- PANASONIC TV Line-up 2011 -

άφιξη gt30 προς review (θα μας τρελάνουν τελείως).

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1299850583

panasonicgt30live-1.jpg

πάντως μου φαίνεται πολύ μαύρη η οθόνη της σε σχέση με τα μοντέλα του 10 ή ιδέα μου είναι?? βέβαια το θέμα είναι πόσο μαύρη θα δείχνει ανοικτή.

Τελικά η VT30 θα βγεί σε 50" ή 55"?
Πόσο υπολογίζετε να κοστίζει?
Στο Cnet βλέπω MSRP 2799$ που σημαίνει κανα διχίλιαρο+ εδώ?

2200 η 50" (λογική) και 3400 :eek: η 55"???
Μάλλον είναι dummy τιμές και στην πραγματικότητα θα είναι κάτι του στυλ 2300 η 50" και 2800 η 55"...αλλιώς..σε λάθος χώρα πουλάνε...

Η 50άρα πιστεύω ότι θα πάει και κάτω από 2200. Εφόσον δέχονται προ-παραγγελίες στα 2200 γιατί να ανέβει? Ίσα ίσα θα υπάρξουν πιστεύω και προσφορές! Και μου μοιάζει και φθηνή (η περσινή ξεκίνησε στα 2500Ε αν θυμάμαι καλά...)

Η 55άρα όμως στα 2700-2800Ε, δεν θα πω ότι είναι ακριβή, αλλά μου φαίνεται δυσανάλογα αυξημένη η τιμή της σε σχέση με τις ίντσες.

Μόνο αν επιτέλους ξεπεράσει τις kuro θα έχει κάποιο νόημα.

Προσωπικά μόνο από ανάγκη (επείγουσα αγορά και μη ύπαρξη άλλης καλύτερης) θα την αγόραζα!

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Η 50άρα πιστεύω ότι θα πάει και κάτω από 2200. Εφόσον δέχονται προ-παραγγελίες στα 2200 γιατί να ανέβει? Ίσα ίσα θα υπάρξουν πιστεύω και προσφορές! Και μου μοιάζει και φθηνή (η περσινή ξεκίνησε στα 2500Ε αν θυμάμαι καλά...)

Η 55άρα όμως στα 2700-2800Ε, δεν θα πω ότι είναι ακριβή, αλλά μου φαίνεται δυσανάλογα αυξημένη η τιμή της σε σχέση με τις ίντσες.

Μόνο αν επιτέλους ξεπεράσει τις kuro θα έχει κάποιο νόημα.

Προσωπικά μόνο από ανάγκη (επείγουσα αγορά και μη ύπαρξη άλλης καλύτερης) θα την αγόραζα!

Λογικό αυτό που λες Νίκο, αλλά θυμάμαι πέρυσι που κοίταζα για τη δική μου και στην αρχή έβγαζαν τιμές χαμηλότερες (ελέω skroutz) πριν τις φέρουν ετοιμοπαράδοτες και όταν ήρθαν ήταν ακριβότερες. Για την 50" πέρυσι σωστά θυμάσαι 2499 έκανε. Οπότε φέτος τα 2200 είναι καλή τιμή συγκριτικά. Αλλά τα 3400 για την 55" πιστεύω οτι την έχουν βάλει τυπικά τόσο χωρίς ίσως να γνωρίζουν την τιμή καταλόγου απο την αντιπροσωπία..Όταν έρθει θα έχει αρκετά λιγότερο πιστεύω. Δεν δικαιολογούν οι +5" τα 1200 ευρώ διαφορά σε καμία περίπτωση. Αν έδινα τη Samsung δε θα με χαλούσε η 55" σε λογική τιμή. Για 50" ούτε λόγος, θα μου φαίνεται πολύ μικρή.

Χρήστο, όσον αφορά την 55άρα για 2700-2800Ε έγραψα! Το αποκλείω να πάει παραπάνω...

Για αυτή τη τιμή λέω ότι είναι δυσανάλογο το κόστος/ίντσα...
Για 3400 δεν γίνεται καμία συζήτηση... όντως είναι μια τυπική τιμή!

Καλησπερα
Περυση ειχε αρχικη τιμη η 50αρα VT20 2500 
Την αγορασα τον Ιουλιο για την αδελφη μου απο φιλο εξπερτα 2100 με 12 ατοκες
και η 65αρα ειχε αρχικη 5000

Από τη στιγμή που θα βγουν πολύ σύντομα τηλεοράσεις με 3d με πολωτικά γυαλιά και πιο μετά χωρίς γυαλιά οι φετινές panasonic μου φαίνονται πολύ πίσω.

Χωρίς γυαλιά ναι,μπορεί να βγουν σύντομα,αλλά το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο από το επιθυμητό από όσο είδα στην έκθεση 3D το 2010.

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει πότε περίπου θα έρθει η Panasonic TX-P46G30 μιας και ενδιαφέρομαι για την αγορά της;

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει πότε περίπου θα έρθει η Panasonic TX-P46G30 μιας και ενδιαφέρομαι για την αγορά της;

σε 2-3 εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη. για τιμές δες στο skroutz. 1099 ευρώ

Επειδή τα νέα μοντελα G30 και S30 μου έχουν τραβηξει την προσοχή και ίσως εξ' αιτίας τους να επισπεύσω την αγορά TV, θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρακτικά αυτά τα 600Hz των sub fields που πολυδιαφημίζουν (ξερει κανένας ποια είναι τα πραγματικά;), είναι όντως πιο αποδοτικά από τα 200Hz κάποιων LCD.

Τα παραπάνω μοντέλα έχουν ουσιαστικές διαφορές εκτός από την αντίθεση (είναι άραγε αισθητή με βάση την εμπειρία σας από τις προηγούμενες σειρές)
και το ότι η πρώτη έχει και δυνατότητα αντιγραφής; Εν ολίγοις μια πιθανή διαφορά 100-200€ πιστεύετε θα την αξίζει η G30;

Τα 600 Hz που διαφημίζει η πανασόνικ είναι άσχετα με τον χειρισμό της κίνησης.
Στην πραγματικότητα ο αλγόριθμός της λειτουργεί στα 100 Hz, και αν η τηλεόραση με IFC που αγόραζα το είχε κιόλας, θα μπορούσα να σου πω και αν είναι και καλό. Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι κάνει... :nounder:

Το σίγουρο είναι ότι στα μοντέλα του 2010 το έβρισκες από S20 και πάνω...

επίσης σε πρώτη φάση η σειρά (s) έχει ανακοινωθεί μόνο σε 42. άγνωστο αν αργότερα βγεί σε μεγαλύτερες. στα περυσινά μοντέλα των s και g οι διαφορές γίνονταν πιο έντονες όταν έβλεπες με τα φώτα ανοικτά. επίσης η g είχε πιο πολλές ρυθμίσεις εικόνας.

Επειδή τα νέα μοντελα G30 και S30 μου έχουν τραβηξει την προσοχή και ίσως εξ' αιτίας τους να επισπεύσω την αγορά TV, θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρακτικά αυτά τα 600Hz των sub fields που πολυδιαφημίζουν (ξερει κανένας ποια είναι τα πραγματικά;), είναι όντως πιο αποδοτικά από τα 200Hz κάποιων LCD.

Οι πλασμα δεν εχουν motion blur οπως οι LCD αρα πρακτικα τα 100 Hz ειναι υπεραρκετα και λειτουργουν καλυτερα απο τα 200 Hz των LCD/LED. Ομως εξαιτιας ενος bug που ειχαν περυσι οι Panasonic με σηματα 50 Hz (το λεγομενο "50 Hz bug") πρακτικα η κινηση ηταν παρομοια με LCD των 200 Hz.

Δηλαδη στο τεστ αυτο 3 γραμμες απο τις 4....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63128

Αλλο αν μερικοι αισιοδοξοι εχουν βαλει και 4 γραμμες.-bye-

Φετος ελπιζουμε οτι το bug αυτο θα φτιαχτει και αρα θα εχουμε 4/4.

Ομως εξαιτιας ενος bug που ειχαν περυσι οι Panasonic με σηματα 50 Hz (το λεγομενο "50 Hz bug") πρακτικα η κινηση ηταν παρομοια με LCD των 200 Hz.

Εγώ νομίζω ότι το bug αυτό δεν είναι μόνο στα μοντέλα του 2010, δεν αφορά μόνο την πανασόνικ, το καλύπτει το IFC (αν υπάρχει/είναι ενεργό), και όταν το βλέπεις δεν έχει καμοία σχέση με LCD 200 Hz.
Όπου υπάρχει κίνηση, το "bug" εμφανίζει διπλό είδωλο.

Ναι αλλα η κινηση στις LCD 200 Hz λογω σφαλματων του motion interpolation κανει τα γραμματα να μην διαβαζονται στην 4η γραμμη.

Αρα πρακτικα εχουμε ισοπαλια.

Αν η Panasonic φτιαξει το bug τοτε ακομη και χωρις IFC οι πλασμα της θα εχουν 4/4 γραμμες οπως γινεται με σηματα 60 Hz.

Οι σειρες s και g μπορούν να παίξουν απ'ευθείας από usb stick ή από εξωτερικό σκληρό;

Αν ναι παίζουν όλα τα format με Ελληνικούς υπότιτλους ή χρειάζονται εξωτερικό media player;