιά του Thread, που έσπευσαν να βοηθήσουν άμεσα μόλις τους το ζήτησα! (και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό !!!!!!!!!!!). Τα υπόλοιπα από αύριο με το καλό.

Last edited:

για το service menu:

πατας απο την τηλεοραση τα 2 πρωτα πληκτρα F & V και απο το remote πατας 3 φορες το μηδεν.

Κατω δεξια στο menu που ανοιγει στην οθονη ειναι το time (ποσες ωρες εχει παιξει η tv) και το count (ποσες φορες εχει ανοιξει η tv)
Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα αλλο και βγαινεις με το exit απο το remote.

Καλοριζικη και καλες θεασεις :2thumb22sup:

Καλησπέρα σας.
Μόλις χθές πήρα την 37PX7E και θέλω να μπώ στο service menu για ευνόητους λόγους. Πάνω στην TV υπάρχει το πλήκτρο F και αμέσως μετά τα πλήκτρα -/V και +/Λ. Δεν υπάρχει πλήκτρο V. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας.
Μόλις χθές πήρα την 37PX7E και θέλω να μπώ στο service menu για ευνόητους λόγους. Πάνω στην TV υπάρχει το πλήκτρο F και αμέσως μετά τα πλήκτρα -/V και +/Λ. Δεν υπάρχει πλήκτρο V. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ.

και 0 0 0 απο το κοντρολ

Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι ετοιμοσ να αγορασω κι εγω την px7.
Σημερα ειδα και τισ 2 να παιζουν διπλα διπλα και αναφερομαι στην px70 και px7.
E δεν κρατηθηκα και ζητησα τηλεκοντρολ οπου και το εφεραν αμεσω...
Μετα απο αρκετο σκαλισμα και στισ 2 δεν παρατηρησα καμια διαφορα πουθενα και
μαλιστα δειχναν το ιδιο υλικο με συνδεση scart.Εικονα παρα πολυ καλη και δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις...παντωσ μεγαλη διαφορα οταν το χρωμα ειναι warm.Ειδικα απο dvd.
Ε απο οτι καταλαβατε παω κι εγω για px7 αυριο και ελπιζω να μην δω καπου μια px70 να εχει καλυτερη εικονα...
Παντος καλου κακου μετα το στρωσιμο θα ερθει σπιτι ο Μανωλης για να κανει τα πραγματα ακομα καλυτερα..

Η πηγη που θα στελνει σημα στην τηλεοραση ειναι ενα htpc με συνδεση dvi->se hdmi.Αμα καποιοσ γνωριζει κατι γιαυτο καθως και αν λειτουργει ετσι χωρις προβληματα παρακαλω να βοηθησει.
Ευχαριστω........

να ρωτησω και εγω κατι
1)ποια ειναι καλυτερη...?η px70 η ΡΧ7??
Σαν εμφανιση παντως μου αρεσει καλυτερα η 70.η ΡΧ7 δεν εχει ομορφο desighn κατα την γνωμη μου.
2)σαν ποιοτητα εικονας?
ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι ετοιμοσ να αγορασω κι εγω την px7.
Σημερα ειδα και τισ 2 να παιζουν διπλα διπλα και αναφερομαι στην px70 και px7.
E δεν κρατηθηκα και ζητησα τηλεκοντρολ οπου και το εφεραν αμεσω...
Μετα απο αρκετο σκαλισμα και στισ 2 δεν παρατηρησα καμια διαφορα πουθενα και
μαλιστα δειχναν το ιδιο υλικο με συνδεση scart.Εικονα παρα πολυ καλη και δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις...παντωσ μεγαλη διαφορα οταν το χρωμα ειναι warm.Ειδικα απο dvd.
Ε απο οτι καταλαβατε παω κι εγω για px7 αυριο και ελπιζω να μην δω καπου μια px70 να εχει καλυτερη εικονα...
Παντος καλου κακου μετα το στρωσιμο θα ερθει σπιτι ο Μανωλης για να κανει τα πραγματα ακομα καλυτερα..

καλως ηλθες στο avclub και στο pannyclub:fahne90:

εαν δεν σε ενδιαφερουν οι παραπανω συνδεσεις ....βουρρρρρρ

περιμενουμε εντυπωσεις

καλως ηλθες στο avclub και στο pannyclub:fahne90:

εαν δεν σε ενδιαφερουν οι παραπανω συνδεσεις ....βουρρρρρρ

περιμενουμε εντυπωσεις
συμφωνώ!

και 0 0 0 απο το κοντρολ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά και πάλι δεν κατάφερα να δω το menu. Αυτά τα πλήκτρα τα πατάω ενώ βλέπω κάποιο κανάλι?
Μόλις πατάω το F εμφανίζεται η μπάρα του ήχου και με το V απλώς χαμηλώνει ο ήχος. Με τα 0 0 0 με πηγαίνει σε video mode. Μήπως κάνω κάτι λάθος?
Και πάλι ευχαριστώ και συγγνώμη αν κουράζω.

Μετα απο αρκετο διαβασμα κυριως σε αυτο το forum αλλα και αλλου παραγγειλα απο το πλαισιο την 42px7 899 ευρω με 12 ατοκες και το Turbo-X , line interactive UPS 650VA 89Ευρω αφου ο akren (ευχαριστω ιδιαιτερα οσους απαντησαν) καλυπτεται με τα 650, το οποιο θα συνδεσω σε ενα πολυμπριζο ασφαλειας της APC για τον φοβο των Ιουδαιων (βλεπε ΔΕΗ , η οποια δινει τα ρεστα της εδω)
Επισης απο eshop το DVD player PHILIPS DVP5980 και ενα φθηνο HDMI καλωδιο.

Αν και εχουν καλυφθει τα παντα νομιζω για αυτες τις TV Θα γραψω κι'εγω τις εντυπωσεις μου οταν στηθει.

Σας ευχαριστω ολους καθως η βοηθεια σας στην επιλογη ηταν πολυτιμη αφου το budget ειναι LOW και στην αρχη πηγαινα για την 32R της Samsung που την εχει ενας φιλος και μου αρεσε.

Μεχρι που πηγα με ενα αλλο φιλο κατοχο της παλιας αλλα υπεροχης X2000
στο φαληρο και ειδαμε μια Panasonic 42αρα Plasma με 900 και κατι ευρω (Δεν ειδα ποια γιατι τις απεκλεια τοτε τις πλασμα) και χαζεψαμε . Επαιζε το DVD της Panasonic.
Απ'οσα διαβασα το μονο που με προβληματισε ηταν οι αναφορες για το προβλημα του πανελ στις PX70 (στην Ελλαδα.....εξω τιποτα, χμμ) αλλα τελικα μπρος στα καλλη τι'ναι ο πονος.
Να ειστε καλα :ernaehrung004: