To areadvd.de μόλις έπεσε πολύ χαμηλά στην εκτίμισή μου...
On the whole however, SD programmes — as long as the source bit-rate was up to par — were a joy to watch on the Panasonic TX-P42G20 thanks to its inky blacks, excellent contrast, accurate colours and decent upscaling.
Επιτελους...
Οσοι θελετε καλη αποδοση σε τηλεοπτικο και δεν εισαστε κολλημένοι με συγκεκριμενη μαρκα...
...πχ. Philips...:vroam:
...παρακαλω προσέλθετε....
YΓ. Ονοματα δεν λεμε...υπολήψεις δεν θιγουμε...:BDGBGDB55:
To areadvd.de μόλις έπεσε πολύ χαμηλά στην εκτίμισή μου...
Γιατί;
Επίπεδο μαύρου: Εξαιρετικό - πιο βαθύ μαύρο είναι σχεδόν αδύνατοSchwarzwert: Exzellent - tiefer geht das Schwarz kaum noch.
Διαφορές GW20 - GW10Unterschiede GW20 - GW10:
- Die neue GW20-Baureihe realisiert ein nochmals tieferes Schwarz - das ist das Niveau, welches wir vom CRT-TV her kannten.
Σύγκριση με τον ανταγωνισμό:Konkurrenzvergleich:
Pioneer PDP-LX5090: ...Aber - der preiswerte TX-P42GW20 macht deutlich, dass die Technik nicht Halt macht. Das Schwarz erscheint sogar noch satter...
Επιτελους...
Οσοι θελετε καλη αποδοση σε τηλεοπτικο και δεν εισαστε κολλημένοι με συγκεκριμενη μαρκα...
H philips έχει απο τα καλύτερα τηλεοπτικά σήματα που έχω δεί , τουλάχιστον η 9603 που σύγκρινα με samsung series 7 sony w5500 kai lg 3k - 4k άλλες δεν έχω δεί.
Τώρα για μαύρο δεν χρειάζετε να το σηζητήσουμε εκεί συμφωνούμε.
Έγινε και η δικιά μου παραγγελιά σήμερα (G20)....μου είπαν πως στις 20 του μήνα θα είναι στο σαλόνι μου!!!!!! ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
Επίπεδο μαύρου: Εξαιρετικό - πιο βαθύ μαύρο είναι σχεδόν αδύνατο
Διαφορές GW20 - GW10
Η νέα σειρά GW20 πετυχαίνει ένα ακόμα πιο βαθύ μαύρο - αυτό είναι το επίπεδο, που γνωρίζαμε από τις τηλεοράσεις CRT.
Σύγκριση με τον ανταγωνισμό:
Pioneer PDP-LX5090: ... Όμως - η οικονομική TX-P42GW20 κάνει σαφές, πως η τεχνολογία δεν σταματάει. Το μαύρο φαίνεται ακόμα πιο χορταστικό...
Φτάνουν αυτά;![]()
Επιτελους...
H philips έχει απο τα καλύτερα τηλεοπτικά σήματα που έχω δεί , τουλάχιστον η 9603 που σύγκρινα με samsung series 7 sony w5500 kai lg 3k - 4k άλλες δεν έχω δεί.
Τώρα για μαύρο δεν χρειάζετε να το σηζητήσουμε εκεί συμφωνούμε.
Η πραγματικότητα είναι ότι αν δεν δούμε τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα να παίζουν, είναι δύσκολο να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Και εμένα μου αρέσει το τηλεοπτικό της δική μου τηλεόρασης, αλλά όταν βλέπω άλλες μάρκες κρίνω ανάλογα με το τι θυμάμαι. Μπορεί σε άμεση σύγκριση να είναι διαφορετικά τα πράγματα... :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.